- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.121
ee çekiceksin tatlım sevdiğin için:gitme:
senin görümcede var zaten bi haller ne sanıyo kendini:sinifsinif:
bırak yazma sende görsün Allah Allahmirmirmirmir
kız seninki ailesine düşkün mü büşümün ki düşkün ya:kedi:
ama sende görümce kaynanandan beter bencelmaz:
ya canım sen bana rakadaşlık teklifi yolladın ama ben tanışmadık diye kabul etmedim o zaman bırda görmemiştim seniboshayallersmile
o yüzden tatlım kusuruma bakma:ecrin_bebek:
hoşbuldum datlularım aşkım msnde onla yazışıyorum çarşısı bugün yaopuyorumnanaktan
delikafadulden ama rahat delü elin lafını çekmekten iyidirsengözlerimebaksanabYaa canımm emin ol çok güzeell :1ninca: İnsanın babasıyla çalısması kadar zor bişey yok yaww =))) Yaa çarşı izinleri nasıl cuma günleri oluyorr.. Biri bana açıklasınnn bilmiyorumkismile
olsun cnm ya bn daha yenı uye oldum bılmıodum daha 2 gun once kyıt oldum ole yanı tatlım
delikafadulden ama rahat delü elin lafını çekmekten iyidirsengözlerimebaksanab
ya bende bilmiyorum büşüm cancu açıkla nansositososito
askerin aradımı kız :ecrin_bebek:
opuyorumnanaktan iyi yaptın hoşgeldin canım ben hemen ekliyim seni ben tanımadığım olunca gardımı alıyorum nedense:kedi:
neysem hoşgeldin bilmediğin konuda yardımlaşırız tatlmmirmirmirmir
delikafadulden ama rahat delü elin lafını çekmekten iyidirsengözlerimebaksanab
ya bende bilmiyorum büşüm cancu açıkla nansositososito
askerin aradımı kız :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile2 alışırsın canumaklinialirimsmilecanım valla ıste yavas yavas anlamaya calısıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet tatlum aradıDün akşam iki kez aradıı aşkımm, hastayım diye 7gibi aradı ilk, sonra 9,30 da tekrar aradı biraz konuştuk sonra yatmaya gitti aşkımmcımm, sennki aradımıı şekerr boshayallersmile
kaydirigubbakcemile2 alışırsın canumaklinialirimsmile
evet tatlum aradıçok özledim beboshayallersmile
heryerde asker goruyorum icim gidiyo asker gorunce ya kaydirigubbakcemile3
oylemi canım gormedim opuyorumnanaktan sor bidaha
mrb arkadaslar ben yenı uye oldum adım şafak görüldüğü üzere bide sevgilim askerde şafak saymaktayım :) ama en şanslı benım sanırım çünkü 7 :) 1 hafta sonra benımle :)
napim ya zaman geçmiyoakannehirDu kıss daha yeni gittiler biz karar verdikk seni çok özledim gibi bi laf etmicezz :)))) bi süre, diyoruz kii seni hiç özlemedim kaydirigubbakcemile3 faln böle daha kolay olucak gibi, kendimizi bunalıma sokmuyoruzz
Kıss dün ben sana bi soru daha sordum yine havada kaldıı :1ninca:
adım cemreopuyorumnanaktan
Canımm senin bitmiş yawww, geç keşfettin burayıı ama hayırlı olsunni allah daha uzun ayrılıklar vermesin sizee turkbayragi
adım cemreopuyorumnanaktan
hihoyyyt saol şekerim, superii senin adın ne kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?