- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.081
tatlım akıl veriyo konumuna gelmek istemem:gitme:
bende çok takıntılıyımdır delirtirim kendimisırnaşık şey
ama şöyle sevdiğin söz konusu oldumu biraz yutucaksın yani sonuçta bu gelecekte telafisi olabilicek ama yaşadığını düşünürsen zaman dönmez
silip atman lazım hiç mi iyi huyu yok bu adamın ya onları düşün:ecrin_bebek:[/QUOTE
ya ne yalan sölim daha pek bişeylerden emin deilim bni sinirlendirdiğinde bile iki tatlı söz söleyip yine bni eski konumuma getirio böle bi insan ya aslında çk ii bir insan ama sanki hiçbirşeyi umursamıo gibime gelio
ama mesela saat 00.03 de sevgililer kutlu olsun die msj atmıştı 31 aralıkta çk güzel dilekler dilemişti ikimiz için diorum gerçekten zamanımı yoktu yoksa unuttu mu diorum bilemiorum kimi zamanda çk mu abartıorum acaba diorum canım ya
aşkımı öğretmen yapmışlaropuyorumnanaktan
ermenice öğretecekmiş
kendiside bilmiyor ama:))
kitap vermişler oradan çalışacakmış
neden ermenice derseniz tam ermenistan sınırındaboshayallersmile
herkes en az 45-50 kelime bilmek zorundaymış...
kızlar bugün eşimin d.günü ama biz ayrıyız cooook üzgünüm bugünü onla geciremedigim için... offf daha bnm d.gnm var oglumun ki ve evlilik yıldnumuzude ayrı geciricem eşimden.. allahım bu son ayrılıgımız olsun inş seni cookk özledim kocacm iykii dogdun....senağlama
aşkım gitti teslim olucak birazdann :gitme: off of herşey sımdı baslıyor asıl
ayy canım sevgilin nede zorlanıordur şimdi askerlik zor zaten bide böle şey çıkarıolar
ya ne kadar saçma ya eyy allahım
bu son ayrılığınız olur canım merak etme senye yanında olucak ve bir ömür boyu d.günleri ewlilik yıldönümleri kutlucaksınız ttalım eşin balık burcu sanıırm bnimkininde yarın d.günü ayy canım biraz eşinin huylarını anlatsana bnimkide balık olduğu için birazcıkda olsa bilgileniyim
birde havan eğitimi anlatacakmış askerlere
şimdi eğitim görüyor...
hayırlısı artık ne diyim
sen daha iyi misin bugün tatlıkısım
kızlar bugün eşimin d.günü ama biz ayrıyız cooook üzgünüm bugünü onla geciremedigim için... offf daha bnm d.gnm var oglumun ki ve evlilik yıldnumuzude ayrı geciricem eşimden.. allahım bu son ayrılıgımız olsun inş seni cookk özledim kocacm iykii dogdun....senağlama
canım bnde balık burcuyum eşimde.. eşim cok sen sakrak bi insan ben onunla cok gülüyorum egleniyorum bir okadar zeki calıskan ve dürüst
yalanı asla sevmez evine sadık bi insan benim eşim aşırıda kıskanc...
bu son ayrılığınz olur inşallah canım bir daha ki yıl acısını çıkarırsınız ...
canım seni çok iyi anlıyoruz hepimiz bu dönemden geçtik
sen gönlünü ferah tut,inşallah yeri iyidir diye dua et hep...
allah yardımcıları olsun bugün biraz daha iyiyim dünkü halimden pek eser kalmadı:)))
sn nasılsın tatlım
sağol canım sizler nasılsınızzopuyorumnanaktan
amin canım bütün askerlerimizin yardımcısı olsun Allah
çok şükür iyiyim bendebayanssulusmile
bende balık burcuyumboshayallersmile
aynen benim sevgilimde öle acayip güldürmeyi sever çk ama çk esprilidir ewet kıskançlığıda var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?