- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.541
yaaaa bugün hiç aramadı daha beni de ondan sordummm ya gitmeden demişti gerçi bana bi kaç gün üst üste arayamazsam aklına bişiy gelmesin dedi orda 1200 kişi varmış sıra gelmeyebilir demişti ama gene de insan merak edio yaa(( kedi::kedi:
Kıss zayıflıktan şikayetçiyim deme bana sakın =))))
Onun iiçine dahil zaten bu 7günlük tatilde, değilmi yaww :uhm:
dagıtım izni dahil degil biliyorum bende
oyle valla bi ara 48 oldum simdi 52 kiloyum ama boyum 1.74 biras daha almam lasım
Kıss 1,66 boy 60 kiloydum ama aldım kesin 5 kilo =))) Göbek atıp vermem lazımm kaydirigubbakcemile2 Yaza kadarrr
ben hıcbısey yıyemıyorumm canım bısey ıstemıooo
aynı boydayız ama benim o kadar kilom yok:1ninca:
bu arada ben geldim ama çıkıcam kızlar nasılsınızboshayallersmile
Leeyynn sen bana şişko mu demek istediinn guclubacismile
Leeyynn sen bana şişko mu demek istediinn guclubacismile
senim kiii gelene kadar verirsin benimde vermm lazım hadiyin hep beraberrr diyete başlayalımmmm hihoyyyt
ben niyetliyim cadılar kapatın yemek konusunu:a015:
yok canım başlasam bile bn bu diyeti bozarım şirkete sürekliçikolatalar kuru pastalar tatşlılar börekler gelio bunlar varken yememezlik olur mu hiç yapamam yane:1shok:
ben niyetliyim cadılar kapatın yemek konusunu:a015:
allah kabul etsin perimmmm
allah kabul etsinn canımm
valla bak sana bişiy tavsiye edim ben diyet yaparken böyle seyler görünce 3 kere avucumu yalıom sonra ben bunun tadını biliom yemesem de olur zaten olur diyip o otramdan hızla kaçıom faydasını da görüom hihoyyyt
sağolun fıstıklarım:Saruboceq:
skldm:sinifsinif: yeni nik alasım varmirmirmirmir
yok cnmmm şişko demeyelimmmm balık etliyizzzzz demi büşüüüüü :))))))) bende 60 kiloyum uffffffffffffffffff((((((((((((((((((((
:roflol::roflol:
ii fikir ama biizm çalışanlarda maş.hepsi boğazlı biyerden kaçsan diğer tarafta illa karşına çıkıcak bn bi halley alimde gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?