Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

biliyorum canımm ama bu ılk anlar çok zor oluyo çokk izne geldii herşey okdar güzeldi tekrar gidişii acayip kötü olduu :gitme:

:sm_cool:hehe zaten şu andada kıskanıom ya hoş:))tabi evlenince ayrı bişey olur yok bu sefer gerçekten yazmıcam yani sadece mail bile yeterliydi zaten bn şu an ablasıyla felan tanışmak istemiorum yani naparım nasıl konuşurum o gün çk heycanlı olurum bn ya

ne hikmetse böle ewlilik hayalleri kuruorum kız ne iş anlamadım valla hep yanımda olsa felan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy aynısı bendede oldu ya askere gıtmedenn önce yoktu hiç oyle bişey bi gittii ben hayaleer kurmaya başladımm oda öyle gelınce evlencez diyokaydirigubbakcemile3

kurcaksın tabi be normali buaklinialirimsmile
ee sen bizden önce doğan güneş diceksin o kadarda olsun daha ailesiyle filan tanışıcaksın:lepi:

iyiki varsınızzopuyorumnanaktan hep birlıkte yicez şafakları inş. şafaklar biterr dugun gunumuzu sayarızzzkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy aynısı bendede oldu ya askere gıtmedenn önce yoktu hiç oyle bişey bi gittii ben hayaleer kurmaya başladımm oda öyle gelınce evlencez diyokaydirigubbakcemile3

aynen canım ya allah allah deli miyim neyim du bi gelsin diorum kendi kendime kurup duruorum ama insan daha mutlu oluo bilio muusn gündüz kuruorum gece rüyamda görüom:sm_cool:

iyiki varsınızzopuyorumnanaktan hep birlıkte yicez şafakları inş. şafaklar biterr dugun gunumuzu sayarızzzkaydirigubbakcemile3

ayy canım benim snde iiki varsın inş.tatlım ewet ewlilik hazırlıkları bölümünde toplanırız düğün şafağımız die burayada yazabilirzi konuyu taşımazlatrsa tabidelikafadulden

kurcaksın tabi be normali buaklinialirimsmile
ee sen bizden önce doğan güneş diceksin o kadarda olsun daha ailesiyle filan tanışıcaksın:lepi:

bn anormla dioduum amasempatiksalakcinni

ewet canım doğan güneş dicem ayy bn onla beraber ailesiyle tanışmaya gitmem isteneye geldikleiri gün tanışırım ayy şimdi gözümde canlandırdımda ay ne güzel olur kız:dance:

ŞenizŞeniz periim sana yazmazmıyımm ben yazıom sen gormuosunnkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

yazmadın leynnlmaz:
bide görmüyosun dioosırnaşık şey

kızım olurmu git bi gör kimler gelicek deliii:sinifsinif:
hem alışmış olursun:lepi:
anormal değilsin merak etmeeŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben gittimm çok kötü bi durumm acayip kasıldım vallaadelikafadulden

yazmadın leynnlmaz:
bide görmüyosun dioosırnaşık şey

kızım olurmu git bi gör kimler gelicek deliii:sinifsinif:
hem alışmış olursun:lepi:
anormal değilsin merak etmeeŞeniz

bilmem hele o gün bi gelsinde sn anlatsana kız ilk tanışmnız ailesiyle nasıl oldu neler hissetdin nasıl konuştun naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…