- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.941
ya arkadaslar yanlış anladınız beni ben takılayım dedim biraz büşrayaaa ama yanlış anlaşıldıysam özür dilerimmmm ayrıca kaçmadım bi yere hiç kaçarmıyım çok sevdim burayı ama bugün askere gidioyor ya bnm kiii ondan zaman zaman çıkmak zorunda kalıyorum hepinizden özür dilerimmm yanlış anlaşılmak istemm
evet canım gebzede oturuyor...1 saatlik mesafemiz var bende istanbulun diğer ucundayım...
o yönden iyi olacak 1 saat yanımda durup gideyim diyemeyecek en azındanlmaz:
Hee kıss dediniz bi kaç bişeyy kaydirigubbakcemile3 her gelene istemeden de olsun yapılıo bu sanırım delikafadulden
ok cnm sorun değil tamam ben zaten patlamaya hazır bomba:bbo:
sadece alınganlık ettin diye öle dedikboshayallersmile
ee anlat nasıldı aman yani sordurtmayın işte-tatlicadiarzu-
görüşüyomusunuz gidiyomusun:uhm:
kıss anlattım ya oğluna çok düşkün falan diyee -tatlicadiarzu- ne çabuk unuttun
şeker kıs büşümmmmkaydirigubbakcemile5
beraber olunca,şafak yemek kolay oluyo dimi
tatlı arkadaşım,şafakları burda hep beraber yiycez,üzülme sen..:Saruboceq:
geri sayım başladı bilea.s
aaa evet evet tamam unutmadım sen olduğunu karıştırdım senin ki küstüde hemen gene aramıştı kız izinde anası çok gördümüsırnaşık şey
ayyy sinir oluyosundur veee çok haklısınnn:lepi:
heralde be 1 saat dişinin koğuna yetmez:lepi::roflol:
anladım ay gelio ne güzel darısı başımıza ne olurrr:Saruboceq::lepi:
Kıss bu sefer gittiğımde kadın beni sevdii, seni çok beğeniyorum faln die uleynn dedim kıskandığımı anladı heralde kaydirigubbakcemile3
ilginizi cekecek bi site buldumaklinialirimsmile ya gelin camasırları var aklınız durur harika seyler
teşekkür ederim meg bi de malum bugün gidior yaaa onun da gerginliği vvar biraz siz bu günleri geçtiniz beniiii hepinizin anlaması lazımmm demi arkadaslarrrrr
ya varya bu kıskançlık çok büyük sorun yaguclubacismile
aminn canım aminnn kazasız belasız sağ sağlim inşallah...
bizimki dün akşam az kalsın kaza yapıyormuş bir kendini bilmez içkici yüzünden...mafoldumben
tam o saatlerde nasıl sıkıştı yüreğim anlatamam yaa boğazıma el yapıştı sanki dua ede ede kendime geldim sonunda...Allah'ım sen tüm askerlerimizi koru yarabbim:Saruboceq:
100 neki canım yaa gün gelece 460 bitecek inşallah :dance:
bizde diok bu kızz nereye kaybolduu kaydirigubbakcemile3
canımmm, seni bizden iyi kimse anlayamaz emin ol bundan.. ilk hafta zor oluyo,sora burası sayesinde toparlıyosun kendini,alışıyosun beklemeye.. bu arada şafak da geriye doğru sayıyor..
Allah kavuştursun hepimizi canlarımıza inşallahhh...:Saruboceq:
ilginizi cekecek bi site buldumaklinialirimsmile ya gelin camasırları var aklınız durur harika seyler
aynen kıss sempatiksalakcinni çok fena hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?