Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlı arkadaşım,şafakları burda hep beraber yiycez,üzülme sen..:Saruboceq:
geri sayım başladı bilea.s

evet canım gebzede oturuyor...1 saatlik mesafemiz var bende istanbulun diğer ucundayım...
o yönden iyi olacak 1 saat yanımda durup gideyim diyemeyecek en azındanlmaz:

heralde be 1 saat dişinin koğuna yetmez:lepi::roflol:
anladım ay gelio ne güzel darısı başımıza ne olurrr:Saruboceq::lepi:

kıss anlattım ya oğluna çok düşkün falan diyee -tatlicadiarzu- ne çabuk unuttun

aaa evet evet tamam unutmadım sen olduğunu karıştırdım senin ki küstüde hemen gene aramıştı kız izinde anası çok gördümüsırnaşık şey
ayyy sinir oluyosundur veee çok haklısınnn:lepi:

şeker kıs büşümmmmkaydirigubbakcemile5
beraber olunca,şafak yemek kolay oluyo dimi

Tabii canımm benm ilk zamanlar keşfetseydim keşkee yanımda kimse yoktu kimse anlamadıki beni, nelerle karşılaşacağımı bilmiyodum arıyodu 1dk anca konuşuyodukk neler geçirdim aklımdan ilk zamanlar ama bunun normal başıma gelicek olan bişey olduğunu bilseydim okadr üzülmezdimm..

Kıss bu sefer gittiğımde kadın beni sevdii, seni çok beğeniyorum faln die uleynn dedim kıskandığımı anladı heralde kaydirigubbakcemile3

heralde be 1 saat dişinin koğuna yetmez:lepi::roflol:
anladım ay gelio ne güzel darısı başımıza ne olurrr:Saruboceq::lepi:

aminn canım aminnn kazasız belasız sağ sağlim inşallah...
bizimki dün akşam az kalsın kaza yapıyormuş bir kendini bilmez içkici yüzünden...mafoldumben
tam o saatlerde nasıl sıkıştı yüreğim anlatamam yaa boğazıma el yapıştı sanki dua ede ede kendime geldim sonunda...Allah'ım sen tüm askerlerimizi koru yarabbim:Saruboceq:

100 neki canım yaa gün gelece 460 bitecek inşallah :dance:

teşekkür ederim meg bi de malum bugün gidior yaaa onun da gerginliği vvar biraz siz bu günleri geçtiniz beniiii hepinizin anlaması lazımmm demi arkadaslarrrrr

canımmm, seni bizden iyi kimse anlayamaz emin ol bundan.. ilk hafta zor oluyo,sora burası sayesinde toparlıyosun kendini,alışıyosun beklemeye.. bu arada şafak da geriye doğru sayıyor..
Allah kavuştursun hepimizi canlarımıza inşallahhh...:Saruboceq:

amin:Saruboceq: hadi ya Allah korumuş canım ya:gitme:
amin hepsini korusun Allah:Saruboceq:
ya 100 bitmiyo ben yanlış bakmışım sanırımeyvahedigeldismile
bi bitse şu 300 lermirmirmirmir

460'ların çabuk bitiyoo yaa ben hiçbişey anlamadım valla, 300leri bitirsek çok iyi olucak ama yaww

ilginizi cekecek bi site buldumaklinialirimsmile ya gelin camasırları var aklınız durur harika seyler

bende çeyizlere bakarken bulmuştum öyle bir site aman yarabbi bakarken şekilden şekile girrdim bunlar ne böyle diye utandım kızardım bişiler oldum kapadım sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…