Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama her dakikada güzel sözler söyleyemez kiyerimseniben umursamaz ama bu onun huyu mu yoksa sadece sana karşımı böyle:hulya: huyuysa yapıcak bişey yokCADIARZU bak gördün mü önemsemese neden yazsın sevgililer günü yılbaşı bunları doğum günün kadar önemsemiyodr ama vakti vardı yazdı demekkiolumunekankayizsmile bence doğum günü meselesine takılma bekle bakalım her sorunda bu kadar yopranırsan :kedi::kedi:
aşkım gitti teslim olucak birazdann :gitme: off of herşey sımdı baslıyor asıl
kız bak acemiliği bitirdik:hulya:
olumlu tarafından bakboshayallersmile herşey başlıyor ama biticek bitiricez:lepi:

her sorunda bu kadar yopranırsan bn akıl hastanesinde bulurum kendimi perimsırnaşık şey

aman bitsinde askerlik ondan sonra herşey olacağına varir

hımm anladım canım sende çk duygusalmışsın canım gerçi sana diorum ama bnde öleyim eskiden bi bağırsalar ağlardım şimdi öle deilim allahtan duymamazlıktan geliorum

herşeye ağlarsan canım olmaz geçekten duymamazlıktan gelirsen snin için daha ii olur ağlamakla hiçbişey değişmio tatlım

her sorunda bu kadar yıpranırsan bn akıl hastanesinde bulurum kendimi perimsırnaşık şey
aman bitsinde askerlik ondan sonra herşey olacağına varir
sırnaşık şeysırnaşık şey Allah korusun:1ninca:
askerlik süresinde gerilme barikaydirigubbakcemile5
büşra nere gitti yawguclubacismile

sırnaşık şeysırnaşık şey Allah korusun:1ninca:
askerlik süresinde gerilme barikaydirigubbakcemile5
büşra nere gitti yawguclubacismile

öle ama canım ayy bide ailesinden çekicen heleki kayınvalideler he bu arada görümceme mail attım ya cvp yazmamış keşke atmasaydım dedim yane

bilmiomki ttalım işi vardır

öle ama canım ayy bide ailesinden çekicen heleki kayınvalideler he bu arada görümceme mail attım ya cvp yazmamış keşke atmasaydım dedim yane
bilmiomki ttalım işi vardır
ee çekiceksin tatlım sevdiğin için:gitme:
senin görümcede var zaten bi haller ne sanıyo kendini:sinifsinif:
bırak yazma sende görsün Allah Allahmirmirmirmir
kız seninki ailesine düşkün mü büşümün ki düşkün ya:kedi:
ama sende görümce kaynanandan beter bencelmaz:
önemlı deıl canım benım
ya canım sen bana rakadaşlık teklifi yolladın ama ben tanışmadık diye kabul etmedim o zaman bırda görmemiştim seniboshayallersmile
o yüzden tatlım kusuruma bakma:ecrin_bebek:

hoşbuldum datlularım aşkım msnde onla yazışıyorum çarşısı bugün yaopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan ne güzel ama burda ne işin varklava:
Kıss işşim vardıı patron geldii ( babam) aklinialirimsmile konuşma yaptı birazz kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu- hadi afettimhihoyyyt
he ne güzel sizin kendi iş yeriniz delüüdelikafadulden

opuyorumnanaktan ne güzel ama burda ne işin varklava:

-tatlicadiarzu- hadi afettimhihoyyyt
he ne güzel sizin kendi iş yeriniz delüüdelikafadulden

Yaa canımm emin ol çok güzeell :1ninca: İnsanın babasıyla çalısması kadar zor bişey yok yaww =))) Yaa çarşı izinleri nasıl cuma günleri oluyorr.. Biri bana açıklasınnn bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…