Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bugün eşimin d.günü ama biz ayrıyız cooook üzgünüm bugünü onla geciremedigim için... offf daha bnm d.gnm var oglumun ki ve evlilik yıldnumuzude ayrı geciricem eşimden.. allahım bu son ayrılıgımız olsun inş seni cookk özledim kocacm iykii dogdun....senağlama

ayy canım sevgilin nede zorlanıordur şimdi askerlik zor zaten bide böle şey çıkarıolar

ya ne kadar saçma ya eyy allahım

bu son ayrılığınız olur canım merak etme senye yanında olucak ve bir ömür boyu d.günleri ewlilik yıldönümleri kutlucaksınız ttalım eşin balık burcu sanıırm bnimkininde yarın d.günü ayy canım biraz eşinin huylarını anlatsana bnimkide balık olduğu için birazcıkda olsa bilgileniyim

ayy canım sevgilin nede zorlanıordur şimdi askerlik zor zaten bide böle şey çıkarıolar

ya ne kadar saçma ya eyy allahım

birde havan eğitimi anlatacakmış askerlere
şimdi eğitim görüyor...
hayırlısı artık ne diyim
sen daha iyi misin bugün tatlıkısım

canım bnde balık burcuyum eşimde.. eşim cok sen sakrak bi insan ben onunla cok gülüyorum egleniyorum bir okadar zeki calıskan ve dürüst
yalanı asla sevmez evine sadık bi insan benim eşim aşırıda kıskanc...

bu son ayrılığınz olur inşallah canım bir daha ki yıl acısını çıkarırsınız ...
aşkım gitti teslim olucak birazdann :gitme: off of herşey sımdı baslıyor asıl

canım seni çok iyi anlıyoruz hepimiz bu dönemden geçtik
sen gönlünü ferah tut,inşallah yeri iyidir diye dua et hep...

aynen benim sevgilimde öle acayip güldürmeyi sever çk ama çk esprilidir ewet kıskançlığıda var baya

aynen benim sevgilimde öle acayip güldürmeyi sever çk ama çk esprilidir ewet kıskançlığıda var baya

canım bnde balık oldgm için eşimle cok uyumluyum ama ben ona nazaran daha dygusalım cokmilgi bekelrim cok alınganım sevdgmden yanlıs bı hareket grdmmu hemen içime atar aglarım kendımı yerim bide eşim cok cabuk sinirlenir ama bu burcundan deil aileden gelen bır ozelligi.. o bna bagrdımı bn cok uzulur aglarım oda hiç dayanamz aglamama... ilk askere gttgi gun cok aglamıstım sonra onun aglamama uzuldugunu bıldgm için daha aglamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…