Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dodi dodi:gitme:
ya çalıştırmazsa görürsün:dilcikar: çalışma sende hergün açık büfe çıkar:roflol:

dodi dodi:gitme:
ya çalıştırmazsa görürsün:dilcikar: çalışma sende hergün açık büfe çıkar:roflol:

Yok canım bizde çalıştırmamak gibi bir durum yok ben kendim istediğim için çalışıcamzemuszemus
Acıktın mı kız ben yedim az önce git sende bi sandviç neyim yap kendine yavrummmdelikafadulden

Yok canım bizde çalıştırmamak gibi bir durum yok ben kendim istediğim için çalışıcamzemuszemus
Acıktın mı kız ben yedim az önce git sende bi sandviç neyim yap kendine yavrummmdelikafadulden
iyi izin veriyo:gitme: benimki vermez ama şu telefon konuşamama muhabeti var ya:dilcikar:
sen ne yedin nankaydirigubbakcemile uf sandviçle kim uğraşıcak akannehir

iyi izin veriyo:gitme: benimki vermez ama şu telefon konuşamama muhabeti var ya:dilcikar:
sen ne yedin nankaydirigubbakcemile uf sandviçle kim uğraşıcak akannehir

Benimki izin veriyo ama aradığım zaman tele bakıcan diyo beni korkutanda bu ya açamıyacağım zaman olursa offf bunu düşüyorum bide çalıştığın yerde erkeklerle iş dışında konuşma diyo kurallar var işte..
Canım ben börek yedim evde vardı anacımm yapmış sende kolay bişiler ye akşama bişey kalmadı zatekaydirigubbakcemile2

işte bende tek korkum telefon muhabetiohaoldumsmile
ya açamazsak sen bişey düşündün mü bu konuda:kedi:
kızım zaten konuş dese konuşcan mı bıraksalar işte bile konuşmam bu kural sayılmaz bencemirmirmirmir akşamla bir olsun kendime bi sanndviş yapayım üşenmezsem birazdan tabilülülülülülü sanada afiyet olsun dodi dodimkaydirigubbakcemile3

Canım bilmiyorum bi çözüm bulamadım büşrayla burcuya soralım gelince onlar çalışıyo sevdikleri aradığında napıyolar onlara soralım bakalım..
saol canım sanada afiyet olsunolumunekankayizsmile

Canım bilmiyorum bi çözüm bulamadım büşrayla burcuya soralım gelince onlar çalışıyo sevdikleri aradığında napıyolar onlara soralım bakalım..
saol canım sanada afiyet olsunolumunekankayizsmile

ben sordum canım onların ki çok rajatmış istediklerinde konuşabiliyolarmış-tatlicadiarzu-hele burcu askeriyeyi bile arıomuş bazen ordan:1ninca: bizde şans yok-tatlicadiarzu-

ulaaa ne korkisniz ya köprüyü geçene kadar bunlar böle bi alsınlar siizi o zamn görürüm bn siiz ne açamaması ya acaba o zaman arıcaklar mı siz bu sefer bni nie aramadın ne yaptığımı merak etmiormusun die sölenirsiniz

ben sordum canım onların ki çok rajatmış istediklerinde konuşabiliyolarmış-tatlicadiarzu-hele burcu askeriyeyi bile arıomuş bazen ordan:1ninca: bizde şans yok-tatlicadiarzu-

Laaa burcu yerim laaa seni rahatmı konuon sen yavrummm:sm_cool:
Bizde inşallah rahat bi yerde çalışırız suu dua ediom bende:Saruboceq:

he valla arıom askeriyeye yarım saat konuşuoz ohh gel keyfim gel çk rahat allah şükür karışanım şu 2 gündür boş boş oturuom çayımı içiom kahvemi içiom ders notlarına bakıorumm valla

kızlar allah sizede nasip etsin böle rahat yeri yani

Allah korusun beklava:
sen nerde çalışıyon kızım böle çaylar kahveler ne iş yapıon nerden buldun döküllaelaelaelaelae

kızım lan dediği gibi tavır yapı aramazlarsa ne yapcaz kızbilmiyorumkismile

telefonlara bakıorum muhasebecilere yardım ediorum canım beşiktaşta tatlım

didiemcim geneldede öle oluo yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…