- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.141
:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:
Kısım bu ne gizlilikk sendeki yawww, bilmiyorumkismile
Yaa canımm emin ol çok güzeell :1ninca: İnsanın babasıyla çalısması kadar zor bişey yok yaww =))) Yaa çarşı izinleri nasıl cuma günleri oluyorr.. Biri bana açıklasınnn bilmiyorumkismile
ohh ne guzel nette konusmak bızımkının carsı ıznı bıle yok
delikafadulden ama rahat delü elin lafını çekmekten iyidirsengözlerimebaksanab
ya bende bilmiyorum büşüm cancu açıkla nansositososito
askerin aradımı kız :ecrin_bebek:
yavrimu benim aşkım nizamiyede görev yapıyo haftasonu giriş çıkış çok yoğun olduğu için komutanı sadece onun çarşısını cumaya aldı yaza kadar böle demiş yerimseniben
oyy kıyamam kıss sana Şeniz
açıkladım bebemmm yerimseniben
buarada burda ne işim var biliomusun nette problem var aşkımın bi gidiyo bi geliyo bende gittiğinde buraya damlıyorum:roflol:
delikafadulden seni gidiiii şikayet edimde gör:roflol:
kız sen de çalışmıyosun demi:ecrin_bebek:
hee gördüm olsun çarşısı olsunda:1hug:
çalışmıyorum canım boş gezenin boş kalfasıııı :çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: bende öyle boş gezen boş kalfa hatta boş çırak:çok üzgünüm:
yavrimu benim aşkım nizamiyede görev yapıyo haftasonu giriş çıkış çok yoğun olduğu için komutanı sadece onun çarşısını cumaya aldı yaza kadar böle demiş yerimseniben
oyy kıyamam kıss sana Şeniz
açıkladım bebemmm yerimseniben
buarada burda ne işim var biliomusun nette problem var aşkımın bi gidiyo bi geliyo bende gittiğinde buraya damlıyorum:roflol:
ee çekiceksin tatlım sevdiğin için:gitme:
senin görümcede var zaten bi haller ne sanıyo kendini:sinifsinif:
bırak yazma sende görsün Allah Allahmirmirmirmir
kız seninki ailesine düşkün mü büşümün ki düşkün ya:kedi:
ama sende görümce kaynanandan beter bencelmaz:
ya canım sen bana rakadaşlık teklifi yolladın ama ben tanışmadık diye kabul etmedim o zaman bırda görmemiştim seniboshayallersmile
o yüzden tatlım kusuruma bakma:ecrin_bebek:
valla cnm ya allahtan 24 saat telefon kullanabılıo yoksa ne yapardık bılmıyorum
iyi bari tatlım neden çarşısı yok ki seninkinin :uhm:
bende öyle tatlumeyvahedigeldismilebaşvuruda bulunuyorum perim ama hiç ses seda çıkmıyo biyerlerden :çok üzgünüm: amannn napalım kısmet vardır bi yerde bizimde kısmetimiz :Saruboceq:
bide bnm aşkım pek taraftar değil en azından düğüne kadar çalışma diyo yapılacak çok şey var izin alman zor olur diyo :çok üzgünüm:
ne kadar susmazsan o kadar uğraşırlar ama hepte susulmaz tabiyasakkelimeevet ama gelinlerde kıskanıyo onlarda işimiz çokkdelikafaduldenAYY canım pek fazla düşkünlüğü yok ailesiyle pek fazla geçinemio benimki
ama merak etme evlenince ne oluyorsa bunlara pek ana kuzusu olup çıkıolar yane o yüzden bn çekicem gibime gelio hıı ewet ya uyuz oluoru artık görümceme hee ondan çekicem gibime gelio anneside genç kaynanalar genç olunca pek kıskanıolar gelinlerini çekemiolar valla valla bn hiç susmam ailesine karşı hakkımı savunurum valla
bende öyle tatlumeyvahedigeldismile
benimki zaten hiç değil bulsamda hemen tamam demezakannehir
ama ben evlenmeden önce çalıştım çalıştım yoksa yok tatlım tecrübemde yokkaydirigubbakcemile2senin mesleğin var mı cancum:CüvCüv:
ne kadar susmazsan o kadar uğraşırlar ama hepte susulmaz tabiyasakkelimeevet ama gelinlerde kıskanıyo onlarda işimiz çokkdelikafadulden
ama biyere kadar canım sabır sabır bnde sonunda patlarım yane ama pek fazla susucağımıda sanmam çk dırdır yapan bi insanımdır aman canım nelrini kıskanıcaz
bu arad benim bi huyum var birini sevmezsem bidaha hiç sevemem yani ablasına karşı gıcıklık kaptım yani sevmem dahada sanıırm
kızım dırdırcıysan yandın bence:umursamaz:
azzcıkk suscan bende öleydim şimdi tıpkaydirigubbakcemile3
kızım kıskanılıyo deme öleeee:asigim: aman kıl ya cevap yazsa ölür sanki sinir yazmasan yazmadı derler boşver:1closedeyes:
iyi bari tatlım neden çarşısı yok ki seninkinin :uhm:
valla bilmiorum bnde yanarmıyım yanmaz mıyım:))
pek anmıorum ama ailesine felan ne bilim annesiyle ablasının ilşkilerini belkide kıskanabilirim gerçekten uyuz ya vazgeçtim artık bundan sonra hiç yazmıcam şuna anlam veremiorum bana güzel güzel mailler atıoda nie buna cvp yazmaz anlamş deilim
bana şey dediydi ilk konuşmamızda kardeşimin arkadaşı benim arkadaşımdır kardeşm için özel olan bir insan bnim içinde özeldir dediydi bn pek göremiorum ya hoş hele bi askerliğini btirip gelsin ilk tanışıcağım kişi ablası olcak sanırım çünkü ablasuı bnle tanışmak istediğini söledi
yüreğim acıyoomafoldumben nasıl geçer okadar gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?