- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.801
karışık aslında ama düz hesap söle diyim 4 mayısta çıktık bu mayısın 27 de gitti ama 2 senelik daha önceden tanıodum 2 sene boyunca benimle çıkmak için beklemiş falan ugraşmıs öle işdeinş. tatlım inş.
bende demiştim sen ogün ara beni sesini duyim hiç bişey istemiorum yeterki sağ sağlim gel demiştim dogum günü sensiz olurmus kutlamam olur biter demiştim üzülmesin die bende için için üzülüorum tabi sonra bu arklarla kutlim die ikna etti megersem benim arklarla işler çeviriomusbi baktım pasta kalpli kırmızı iki dogdun hayatım yazıo mektupta göndermiş bide msn de camda onun karşısında üfledim mumları gene kutladık yanımda oldu sanalda olsa kıyamam ona ben ya aşkım benim ağlıcaktım nerdeyse ama :asigim:
karışık aslında ama düz hesap söle diyim 4 mayısta çıktık bu mayısın 27 de gitti ama 2 senelik daha önceden tanıodum 2 sene boyunca benimle çıkmak için beklemiş falan ugraşmıs öle işde
ayy canım ya ne güzel
seneye beraber kutlayacaksınız ama
geçende bizde öyle konuşuyorduk ben mektup gönder bana
sesini duyur yeter dedim
bilmiyorum artık
bir arkadaş demişti ki böyle özel günlerde sevdiğinin yanında olmaması insanın canını daha çok accıtıyor...:gitme:
ayy canım ya ne güzel
seneye beraber kutlayacaksınız ama
geçende bizde öyle konuşuyorduk ben mektup gönder bana
sesini duyur yeter dedim
bilmiyorum artık
bir arkadaş demişti ki böyle özel günlerde sevdiğinin yanında olmaması insanın canını daha çok accıtıyor...:gitme:
valla canım siiznkiler kutlasada yetio insana ya ama bnimki kutlamadıydı o gün aramadı bile
cumartesi günü d.günü aramıcam bak şimdi mektup yollayarak supriz yapıpcaktım vazgeçtim bn nie yolliomki o bnimkii hatırlamadı etmedi
hemde nasıl actıo ya ama ben genede belli etmemeye çalışıorum mutlu olmasın için elimden geldince şaklabanlık yapıorum ama tabi onunda o günlerde üzüldümçok belli oluo özelliklerde çarşı izinlerinde tartıştımızda çok üzülüo yapma bak hafta 1 kere çıkıorum çok özlüorum saten seni yapmayalım dio kendi çıkarıo kavgayı sinirlenip sonra kendi özür dileyip kapatıoanlayamıom fisfisfissempatiksalakcinni
gerçekten nerde ne derce konuşacaklarını bilemiolar canım askerlik psikolojisi de geç git yane askerlik bitene kadar böle
kıyamam sana ya valla ne yalan sölim bende olsam bende yollamazdım ama belki hatırlamamktan değilde asker sonuçta arayamamıs olabilir o gün daha sonra söleidnde unuttum mu dedi ne bilim sonra kutlamadımı[/QUOTE
facede yazdıydım duvarıma yaı ablasıda bunu görmüş buna sölemiş d.günüm olduğu gün aramadı ertesi günde aramadı ondan sonraki gün aradı bn bekliorum sölücek die bn kapatıorum dedi ve kapattık bn şok oldum varya ertsi gün bn onu aradım d.günüm ne zamandı dedim 8 aralıktı madem öle nie aramadın dedim sn isyan bayrağını çekmişsin ablam söledi seninki kızmış sana die dedi sonra d.günümü kutladı ama hiçbir şekilde mutlu olmadım yane bn sölemeseydim yinede kutlamıcaktı yani
bu bana ne kaar değer verdiğini gösterio 1 aylık konuştuğun insan ne kadar değer verebilirki
görüorum işte verdiği değeri
evet ama bende de sabır bi yere yakadar yani aile bi yandan okul bide onu beklemek zaten çok zor oda üstüme gelince tabi benimde patladımda oluo gerçekten asker yolu beklemek çok zormus kızlar ya ben bekledikten sonra demeye başkadım valla her babayigit bekleyemez die
aynı sayıyoruz safagı benımkıde 79senınkı nerde asker
S.a. ablalarım nasılsınız?
ve a.s ne bilion belki sen benden büyüksün
ve a.s ne bilion belki sen benden büyüksün
ben 16 yım zannetmiorum sizden büyük olacağımısırnaşık şeysırnaşık şey
ben 16 yım zannetmiorum sizden büyük olacağımısırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?