Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya rahat değilim işde burcucum onun elinde şimdi tel varya istedi zaman arayabilio edebilio msj çekio rahat bırakmıo yani nerde olursam olayım buluo o yüzden beni eskiden arayamıodu falan rahattım ama şimdi gerçekten okadar fazla karışıoki anlatamam kızlar ömrümde ben böle kıskanç adam görmedim ya

yani gerçekten abartıo kıskançlığın fazlası zarar getirir şimdi askerde olduğu için düşüncek bişe bulamıolar sürekli yasak getiriolar all bak bnimkide bi arkadaşımla görüşmemi hiç istemio kızı hiç beğenmedm sürekli sorra görüştün mü kızla die deli eder beni

canım bide askerlik psikolojisine ver sonuçta onlar orda sewdiklerinden uzakta sn sürekli dışarı çıkıosun ediosun onları anlamak lazım aslında askerdekileri terk eden kızlar oluo belki bu yüzden çk üstüne düşüodur sn terk mi edicen tabikide hayır ama işte onlarda asker psikolojisinden dolayı böle düşüncelerde vardır yani
onun dediklerini yapmaya gayret et canım

canım bni görebilirsinmesela dün resmen burda bn bunalımdaydım ama burdakiler sağolusn hç yalnız bırakmadılar bni birazcıkda olsa ii oldum

sen şimdi diorsundur siizn için hava hoş rahat rahat konuşuosun diorsundur ama canım şafağı yarılamamıza rağmen gerçekten zor günler geçirioz ii düşünmeye bak üzmemeye çalış kendini onu hatırlatmıcak şeylerle ilgilen

et et de ne bilim yaaa diom nie bölesin bana güvenmiomusun saçmalama bana bu soruyu sorma sana kendimden bile fazla güvendiğimi bilmiosun die bagırıo ama yapmıcandan da geri kalmıo ne bozuk olması onun psikolojisi emin ol benden daha iii çünkü artık alt birliklerigelio usta oluo rahat iş yapmıo elinde tel bütün gün ya nöbet ya tel sabır sabır sabır çekmekten ağzım kurudu yav kızlar bi su getirin bakam a.s.

Zaten bir ben değilim aske gidn diye yalnızlkık çektiğimde hemen buraya koşuyorum :1hug:

cnm yaaa bugün arar die bekleme sakın teslim olmadan önce arıolar ama teslim olunca çok işleri oluo kayıttı kıyafetti bilmemne bnm o gece saat 3 te atmış bende yollayalı 4 gün olduuu her gün 20 dk mutlaka konuşuoz üzülmeeee alışcannn napalım allah yokluklarını göstermesinnn sağsalim gelsinlerdeee

duygucum yaşı ilerledikçe daha mantıklı şeyleri kıskanacaktır emin ol canda öleydi artık olur olmadık şeyleri kıskanmıyo merak etme sabır tamammı kavga ederek değil konuşarak üstesinden gelebilirsin mesela banane ben ne istersem onu giyerim onu sürerim onu yaparım yerine ben böle daha mutlu hissediyorum sana yanlış bişey yapmıyorum merak etme deyip sana güven duymasını sağla bebeğğimm okkkk

benden abla tavsiyesiii kaydirigubbakcemile5

allah iini versin hemi ayy allahım ne esprili kızsın kız sn gülmeken ölldürüon beni:roflol:

yok sana rahat gibi gelio ama onların orda neler yaşadığını bilemezsinki alt devre geldi tamam ama onlarında onlara göre zoruğu vardır canım deme öle iş yapmıo etmio ama herkesten uzak ailesinden sevdiğinden uzak bu yetmez mi askerlik psikoljisii bozmak için kimbilir nasıl insnalar vardır yani bilemezsin o yüzden hoşgörüyle karşıla tatlım

bnimkide bana sakın baa zamandan bahsetme dio bıktım artık dio ayy allahım aynı bnd sabır aşkım sabır dayan die tükendşm valla

tmm ablammmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…