Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt
bu topiğeeeee bunalım yassakkkkk
itirazı olan varmı uleynnnnn

:mymeka::mymeka::mymeka:

birinci grup tertibim dayanamayıp askerime bugün mektupla resimlerimi yolladım yarın elinde olcak yarın d.günü beyfendinin d.günü hediyesi olcak ona

valla ilk gün bizde öleydik bu bomba gibi pimi çekilmil bomba gibi mübarek arıodu nasılsın falan offf çkeiodu atlatıcaz aşkım diodum ezberledim diodu başka türlü çevirde söle diodu bende baktım olmuo şaklabanlık yapıodum güldürüodum ama çok şükür hiç acemilikte öle suratsız kapatmadık yoksa ozaman yeni gitmişti ya kafayı yerdi gerçekten

bnimkide usta birliğine gittiğinden beri sölenip duruo bnimki bide köyde çarşıyada çıkamıo baya uzaklık varmış

hımmm çarşısız zor oluo be tertip Allah kolaylık versin valla ama yanında ben varım senin hehey be turkbayragiturkbayragidelikafadulden

usta birliğine gitmes için can atıodum valla ama malesef usata birliği kötü oldu bizim için amin canım saol balım iiki varsın

yokkkkkkk fisfisfis

ama aşkımı özledimmmm ben cancu yaaaa senağlama

özlices tabiki bende özledim yeni gördüğüm halde özledim ama sürekli özledim dayanamıyorum diyerek zaman geçmes bitanem o yüsden siz iyi olucaksınız ki onları motive edebilin tamammııı bebeğimm:teselli:

hahaytttttttttttttttt ablama bak be yürü be abla ben arkandayım tertip sen hariç

ablann kurban olsun sana yavrummmm delikafaduldensositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…