- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.201
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
biliyorum cancuu yicez bu şafakları ama zor geldı işte mafoldumben
200 lerden kurtulmaya 24 günün var ne güzel canım yaa:dance:
slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
burcucum nasılsın bakalım dünden beri daha isindir umarım
slm canım h.g nerelerdesin sn ya bugün topiğe yeni uğruosun tatlım nasılsın bakalım
iyiyim tatlım sn nasılsın dünden pek eser kalmadı bnde bugün keyfim pek yerinde canım:))
bu arada üzüldüm canım ya öle düşünmene
aferinnnnnn kızımaaa Şeniz
sen askerine sordunmu bakim tertibini ben seni 89/2 biliorum askerlerimiz arka arkaya gittiler çünkü
ojjjgeldin bidenem Şeniz
hoş buldumm anam kız fotoda enişteyle ne yakışıonuz siz bakam Allah nazarlardan korusun sizi tütütütü
nasıl dogum günü olayınamı valla anlattktan sonra çok pişman oldum bilseydim anlatmazdım sanki benim yüzümden öle üzüldün gibime geldi içim acıdı ohaoldumsmile
bnde öle iliodum bana 89/2 olarak gittik89/3 olarak döndük dedi balım ne bilim herkes 89/3 dio yaf yok canım sıormadım hep unutuom sormaya yarın sorarımbnim 16 temmuzda teslim oldu 2 gün yol vermişlerid bilmiom inş. öleidler
hoş buldumm anam kız fotoda enişteyle ne yakışıonuz siz bakam Allah nazarlardan korusun sizi tütütütü
saolasın yivrummmm maşşşşalahhh sizde öleee
özledim tabi canım :))
ayy canım ya sen mutlu olunca bnde mutlu oldum yok canım senin anlattıkların i.içn sevindim askerin ne kaadar güzel supriz yapmış sana yani dün deil ondan önceki akşam biraz sinirlendim ona biraz o yzden moralim bozuktu tatlım seninde yorumunu okuyumca çk üzüldüm ya:çok üzgünüm:
bidenem ben biras önce nette bidaha sordum bnmki devrekaybı 2.grup gitti 89/2 gitti temmuz 10 sülüs tarihi 12 temmuz teslim tarihi
seninkide öle canım 14 temmuz sülüs 16 temmuz teslim sende 89/2sin bebişkom :içelim:
bidenem ben biras önce nette bidaha sordum bnmki devrekaybı 2.grup gitti 89/2 gitti temmuz 10 sülüs tarihi 12 temmuz teslim tarihi
seninkide öle canım 14 temmuz sülüs 16 temmuz teslim sende 89/2sin bebişkom :içelim:
cansucum o 89/2 oldu yada 3 oldu nerden belli oluo biliomusun aslında sulüs die bişey var ondan belli oluo sulüs ü aldıktan sonra gitmesende günlerin sayılıo bak mesela benimkinin sulüs 27 mayıs oldu için 89/2
temem 1.grup 89/2 sensin
2.grup 89/2 benim bide tatlikissss
:dance::dance::sm_cool::sm_cool::içelim:
üzülme üzülmeeebakimmmm aaaaaaaaaaaaaaaa olmuo ama ben seninle tatlı tatlı muhabbett etmeye geldim demi ama kız ben varya aşkımı özledim yaaa pis aramıoda varya sesini duysam nasıl uçarım şimdi
hımm hep öle olur zaten telin çalar o arıo die bakarsın ama başka biridir işte insan o zaman çk kötü oluor bnde ilk zamanlarda hep böleydim ayy ne üüzlürdüm ama canım eğer bugün arıyamasa bile yarın arar sıra felan kayıt işleri fırsat bulamaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?