Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yuppi yaşasın 89/2 yim valla çok mutlu oldum ya bu arad bn 14 temmuzdan düşmeye başlamadım teslim olduğu gün saymaya başladım:S

saol balım ya ilça giib geldin valla seviom seni yavrukuşumopuyorumnanaktan

sülüs tarihinden hesap ediceksin şafak saymaya bebeğem
bende seni seviorum
konuna yorum yapamadım dün yapmak istemedim kendi kendinize çözün diye askerlik bambaşka bi yer sivilde düşündükleri gibi olamıyolar malesef sivildeki gibi düşünme tamammı sabredeceksin eğer gelincede öle olursa ozman bakarsın icabına klava:

he valla ya çok değil 2 dak arasın bari demi ama kız biz senle megersem aynı tertipmişiz gördün mü bak tertip tertipi çekio eeeeee naparsın hehe

hımm şimdi saymaya göre 235 di şimdi ise şafağımız:233 yuppii :dance:

ewet dün baya kötüydüm ewet canım haklısın zaten gelince telafi edicem dedi hele bi etme dedim:roflol:

evet gerçekten çok doru sölüosun bak mesela vedat askere gitmeden öncede üstüme düşüodu ama askere gitti baktı benim nasıl bekledimi zorlukları aşıoruz ya beraber daha çok bağlanıoruz birbirimize

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa ben bunalıorum ya vedat aşırı kıskanç oje sürmemi bile istemio korkuorum ya buraya gelincede böle olursa çok aşırı bunaldım dayımlara bile gitmemi istemio dayımın ogulları var die elinde olsa odama kapatcak mafoldumben

VAYYY yandın canım o zaman aşırı kıskançlıkta zarar getirir insana yaf ama askerden dönünce bu kadar olmaz yani dayınlara felan gitmene iizn verir

bnimkide öledir iş yerindekileri kıskanıo yaf yok nie resim çekildin onlarla yok nie makyaj yapıosun işyerindeki erkeklerle işten başka konuşma halbuki öle koy muhabbetimiz varki:roflol:

kıskanılacak şey var kıskanılmayacak şey var klava:
kaç yaşındasınız bakimmmm şakkıdı

yok canım benim yaaa gerçekten asırı kıskanç öle böle değil paylaşamıorum seni kimseyle dio kız arklar bana sarılmıcakmıs öle cıvık cıvık öpmiceklermişte falanda filanda dedim yuh manyaklaştı ice he lafta anlatamıorum paylaşamıorum diorum napim dio kaybetmekten mi ne korkuomus dedim ne alaka ama burnumdan getirio hele ilişkimiz ilerledikçe ice cıvıtmaya başladı bi kere ozan die bi kardeşim var çocu tanıo edio vay ben msn de onla konuşuomusum die 2 gün kavga ettik burnumdan getirio yaaa bunaldım gerçekten :çok üzgünüm::1no2:

canım sımdı o askerde ye onu bırakmandan faln korktugu ıcınde ızın vermez dısarı cıktıgında sana bakacaklar dıe oje makyaj fln yapma der bnce senı kaybetme korkusu oldugu ıcın

ayy canım ya ilk hafta çk zor geçicek bak 2 hafta alışıcaksın sana bişe sölim mi bu uzaklık aslında hepimize çk ii gelio daha fazla kıymetini değerini biliolar
Öyle mi diyosun bazen iyi oluyorum sanki arasam sesini duucak mışım gibi geliyo sonra kalıyorum öyle zoor zor vallahi zor. Allah acısı göstermesinde 15 ay dayanılır diye teselli ediyorum kendimi.

duygucum (adaş) seninki yenimi gitti Allah sabır versin kardeşim
Evet canım bugün teslim oldu dün gece yolcu ettim
nasıl zor geliyo. Teslim olduğundan beri arayamadı hala. Bi duysam sesini sakinleşicem de bekliyorum işallah.

şimdi birazcıkda olsa rahatsındır seni görmüo rahat rahat takılıosundur yok canım bu kadar olmaz askerden dönünce biraz ağırlaşmış olur askerden dönenlerin hepsi ağırlaşıo

ee yok artık kardeşinlede mi konuşmucan yane oda baya abartmış canım allah yardımcın olsun herşeyin bi sınırı vardır yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…