Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun cnm ya bn daha yenı uye oldum bılmıodum daha 2 gun once kyıt oldum ole yanı tatlım

Yaa canımm emin ol çok güzeell :1ninca: İnsanın babasıyla çalısması kadar zor bişey yok yaww =))) Yaa çarşı izinleri nasıl cuma günleri oluyorr.. Biri bana açıklasınnn bilmiyorumkismile
delikafadulden ama rahat delü elin lafını çekmekten iyidirsengözlerimebaksanab
ya bende bilmiyorum büşüm cancu açıkla nansositososito
askerin aradımı kız :ecrin_bebek:

olsun cnm ya bn daha yenı uye oldum bılmıodum daha 2 gun once kyıt oldum ole yanı tatlım

opuyorumnanaktan iyi yaptın hoşgeldin canım ben hemen ekliyim seni ben tanımadığım olunca gardımı alıyorum nedense:kedi:
neysem hoşgeldin bilmediğin konuda yardımlaşırız tatlmmirmirmirmir

canım valla ıste yavas yavas anlamaya calısıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

delikafadulden ama rahat delü elin lafını çekmekten iyidirsengözlerimebaksanab
ya bende bilmiyorum büşüm cancu açıkla nansositososito
askerin aradımı kız :ecrin_bebek:

Dün akşam iki kez aradıı aşkımm, hastayım diye 7gibi aradı ilk, sonra 9,30 da tekrar aradı biraz konuştuk sonra yatmaya gitti aşkımmcımm, sennki aradımıı şekerr boshayallersmile

canım valla ıste yavas yavas anlamaya calısıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 alışırsın canumaklinialirimsmile
Dün akşam iki kez aradıı aşkımm, hastayım diye 7gibi aradı ilk, sonra 9,30 da tekrar aradı biraz konuştuk sonra yatmaya gitti aşkımmcımm, sennki aradımıı şekerr boshayallersmile
evet tatlum aradı çok özledim beboshayallersmile

kaydirigubbakcemile2 alışırsın canumaklinialirimsmile

evet tatlum aradı çok özledim beboshayallersmile

Du kıss daha yeni gittiler biz karar verdikk seni çok özledim gibi bi laf etmicezz :)))) bi süre, diyoruz kii seni hiç özlemedim kaydirigubbakcemile3 faln böle daha kolay olucak gibi, kendimizi bunalıma sokmuyoruzz

Du kıss daha yeni gittiler biz karar verdikk seni çok özledim gibi bi laf etmicezz :)))) bi süre, diyoruz kii seni hiç özlemedim kaydirigubbakcemile3 faln böle daha kolay olucak gibi, kendimizi bunalıma sokmuyoruzz
napim ya zaman geçmiyoakannehir
özlemedim milaelaelaelaelae evet demi bizdede öle az kaldı filan bunalıma girmeden avunuyoruz:lepi: napalımhihoyyyt
Kıss dün ben sana bi soru daha sordum yine havada kaldıı :1ninca:

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…