- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.241
ya kızlar bu ücretsiz mi indrmek he bide bn abim kullanıoz pcyi nassıl yapmalıyım sizce
Evet canım inşallahopuyorumnanaktan
Canım indir kendi resimlerinin olduğu klasörde sakla kimse görmez.
Kzılar ben çıkıyorum gelırım gene temizlik yapıcaz anoşladelikafadulden
öptüm hepiniziŞeniz
ya kızlar bu ücretsiz mi indrmek he bide bn abim kullanıoz pcyi nassıl yapmalıyım sizce
bende gittim biraz kıslar,gelcem bi iki saate..
görüşürüüüzzopuyorumnanaktan
Yaaa arkadaslar yaaaa, E$imle gorustum az once.. yakinda bi 20 günlügüne daga cikacaklarmis.. kibrista.. orada cadirlarda kalacaklarmis.. ben onun sesini duymadan nasil yaparimmmmm
ohaoldumsmile
$afak 373
selam kızlar nasılsınız bakalım asker güzelleri:)
selamm canımm iyidr sen ?
kısım perüüüüüüüüüü
sildim desene yaaa,okumuyo musun hııhhhhhsempatiksalakcinni
gitcem gidemiom,de hadeee..kaydirigubbakcemile3
bugun carsıya gittim tam ordu evinin onunden gectim askerler vardıkapıda nobet tutanlar falan ah ah keske benimkide burda olsa orduevinin kapısında yatardımkaydirigubbakcemile3
ne olsun aynı tatlım yamirmirmirmir
bebeğim neyi okumuyomuyum bişey gelmedi ki:sm_confused:
ya ben anlamıyorum herkes mesaj atıyo bana cevap vermedin diyolar gelmiyo ki:sm_confused: nee bana özelden yazcaktın dün çıkmışım yazmamışsın delüüsempatiksalakcinni
:1shok:neden be ya insanların hayatından 15 ayı bulaşık için mi çalıyolar uf ne sinir bozucu ama neyse tehlike bişeyler yapmasındansa bulaşık yıkaması iyidir:kedi:kıss benmkine bulaşık yıkatmışlar dün bilmiyorumkismile
tatlım bak bu daha öncede oldu hayır bana özel filan gelmedi:sm_confused:kısımmmmm yazdım gönderdim ö.m yarım saat oldu ayalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?