Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim tatlım sn nasılsın dünden pek eser kalmadı bnde bugün keyfim pek yerinde canım:))

bu arada üzüldüm canım ya öle düşünmene

nasıl dogum günü olayınamı valla anlattktan sonra çok pişman oldum bilseydim anlatmazdım sanki benim yüzümden öle üzüldün gibime geldi içim acıdı ohaoldumsmile

aferinnnnnn kızımaaa Şeniz

sen askerine sordunmu bakim tertibini ben seni 89/2 biliorum askerlerimiz arka arkaya gittiler çünkü

ojjjgeldin bidenem Şeniz

bnde öle iliodum bana 89/2 olarak gittik89/3 olarak döndük dedi balım ne bilim herkes 89/3 dio yaf yok canım sıormadım hep unutuom sormaya yarın sorarımbnim 16 temmuzda teslim oldu 2 gün yol vermişlerid bilmiom inş. öleidler

Şubat Celbi;

* Birinci grup : 22-25 Şubat
* ıkinci grup : 06-08 Nisan

Mayıs Celbi;

* Birinci grup : 24-27 Mayıs
* ıkinci grup : 06-08 Temmuz

Ağustos Celbi;

* Birinci grup : 13-14 Eylül
* ıkinci grup : 14-15 Ekim

Kasım Celbi;

* Birinci grup : 29 Kasım-01 Aralık
* ıkinci grup : 12-13 Ocak

tatlikis bu sana bebemmm

nasıl dogum günü olayınamı valla anlattktan sonra çok pişman oldum bilseydim anlatmazdım sanki benim yüzümden öle üzüldün gibime geldi içim acıdı ohaoldumsmile

özledim tabi canım :))

ayy canım ya sen mutlu olunca bnde mutlu oldum yok canım senin anlattıkların i.içn sevindim askerin ne kaadar güzel supriz yapmış sana yani dün deil ondan önceki akşam biraz sinirlendim ona biraz o yzden moralim bozuktu tatlım seninde yorumunu okuyumca çk üzüldüm ya:çok üzgünüm:

bidenem ben biras önce nette bidaha sordum bnmki devrekaybı 2.grup gitti 89/2 gitti temmuz 10 sülüs tarihi 12 temmuz teslim tarihi
seninkide öle canım 14 temmuz sülüs 16 temmuz teslim sende 89/2sin bebişkom :içelim:

cansucum o 89/2 oldu yada 3 oldu nerden belli oluo biliomusun aslında sulüs die bişey var ondan belli oluo sulüs ü aldıktan sonra gitmesende günlerin sayılıo bak mesela benimkinin sulüs 27 mayıs oldu için 89/2

üzülme üzülmeee bakimmmm aaaaaaaaaaaaaaaa olmuo ama ben seninle tatlı tatlı muhabbett etmeye geldim demi ama kız ben varya aşkımı özledim yaaa pis aramıoda varya sesini duysam nasıl uçarım şimdi

bidenem ben biras önce nette bidaha sordum bnmki devrekaybı 2.grup gitti 89/2 gitti temmuz 10 sülüs tarihi 12 temmuz teslim tarihi
seninkide öle canım 14 temmuz sülüs 16 temmuz teslim sende 89/2sin bebişkom :içelim:

yuppi yaşasın 89/2 yim valla çok mutlu oldum ya bu arad bn 14 temmuzdan düşmeye başlamadım teslim olduğu gün saymaya başladım:S

saol balım ya ilça giib geldin valla seviom seni yavrukuşumopuyorumnanaktan

cansucum o 89/2 oldu yada 3 oldu nerden belli oluo biliomusun aslında sulüs die bişey var ondan belli oluo sulüs ü aldıktan sonra gitmesende günlerin sayılıo bak mesela benimkinin sulüs 27 mayıs oldu için 89/2

temem 1.grup 89/2 sensin
2.grup 89/2 benim bide tatlikissss
:dance::dance::sm_cool::sm_cool::içelim:

üzülme üzülmeee bakimmmm aaaaaaaaaaaaaaaa olmuo ama ben seninle tatlı tatlı muhabbett etmeye geldim demi ama kız ben varya aşkımı özledim yaaa pis aramıoda varya sesini duysam nasıl uçarım şimdi

oy oyy balım benim ayy sorma bnimki sabah aradı işte başka yerde olduğum için duymamşım teli saat 11 30 giibi aradı şşaırdım valla normalde 1 kere ulaşmazsa bidaha ramaz kimi zaman 2 defa arıo bnimki pek eserikli yaf

ama deliyi yinede sewiom yaf

ayy ewet insan 2 dk bile olsa sesini duyunca pek mutlu oluor

Kokusunu özledim biliyo musun mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…