Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy canım ya ne güzel
seneye beraber kutlayacaksınız ama
geçende bizde öyle konuşuyorduk ben mektup gönder bana
sesini duyur yeter dedim
bilmiyorum artık
bir arkadaş demişti ki böyle özel günlerde sevdiğinin yanında olmaması insanın canını daha çok accıtıyor...:gitme:

valla canım siiznkiler kutlasada yetio insana ya ama bnimki kutlamadıydı o gün aramadı bile

cumartesi günü d.günü aramıcam bak şimdi mektup yollayarak supriz yapıpcaktım vazgeçtim bn nie yolliomki o bnimkii hatırlamadı etmedi

hemde nasıl actıo ya ama ben genede belli etmemeye çalışıorum mutlu olmasın için elimden geldince şaklabanlık yapıorum ama tabi onunda o günlerde üzüldümçok belli oluo özelliklerde çarşı izinlerinde tartıştımızda çok üzülüo yapma bak hafta 1 kere çıkıorum çok özlüorum saten seni yapmayalım dio kendi çıkarıo kavgayı sinirlenip sonra kendi özür dileyip kapatıo anlayamıom fisfisfissempatiksalakcinni

kıyamam sana ya valla ne yalan sölim bende olsam bende yollamazdım ama belki hatırlamamktan değilde asker sonuçta arayamamıs olabilir o gün daha sonra söleidnde unuttum mu dedi ne bilim sonra kutlamadımı

gerçekten nerde ne derce konuşacaklarını bilemiolar canım askerlik psikolojisi de geç git yane askerlik bitene kadar böle

gerçekten nerde ne derce konuşacaklarını bilemiolar canım askerlik psikolojisi de geç git yane askerlik bitene kadar böle

evet ama bende de sabır bi yere yakadar yani aile bi yandan okul bide onu beklemek zaten çok zor oda üstüme gelince tabi benimde patladımda oluo gerçekten asker yolu beklemek çok zormus kızlar ya ben bekledikten sonra demeye başkadım valla her babayigit bekleyemez die

tabi canım sabır biyere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…