- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.281
usta birliğine gitmes için can atıodum valla ama malesef usata birliği kötü oldu bizim için amin canım saol balım iiki varsın
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sorması ayıp tır yaş kaç aabülammmmmmmnaniknanik
25 ablacım
yaşlandımmmm
badem şekerlerim bn kaçar mesai bitti şimdi sıra dersaneye gitmekte hade kocaman öpüldünüz pazartesi görüşürz ii akşamlar
badem şekerlerim bn kaçar mesai bitti şimdi sıra dersaneye gitmekte hade kocaman öpüldünüz pazartesi görüşürz ii akşamlar
peki hep köydemi kalıcak tekrar askeri birlie dönmicekmi :s
25 ablacım
yaşlandımmmm
yokkk be valla ben resimden anlamadım profiline baktım gene anlamadım dogum tarihene baktım sonra cillop gibimsin ablamda anca böle olur zaten şakkıdışakkıdı
hadi bakem fıstıklı baklavaaa allah zihin açıklığı virsinnn opuyorumnanaktan
malesef hep köyde bitene kadar:1shok:
byby kib muahhhh m
hımmmmm napalım yapçak bişey yok sana beklemek düşüo ama benim tertibimde bekler saten sölememe bile gerek yokki
niye mayıs 16 tı ?
yokkk be valla ben resimden anlamadım profiline baktım gene anlamadım dogum tarihene baktım sonra cillop gibimsin ablamda anca böle olur zaten şakkıdışakkıdı
uyhhhh dıkandımm haaa delikafadulden :kedi:
özlices tabiki bende özledim yeni gördüğüm halde özledim ama sürekli özledim dayanamıyorum diyerek zaman geçmes bitanem o yüsden siz iyi olucaksınız ki onları motive edebilin tamammııı bebeğimm:teselli:
eedd yok ya ben ilk güne nazaran daha rahatım allaha şükür 4 gün oldu bnm ki gideli her gün arıyor merakta bırakmıyor beni bendeeee ona neşeli görünmeye çalışıom ki o da ii olsun dieee cnm askım bnm yaaaaaaaa onu çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviyorum :asigim:
şafak 456 ama 00.00 daaa 455 eheheheh :asigim::asigim:
canım teskeremızı alıyoruz o zmn askerlık bıtıyo:d
uyhhhh dıkandımm haaa delikafadulden :kedi:
enişte ağzının tadını bilyyy valla
enişte ağzının tadını bilyyy valla
tertibim hafta sonu bn yokum bnim yerme şafağımı yazar mıısn?bugün şafak:235 balım
yanlış yazdım 233 bugünturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?