- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.301
enişte ağzının tadını bilyyy valla
tirbiyesizzz karuu :kedi:
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ablacıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsana bişey sorcam ya ben sizin yazdıklarınızı görmek için ya sayfayı sürekli yenielemek zorunda kalıorum yada cevap yazdımda yazdıklarını görüorum bu melet nie böle oluo düzeltmezmiyig yav
yok tatlım f 5 yapacaksın hepppp :bbo:
yanlış yazdım 233 bugünturkbayragi
temem balım yazarım işallahhhhh anam 3 gün sonra listedesinnnn kaydirigubbakcemile2
aşk olsun bana öle deme ya utandım bak şimdi zemuszemus
bıraz gecmısı okudum suan kım oldugunu hatırlamıyorum bırı kokusunu ozledım yazmıs
bende cokkk ozlerm dıye askım gıtmeden once en son gıydıgı swıtını aldım :çok üzgünüm:
guzelce posete koydum kokusu gıtmesın dıye cok özledıgım zamanlar alıyorm kokluyorumm ohhh mıs gıbı opuyorumnanaktan
oyy kuzucukkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bıraz gecmısı okudum suan kım oldugunu hatırlamıyorum bırı kokusunu ozledım yazmıs
bende cokkk ozlerm dıye askım gıtmeden once en son gıydıgı swıtını aldım :çok üzgünüm:
guzelce posete koydum kokusu gıtmesın dıye cok özledıgım zamanlar alıyorm kokluyorumm ohhh mıs gıbı opuyorumnanaktan
abla benim şafak 168 ben nie listede değilim
turkbayragi $aFak 372 turkbayragi
ALLAH' ım seni korusun Bitanem :asigim:
ablacım bu arada senin şafak kaç nerde yapıo hiç sormadım he direk atladım
::::
hımmmmm inş ya şafak 1 olursa bi gün onuda ben yazarım kocaman aşkımmmmmmmmm gelio die hehe
::::
hımmmmm inş ya şafak 1 olursa bi gün onuda ben yazarım kocaman aşkımmmmmmmmm gelio die hehe
işallah ablacımmmmmm :Saruboceq:
aydın söke
şafak atarsa 224 :lepi:turkbayragi
anammmmmmmmmmmm sendemi tertip çıktın yaaavvvvvvvvvv kimleri sevom bu kız benlik diorum ekliom tertip çıkıor bendeki bala bak sen hehebenimkide hatay iskenderun yapıo şafak atarsa 167
:teytey::içelim::sm_cool:
83 günler geçtikçe daha zor katlanılması güç oluyo. 157 gündeyken umutluydum heyecanlıydım ama şimdi daha beter durumdayım geçmiyo geçmiyo şu günler ama mutlu olduğum anda hiç anlamıyorum zamanın geçmesini neden böyle ya neden tam tersi değil
Of ne zormuş sevdiğin kişiyi askere uğurlamak daha dün gitti geçermi 15 ayyy mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?