Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tmm bak ilk günler çok zor geçer gerçekten anlıoruz seni hepimiz o günleri geçirdik ama kendini yıpratmamaya çalıs yapılcak bişey yok çünkü bak bende diodum nasıl geççek 15 ay die ama benim 5 buçuk ay kaldı ölede bölede geçio zaman biz burda yeriz o şafak günlerini

Of ne zormuş sevdiğin kişiyi askere uğurlamak daha dün gitti geçermi 15 ayyy mafoldumben

başlarda zor geçiyo ama insan herşeye alışır,beklemeye de..
beklemek,ihtiyacın olduğunda görememek fena çok..
ama günden güne daha kolay gelicek beklemek arkadaşım,tercih edebilicemiz bişey deil ki sonuçta,yapılacak bu askerlik,mecbur yani..
Allah kavuştursun tatlımmm,su gibi akıp geçsin günlerimiz inşallahhh:Saruboceq:

onutek.com şafak sayacını indir pc ne,kur çalıştır..çok sağlam sayaçtır o..
ordaki salyangoz senin için yürüyo olcak ve şafak hep azalıcak,üzülme e miiopuyorumnanaktan

Of ne zormuş sevdiğin kişiyi askere uğurlamak daha dün gitti geçermi 15 ayyy mafoldumben

oyy kıyamam yaa :teselli: cnmmm ılk gunler gercekten cok zor.. cogu zaman senı üzen şeyler bak mesela bnm askerım gıttıgı zaman su ferhat gocerin soyledıgı sarkı patlamıstı ayy cok kotuydu bnm ıcın senağlama .. ama ınan zaman cabuk gecıyo yemın torenı vss. dagıtımın olmasını heycanla beklıyosunn.. bı bakmıssın acemılık bıtmıs bıle.. bnm ıcınde zor olanı usta birliği senağlama yarın bı hafta olucakk ustalıga gecıss senağlama ama inşş. bugunlerde gecıcek turkbayragi biz dik durdukca onlarda güç alıcak sakın üzme kendını tatlımm :teselli:

Evet doğru söylüyosunuz insan herşeye alışıyor inşallah dediğniz gibi çabuk geçer :Saruboceq:

geçer geçr karsında cap canlı örneklerle biz varız demi ama asma artık suratını onur dur kendinle ve sevgilinle a asker sende asker sevgilisi oldun herkeze Allah böle onurlu bişey nasip etmez hadi bakim kolay gelsin turkbayragiturkbayragiturkbayragi

şafak sayacını kurun pc nize kızlar,moralini düzeltiyo insanına.s
onutek.com sora tezkere 2003 e tıklayın..

opuyorumnanaktanmaşallahhh

oyyyyyyyyy kuzum benim maşallah da dermişşşşş şopuyorumnanaktan
bu gün bi kere konuştukkk yaaa ama olsunnnn yarın gene arar askım beniiiii hep arayamasada her dakika aklında olduğumuuu beni ne kadar çok sevdiğini bilior ve hissediorum cnmmm ömrüm bnmmm yaaaa:sm_cool:Şeniz

bide benimki arasa offfffffff kaç gün oldu yaaa

arar cnm ya üzme kendini aklına kötü şeyler getirmeee işleri vardır müsait olamamıştır yoksa hep aklındasındır cnm merak etme sennnopuyorumnanaktan

bişiy diyeyim mi bende çok özledim askımı bugğn bi kere konuştukkkk sabah 15 dk fln yarın arar artık gece pek müsait olmuoooo sanırımmmm daha acemi yaaaa

yok ya ondan değil ne bilim çocun elinde tel korkuorum teli kaptırdımı naptı die normalde hiç böle yapmazdı bütün gün aklım onda her an panik içindeyim bu aralar aklımdan hiç çıkmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…