Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aşkkkk aşkkk aşkkkk opuyorumnanaktan:asigim:
seninle başıma gelen en güzel şey Allah'ım bizi nazarlardan korusun inşallah:Saruboceq:

harika bir gündü kızlar çok şükür kavuştum aşkıma doyamadım elbette ama çok şükür yinede Rabbim'e sağ sağlim gördüm aşkımı bol bol sarıldım öptüm kokladım ahh anlatamam yaa
opuyorumnanaktan
Allah'ım sana çok şükür yarabbim askerlikte ki zor günler bitti kavuştuk...:Saruboceq:
canlarım rabbim tez zamanda sizede yaşatsın bu tarifi imkansız duyguları
:Saruboceq:

aşkım gitti teslim olucak birazdann :gitme: off of herşey sımdı baslıyor asıl

fıstıkım Allah kavuştursun canım benimm...:Saruboceq:
Rabbim kolaylık versin inşallah...
:1hug:

offf offf 456 gün var dahaaaa ama amin ins bizdee senn gibi olacağız cnmmmm sabırla bekliyorum aşkımı bitanemiii herşeyimiii

yok kız ne olcak sana yazdımmm yaaa arar die konuşmasan neden yazimmmmm alınganlık yapmayalım lütfen hepimiz şafakçıyız sonuçtaaaopuyorumnanaktan

yok bikere slm verdim yazmadın sonra ark lıktan silmişsin arkadaşlarım arasında yer almıosun dedim heralde fark etmeden kırdımmı naptım olsun ben yazmasamda sen yaz neyse sorun yokmus hehe

mehserrrrrrrrrrrr
tatlım asıl sımdı gozun aydın yaaa opuyorumnanaktan
ayyy ne guzelll
ne mutlu sana, sıze... opuyorumnanaktan

sağol canım benimm:1hug:
gerçekten çok mutluyum Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki...:Saruboceq:
Tüm dualarım darısı başınıza olması canlarım...
her sevenin yaşaması gereken muhteşem bir duygu
opuyorumnanaktan

offf offf 456 gün var dahaaaa ama amin ins bizdee senn gibi olacağız cnmmmm sabırla bekliyorum aşkımı bitanemiii herşeyimiii

bende geçen sene bu zamanlarda yeni usta birliğine yollamıştım aşşkımı geçer mi diyordum ama bak geçti çok şükür kavuştuk Allah'ın izni ile...
Rabbim sağ sağlim sizlerede nasip etsin inşallah
:Saruboceqlumunekankayizsmile

yaaa arkadaslar safak 387 yazdım ama bu salyongozunun hesabı
benım hesabıma gore daha fazla
baska bı safak prgramına gorede 381 :S
bırı bana safagımın kac olgunu soyleyebılır mı acaba zahtmet olacak ama kafam karıstı valla
13.01.2010 sulus tarıhı
15.01.2010 teslim tarihi
7 gun dagıtım izni kullandı

şafak atarsa 168 kızlarrrrr ayhhhhh bitiomu ne şafak kağıdıma baktım karalı olan yerlere yav biz ne günler atlatmısız yaaaaaa şu 168 mi atlatamıcaz demi ama

bakıorum hemen

cnm salyangozun hesabı doğruuu en doğrusu o yani emin ol

sen heralde kullanılan izini ayarlayamadın 7 gün izin kullancaksa 7 gün yap orayı evet onutek in hesabı en dorusu askerliğe başladında bi çok sayaç denedim ama salyangozlu olanı en doğrusu ona güvenebilirsin

sülusünü yazıosun sadece sulüsünü aldı gün aslında asker başladı gündür sen sulüsten hesaplıcaktın aynı zamandada 382 günün var
daha

canım tamam bende sulus tarıhını yazıyorum bilmiyorumkismile
onutek programı varya onu kullanıyorum 387 yazıyo
sulus tarıhını yazdım
kullanılan ızın yazan yer var orayada 7 yazıyorum bilmiyorumkismile
387 dıyo :sinifsinif:

kızlarrrrrr ben kaçtım hadi kib Allah bol sabır versin şafağı sevgilinizle bol bol konuşarak geçirirsiniz inş
içindede bende olayım Allah ım nolur hadi öptüm hepinzi byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…