- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.261
:1shok:neden be ya insanların hayatından 15 ayı bulaşık için mi çalıyolar uf ne sinir bozucu ama neyse tehlike bişeyler yapmasındansa bulaşık yıkaması iyidir:kedi:
tatlım bak bu daha öncede oldu hayır bana özel filan gelmedi:sm_confused:
anlamıyorum ya casus mu var bilgisayarımda:kedi:
okumadım gene at lütfen:çok üzgünüm:
iiyi burcucan sen ne ediondelikafaduldenhuuu superisi nedion gıı
perüücüümm,aç şu ziyaretçi mesajlarını fena yapcam artık hee:hulya:
yok be canım son tertip bulaşıklardan sorumluymuş yanı son gelenler yıkarlarmış bulaşığı, 90/1 'ler gelince onlar yapıcakmış.. Anladınn ?? sennkide yıkıyodur
yok be canım son tertip bulaşıklardan sorumluymuş yanı son gelenler yıkarlarmış bulaşığı, 90/1 'ler gelince onlar yapıcakmış.. Anladınn ?? sennkide yıkıyodur
iiyi burcucan sen ne ediondelikafadulden
nerdesin kızım sesin yok hoşgeldin yoksüprizzzzz
:hulya: tamam be açtım lülülülülülü
aaaaaa öle mi ne sinrile yıkıodur sevgilin büşüm
her yerde aynı değildir bide seninki nerde yapıyo askerliği kışla mı deniyo öle demi benimki öle değil ama yıkıyosa 90 lar gelene kadar sabır edicez:roflol:
Evde kendi çayını bile koymayı beceremiyen biri için ağır sorumluluk tabeee kaydirigubbakcemile3
:roflol:kimi zamna böle yaptırıolar ya çk seviniorum herşeyi anneden kardeşten bekliolardı şimdi kendileri yapıo ohhh ii olsun evlendiklerinde yaptırcan alında bunblara hee ne güzel olur
evet canım yabuyrunnnnnnnnn benimde aynen uf kasvet kasvetayy canım bn buralardayım hep snle karşılaşamıoz sanırım aman yyaaaa canım sıkılıo kızlar
Birlikte canım ya kışla oluyo heralde senin ki nerdeki ?
Tabii canım öğrensinn zate diyorum ona herşeyi benden bekleme bi gün sen bi gün ben,lmaz:
kız buşalık yıkamıcan heralde makine ye at yıkansın yane tab canım destek olmalılar yani sonuçta bizde çalışan insanız camları felan silse hiçde fena olmaz yanesempatiksalakcinni
Valla canım bende bilmiyorum valla, görüşürsem sorarımda kıss dün akşam aradı beni senden sonra annemi arıcam dedi yine ama diyemedim yaaa dünkü konuştuğumz şey kaydirigubbakcemile3evet canım yabuyrunnnnnnnnn benimde aynen uf kasvet kasvet
uf kızlar bütün işler hafta sonuda çalıştırmak istiyo sinir oluyorum:çok üzgünüm:
birlikle kışla aynımı acaba:uhm:
benimkide böle ama terimler farklı ya safmıyım neyim:roflol:
bugün daha konuşamadıkdelikafadulden
kız buşalık yıkamıcan heralde makine ye at yıkansın yane tab canım destek olmalılar yani sonuçta bizde çalışan insanız camları felan silse hiçde fena olmaz yanesempatiksalakcinni
:roflol: daha neler:roflol:
ben kıyamam kiboshayallersmile
Valla canım bende bilmiyorum valla, görüşürsem sorarımda kıss dün akşam aradı beni senden sonra annemi arıcam dedi yine ama diyemedim yaaa dünkü konuştuğumz şey kaydirigubbakcemile3
Kıss düşer o yaa, ama varya bazen böle görüyorum cam silen erkek çok hoşuma gidiyo, helal diyorum valla aklinialirimsmile
feminist karılar ne olcak:dilcikar:nie kız silenler var
valla bn kıyarım haftanın 5 günü çalışıor olucam yani onun bana yardım etmesi lazım hangibiinin altından kalkıcam sölerim yok bn yapamam derse ii o zaman bn çalışmıyım yapim ama her istediğimi karşılıcaksın böle olursa tamam silme bn yaparım derim
kaydirigubbakcemile3kız seninkide varya demese ne oluyo benimki demez bende merak ederim aradımı diye:roflol:Valla canım bende bilmiyorum valla, görüşürsem sorarımda kıss dün akşam aradı beni senden sonra annemi arıcam dedi yine ama diyemedim yaaa dünkü konuştuğumz şey kaydirigubbakcemile3
feminist karılar ne olcak:dilcikar:
ben kıyamam çünkü ben çalışmıcamdelikafadulden
evde oturuyo olcağımdan silerim herhalde:roflol:
kaydirigubbakcemile3kız seninkide varya demese ne oluyo benimki demez bende merak ederim aradımı diye:roflol:
kız ne düşmesi bn onu tutarım kazağının arkasını tutarım düşmemesi için:roflol:gerçekten silen erkek var yani bizde ananmızın karnından öğrenmedik sile sile alıştık yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?