Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben hıcbısey yıyemıyorumm canım bısey ıstemıooo

senin ki heyecandandır askerin gelioooo yaaa :)))) darısı tüm şafakçıların başınaaa :)))) bugün kandil dua edelim deee şafak çabuk çabuk geçsinnnnn allahım ne olurrr benim askımın ve tüm şafakçı arkadaslarımın sevgilierinin eşlerinin şafakları bi an önce geçsn ve teskerelerini alsınlar allahın izni ileeee tüm askerlerimizi ve benim askeri mide koru yarabbim :Saruboceq::Saruboceq:

senim kiii gelene kadar verirsin benimde vermm lazım hadiyin hep beraberrr diyete başlayalımmmm hihoyyyt

yok canım başlasam bile bn bu diyeti bozarım şirkete sürekliçikolatalar kuru pastalar tatşlılar börekler gelio bunlar varken yememezlik olur mu hiç yapamam yane:1shok:

yok canım başlasam bile bn bu diyeti bozarım şirkete sürekliçikolatalar kuru pastalar tatşlılar börekler gelio bunlar varken yememezlik olur mu hiç yapamam yane:1shok:

valla bak sana bişiy tavsiye edim ben diyet yaparken böyle seyler görünce 3 kere avucumu yalıom sonra ben bunun tadını biliom yemesem de olur zaten olur diyip o otramdan hızla kaçıom faydasını da görüom hihoyyyt

:roflol::roflol:
ii fikir ama biizm çalışanlarda maş.hepsi boğazlı biyerden kaçsan diğer tarafta illa karşına çıkıcak bn bi halley alimde gelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…