- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.281
feminist karılar ne olcak:dilcikar:
ben kıyamam çünkü ben çalışmıcamdelikafadulden
evde oturuyo olcağımdan silerim herhalde:roflol:
:roflol::roflol:napalım bu devirde böle olmalıyız herşeylerine tamam dersek başımıza çıkarlar canım
çalışmamış olsam zaten tenezzül edipdesölemem bile:)))
kaydirigubbakcemile3kız seninkide varya demese ne oluyo benimki demez bende merak ederim aradımı diye:roflol:
Kıss ben sordum anneni aradınmı diye oda senden sonra onuda arıcam dedi kaydirigubbakcemile2 Evlendikten sonra benmki çalışamazsın dio bana kafamçokkarıştı
de tabi arıyomu sık sık:1ninca:bnde bnimkine ailenle konuştun mu ablan napıo derim
Hiçç kıss katılıyorum sana da, ben daha önce hiç cam silmedmm, açıkcası bende pek bişey bilmiyomm beraber yapcaz artıkk
Kıss ben sordum anneni aradınmı diye oda senden sonra onuda arıcam dedi kaydirigubbakcemile2 Evlendikten sonra benmki çalışamazsın dio bana kafamçokkarıştı
he sende ben gibi soruyon mu:roflol:
benimki zaten çalışmya karşı bende okey dedim çalışmam napalım
kocamı beklerim aynı anda hem eve hem işe verimli oluncağına inanmıyorum ben:umursamaz:
bende benimkini calıstırmıyom dedim otur evinde ben calısırımkaydirigubbakcemile3
:roflol: mannak o ev işi yapsın sen çalış:roflol:
oyle tabi geldigimde yemek hazır olcak dedim evinin adamı olcak kaydirigubbakcemile3
Selam fıstıklar neediyonuzz bakemmdelikafadulden
Ben evi temizledim yoruldum aldım kahvemi oturdum ohh gel keyfim gell
bende kahve sevmek istiyorum ama cıx:umursamaz:
aferim temiz hatun-tatlicadiarzu-
Sev kız kahweyi valla benim vazgeçilmezimhihoyyyt
Su senin mesajını okumadım laaa sayfaları okumaktan okuyumda cvp şeediyim:roflol:
yıkatırım:lepi: hep bismi yapcas birasda erkekler yapsın anlarlar ev isi yapmak ne kadar zor..benimki yemek yapabiliyor gerci dedim ogren evlenince sen yapcan :jeyyar:
moon sende benim kafadansın:roflol::roflol::roflol:yıkatırım:lepi: hep bismi yapcas birasda erkekler yapsın anlarlar ev isi yapmak ne kadar zor..benimki yemek yapabiliyor gerci dedim ogren evlenince sen yapcan :jeyyar:
ben çay seviyorum:sinifsinif:
hani mesajı kızkaydirigubbakcemile2 okuda şeyed:roflol:
moon sende benim kafadansın:roflol::roflol::roflol:
Yapsınlar tabi yardımcı olsunlarsempatiksalakcinni
Çayı çok sevmiom ben kahweciyimkaydirigubbakcemile3
Yolladım fıstuğum..
Kız suu sen evının karısı çocuklarının anasımı olcan leynn kocayıda çalıştır evde accuk:sm_cool:
feministlerin içinde kaldım:dilcikar:
zehirlenmeyinde:roflol:
moon sende benim kafadansın:roflol::roflol::roflol:
Yapsınlar tabi yardımcı olsunlarsempatiksalakcinni
Çayı çok sevmiom ben kahweciyimkaydirigubbakcemile3
Yolladım fıstuğum..
Kız suu sen evının karısı çocuklarının anasımı olcan leynn kocayıda çalıştır evde accuk:sm_cool:
Suyum toprağım bende evlenince çalışıcağım için ortak yapmalıyız işleri ben tek başıma yetiştiremem lan bide benimki hergün ayrı yemek isterim diyo bana yazık deelmi asılsırnaşık şeybütün hafta çalışcak zateb:gitme: yazık değil mi onadamafoldumben
oyle valla feministlik var bende aklinialirimsmile yok evde arada bir yapıyordu kimseye bisi olmadı kaydirigubbakcemile3
tabi canım hep bisden beklemesinler ..bazen babam bulasık oluyor bi bakıyom tabakları ust uste koymus falan makinaya atmalık bırakmıs onları diyom baba bu kadar yaptın at makinaya yarım bırakma isi kaydirigubbakcemile3
oyle valla feministlik var bende aklinialirimsmile yok evde arada bir yapıyordu kimseye bisi olmadı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?