- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.341
aşkım gitti teslim olucak birazdann :gitme: off of herşey sımdı baslıyor asıl
gözde dikkat ettim sen son zamanlarda benimle hiç konuşmuosun hayırdır bişeymi oldu ?
aşkkkk aşkkk aşkkkk opuyorumnanaktan:asigim:
seninle başıma gelen en güzel şey Allah'ım bizi nazarlardan korusun inşallah:Saruboceq:
harika bir gündü kızlar çok şükür kavuştum aşkıma doyamadım elbette ama çok şükür yinede Rabbim'e sağ sağlim gördüm aşkımı bol bol sarıldım öptüm kokladım ahh anlatamam yaaopuyorumnanaktan
Allah'ım sana çok şükür yarabbim askerlikte ki zor günler bitti kavuştuk...:Saruboceq:
canlarım rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu tarifi imkansız duyguları :Saruboceq:
fıstıkım Allah kavuştursun canım benimm...:Saruboceq:
Rabbim kolaylık versin inşallah...:1hug:
yok kız ne olcak sana yazdımmm yaaa arar die konuşmasan neden yazimmmmm alınganlık yapmayalım lütfen hepimiz şafakçıyız sonuçtaaaopuyorumnanaktan
yok bikere slm verdim yazmadın sonra ark lıktan silmişsin arkadaşlarım arasında yer almıosun dedim heralde fark etmeden kırdımmı naptım olsun ben yazmasamda sen yazneyse sorun yokmus hehe
mehserrrrrrrrrrrr
tatlım asıl sımdı gozun aydın yaaa opuyorumnanaktan
ayyy ne guzelll
ne mutlu sana, sıze... opuyorumnanaktan
offf offf 456 gün var dahaaaa ama amin ins bizdee senn gibi olacağız cnmmmm sabırla bekliyorum aşkımı bitanemiii herşeyimiii
yaaa arkadaslar safak 387 yazdım ama bu salyongozunun hesabı
benım hesabıma gore daha fazla
baska bı safak prgramına gorede 381 :S
bırı bana safagımın kac olgunu soyleyebılır mı acaba zahtmet olacak ama kafam karıstı valla
13.01.2010 sulus tarıhı
15.01.2010 teslim tarihi
7 gun dagıtım izni kullandı
bakıorum hemen
yaaa arkadaslar safak 387 yazdım ama bu salyongozunun hesabı
benım hesabıma gore daha fazla
baska bı safak prgramına gorede 381 :S
bırı bana safagımın kac olgunu soyleyebılır mı acaba zahtmet olacak ama kafam karıstı valla
13.01.2010 sulus tarıhı
15.01.2010 teslim tarihi
7 gun dagıtım izni kullandı
oh sonunda aradı 1 dk da olsa konuştuk içim rahatladı
sülusünü yazıosun sadece sulüsünü aldı gün aslında asker başladı gündür sen sulüsten hesaplıcaktın aynı zamandada 382 günün var
daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?