Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet adı üstünde densiz kendini bilmez..buarada Allah kavuştursun canım askerini yeni yollamışsın Allah sabır versin şekerim.

teşekkür ederim didemcimmm dün çok kötü idim deee bugün daha iyiyim msn de gördüm 3 kere aradı beni flnnnn daha iyiyim yaniiiii hepimiziii allahhhh kavuştursun cnmmmmmafoldumben

Kıss didem bizde alsakmı bi salyangozz kaydirigubbakcemile3

Yavrum meg'in dediği programı indir salyangoz ordaymış canım arkadaşım sağolsun bilgilendirdi biziopuyorumnanaktan
Ben indirdim o programı çok güzel gerçekten ama bana hep şafak karanlık deyip duruyo porgramın ayarlarıyla oynamalıyım hatırlatmasın:roflol::roflol:

Kıss senin şafak kaç hiç sormadım :Sbilmiyorumkismile

kız orda salyangozun bizim için koştuğunu bilmek bile yeterrrr hızla teskereye koşuyo:sm_cool:

şafak karanlık diyen başka bi program sanki yaa...
bu salyangozlu olan, onutek.com
seviorum sizi fıstıklarımmopuyorumnanaktan

teşekkür ederim didemcimmm dün çok kötü idim deee bugün daha iyiyim msn de gördüm 3 kere aradı beni flnnnn daha iyiyim yaniiiii hepimiziii allahhhh kavuştursun cnmmmmmafoldumben

Canım ilk günler gerçekten zor geçiyo kendimden biliyom hergün ağlardım ama sonra izne geliceği günü düşündükçe morel buluyosun bak ben daha yeni yolladım izinden bi 6 ay göremicem sevdiğimi ooff offff zor ama yapıcak bişey yok elden bişey gelmiyo tatlım.

daha almadın mı büşüüüü sen koş bakim sende bi salyangoz almayaaaa geçen saatleri bile gösterio acayip moral oluo vallaaaa baksana bana dünkü halimden eser var mı hiççççkaydirigubbakcemile2

valla bravo sana canım yani bn senin yerndeyken ağlama krizlerindeydim yani

Beraber bitiricez desene canımm olumunekankayizsmile
Evet canım inşallahopuyorumnanaktan
ya kızlar bu ücretsiz mi indrmek he bide bn abim kullanıoz pcyi nassıl yapmalıyım sizce

Canım indir kendi resimlerinin olduğu klasörde sakla kimse görmez.
Kzılar ben çıkıyorum gelırım gene temizlik yapıcaz anoşladelikafadulden
öptüm hepiniziŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…