- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.241
slm arkadaslar benn geldımmmmkaydirigubbakcemile5
şimdi birazcıkda olsa rahatsındır seni görmüo rahat rahat takılıosundur yok canım bu kadar olmaz askerden dönünce biraz ağırlaşmış olur askerden dönenlerin hepsi ağırlaşıo
ee yok artık kardeşinlede mi konuşmucan yane oda baya abartmış canım allah yardımcın olsun herşeyin bi sınırı vardır yane
Öyle mi diyosun bazen iyi oluyorum sanki arasam sesini duucak mışım gibi geliyo sonra kalıyorum öyle zoor zor vallahi zor. Allah acısı göstermesinde 15 ay dayanılır diye teselli ediyorum kendimi.
adaş gerçekten bak zor oluo ilk günler dün ben burcuyada dedim ilk şafak 1 ken ilk gübü karalarken ben nasıl hüngür hüngür aladımı bilirim ama gerçekten geçio alışıosun he yoklunu gere arıosun özlüosun ama bu kadar koymuo bak benim su gibi gelio geçti 9 ay 18 gün sonra biticek 5 ayımız kalıcak gerçekten kolay geçmio ama geçio sıkmamaya çalış kendini biz varız burda sohbet ede ede geçer burası insanın kafasını dagıtmak için gerçekten çok iyi bi yer
h.g canım seninki hakkarinin neresinde yapıo[/QU
hakkari /otlucada yapıo cnm
ya rahat değilim işde burcucum onun elinde şimdi tel varya istedi zaman arayabilio edebilio msj çekio rahat bırakmıo yani nerde olursam olayım buluo o yüzden beni eskiden arayamıodu falan rahattım ama şimdi gerçekten okadar fazla karışıoki anlatamam kızlar ömrümde ben böle kıskanç adam görmedim ya
hoş geldinnn
Öyle mi diyosun bazen iyi oluyorum sanki arasam sesini duucak mışım gibi geliyo sonra kalıyorum öyle zoor zor vallahi zor. Allah acısı göstermesinde 15 ay dayanılır diye teselli ediyorum kendimi.
Evet canım bugün teslim oldu dün gece yolcu ettim
nasıl zor geliyo. Teslim olduğundan beri arayamadı hala. Bi duysam sesini sakinleşicem de bekliyorum işallah.
h.g canım seninki hakkarinin neresinde yapıo[/QU
hakkari /otlucada yapıo cnm
hımmm
yani gerçekten abartıo kıskançlığın fazlası zarar getirir şimdi askerde olduğu için düşüncek bişe bulamıolar sürekli yasak getiriolar all bak bnimkide bi arkadaşımla görüşmemi hiç istemio kızı hiç beğenmedm sürekli sorra görüştün mü kızla die deli eder beni
canım bide askerlik psikolojisine ver sonuçta onlar orda sewdiklerinden uzakta sn sürekli dışarı çıkıosun ediosun onları anlamak lazım aslında askerdekileri terk eden kızlar oluo belki bu yüzden çk üstüne düşüodur sn terk mi edicen tabikide hayır ama işte onlarda asker psikolojisinden dolayı böle düşüncelerde vardır yani
onun dediklerini yapmaya gayret et canım
senınkı nerde yapıo
Zaten bir ben değilim aske gidn diye yalnızlkık çektiğimde hemen buraya koşuyorum :1hug:duygu.91 .!.:adaş gerçekten bak zor oluo ilk günler dün ben burcuyada dedim ilk şafak 1 ken ilk gübü karalarken ben nasıl hüngür hüngür aladımı bilirim ama gerçekten geçio alışıosun he yoklunu gere arıosun özlüosun ama bu kadar koymuo bak benim su gibi gelio geçti 9 ay 18 gün sonra biticek 5 ayımız kalıcak gerçekten kolay geçmio ama geçio sıkmamaya çalış kendini biz varız burda sohbet ede ede geçer burası insanın kafasını dagıtmak için gerçekten çok iyi bi yer
Zaten bir ben değilim aske gidn diye yalnızlkık çektiğimde hemen buraya koşuyorum :1hug:
Evet canım bugün teslim oldu dün gece yolcu ettim
nasıl zor geliyo. Teslim olduğundan beri arayamadı hala. Bi duysam sesini sakinleşicem de bekliyorum işallah.
et et de ne bilim yaaa diom nie bölesin bana güvenmiomusun saçmalama bana bu soruyu sorma sana kendimden bile fazla güvendiğimi bilmiosun die bagırıo ama yapmıcandan da geri kalmıo ne bozuk olması onun psikolojisi emin ol benden daha iii çünkü artık alt birliklerigelio usta oluo rahat iş yapmıo elinde tel bütün gün ya nöbet ya tel sabır sabır sabır çekmekten ağzım kurudu yavkızlar bi su getirin bakam a.s.
duygucum yaşı ilerledikçe daha mantıklı şeyleri kıskanacaktır emin ol canda öleydi artık olur olmadık şeyleri kıskanmıyo merak etme sabır tamammı kavga ederek değil konuşarak üstesinden gelebilirsin mesela banane ben ne istersem onu giyerim onu sürerim onu yaparım yerine ben böle daha mutlu hissediyorum sana yanlış bişey yapmıyorum merak etme deyip sana güven duymasını sağla bebeğğimm okkkk
benden abla tavsiyesiii kaydirigubbakcemile5
Zaten bir ben değilim aske gidn diye yalnızlkık çektiğimde hemen buraya koşuyorum :1hug:
senınkı nerde yapıo
balıkesir/dursunbey köyü gökçedağ karakolu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?