- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.101
ama her dakikada güzel sözler söyleyemez kiyerimseniben umursamaz ama bu onun huyu mu yoksa sadece sana karşımı böyle:hulya: huyuysa yapıcak bişey yokCADIARZU bak gördün mü önemsemese neden yazsın sevgililer günü yılbaşı bunları doğum günün kadar önemsemiyodr ama vakti vardı yazdı demekkiolumunekankayizsmile bence doğum günü meselesine takılma bekle bakalım her sorunda bu kadar yopranırsan :kedi::kedi:[QUOTE[/QUOTE
ya ne yalan sölim daha pek bişeylerden emin deilim bni sinirlendirdiğinde bile iki tatlı söz söleyip yine bni eski konumuma getirio böle bi insan ya aslında çk ii bir insan ama sanki hiçbirşeyi umursamıo gibime gelio
ama mesela saat 00.03 de sevgililer kutlu olsun die msj atmıştı 31 aralıkta çk güzel dilekler dilemişti ikimiz için diorum gerçekten zamanımı yoktu yoksa unuttu mu diorum bilemiorum kimi zamanda çk mu abartıorum acaba diorum canım ya
kız bak acemiliği bitirdik:hulya:aşkım gitti teslim olucak birazdann :gitme: off of herşey sımdı baslıyor asıl
perim nerdesin yaa
ama her dakikada güzel sözler söyleyemez kiyerimseniben umursamaz ama bu onun huyu mu yoksa sadece sana karşımı böyle:hulya: huyuysa yapıcak bişey yokCADIARZU bak gördün mü önemsemese neden yazsın sevgililer günü yılbaşı bunları doğum günün kadar önemsemiyodr ama vakti vardı yazdı demekkiolumunekankayizsmile bence doğum günü meselesine takılma bekle bakalım her sorunda bu kadar yopranırsan kedi::kedi:
kız bak acemiliği bitirdik:hulya:
olumlu tarafından bakboshayallersmile herşey başlıyor ama biticek bitiricez:lepi:
canım bnde balık oldgm için eşimle cok uyumluyum ama ben ona nazaran daha dygusalım cokmilgi bekelrim cok alınganım sevdgmden yanlıs bı hareket grdmmu hemen içime atar aglarım kendımı yerim bide eşim cok cabuk sinirlenir ama bu burcundan deil aileden gelen bır ozelligi.. o bna bagrdımı bn cok uzulur aglarım oda hiç dayanamz aglamama... ilk askere gttgi gun cok aglamıstım sonra onun aglamama uzuldugunu bıldgm için daha aglamadım....
sırnaşık şeysırnaşık şey Allah korusun:1ninca:her sorunda bu kadar yıpranırsan bn akıl hastanesinde bulurum kendimi perimsırnaşık şey
aman bitsinde askerlik ondan sonra herşey olacağına varir
sırnaşık şeysırnaşık şey Allah korusun:1ninca:
askerlik süresinde gerilme barikaydirigubbakcemile5
büşra nere gitti yawguclubacismile
önemlı deıl canım benımcanım Allah kavuştursun ...:Saruboceq:
Rabbim hayırlısı ile sağ sağlim teskere aldığı günüde göstersin buraya yazmayı nasip etsin inşallah
çok sağol canımm güzel dilek ve duaların için...:1hug:
ee çekiceksin tatlım sevdiğin için:gitme:öle ama canım ayy bide ailesinden çekicen heleki kayınvalideler he bu arada görümceme mail attım ya cvp yazmamış keşke atmasaydım dedim yane
bilmiomki ttalım işi vardır
ya canım sen bana rakadaşlık teklifi yolladın ama ben tanışmadık diye kabul etmedim o zaman bırda görmemiştim seniboshayallersmileönemlı deıl canım benım
Leynn ben geldim diye herkez toz olduu sempatiksalakcinni
benneyaptımki nerdesin sen hoşgeldin bile yazmadın:dilcikar:
hoşbuldum datlularım aşkım msnde onla yazışıyorum çarşısı bugün yaopuyorumnanaktan
Kıss işşim vardıı patron geldii ( babam) aklinialirimsmile konuşma yaptı birazz kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan ne güzel ama burda ne işin varklava:
-tatlicadiarzu- hadi afettimhihoyyyt
he ne güzel sizin kendi iş yeriniz delüüdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?