- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.221
Kıss didem bizde alsakmı bi salyangozz kaydirigubbakcemile3
evet adı üstünde densiz kendini bilmez..buarada Allah kavuştursun canım askerini yeni yollamışsın Allah sabır versin şekerim.
Kıss didem bizde alsakmı bi salyangozz kaydirigubbakcemile3
Yavrum meg'in dediği programı indir salyangoz ordaymış canım arkadaşım sağolsun bilgilendirdi biziopuyorumnanaktan
Ben indirdim o programı çok güzel gerçekten ama bana hep şafak karanlık deyip duruyo porgramın ayarlarıyla oynamalıyım hatırlatmasın:roflol::roflol:
Yavrum meg'in dediği programı indir salyangoz ordaymış canım arkadaşım sağolsun bilgilendirdi biziopuyorumnanaktan
Ben indirdim o programı çok güzel gerçekten ama bana hep şafak karanlık deyip duruyo porgramın ayarlarıyla oynamalıyım hatırlatmasın:roflol::roflol:
ben geldim kızlar
teşekkür ederim didemcimmm dün çok kötü idim deee bugün daha iyiyim msn de gördüm 3 kere aradı beni flnnnn daha iyiyim yaniiiii hepimiziii allahhhh kavuştursun cnmmmmmafoldumben
daha almadın mı büşüüüü sen koş bakim sende bi salyangoz almayaaaa geçen saatleri bile gösterio acayip moral oluo vallaaaa baksana bana dünkü halimden eser var mı hiççççkaydirigubbakcemile2
şafak karanlık diyen başka bi program sanki yaa...
bu salyangozlu olan, onutek.com
seviorum sizi fıstıklarımmopuyorumnanaktan
hoşgeldinn tatlımmm
Meg'im ben karıştırmışım kusura bakma bendeki onutek değilmiş odesa yazılım diye bişi bende onutek indircem madem şafak karanlık demiyozemuszemus
indircem meg'im sağolasın canım arkadaşımopuyorumnanaktan
Büşra'm benim şafak 370 aynıyız seninlebayanssulusmile
Evet canım inşallahopuyorumnanaktanBeraber bitiricez desene canımm olumunekankayizsmile
ya kızlar bu ücretsiz mi indrmek he bide bn abim kullanıoz pcyi nassıl yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?