- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.381
ama hala aramadı.tlf elimde bekliyorum.amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun..
ama hala aramadı.tlf elimde bekliyorum.amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun..
benımkı az once aradı usta bırlıgıne teslımm oldu bugunn aradı ben geldim dedi kapatmak zorundayım dedi kapatttıı seside çok kötüydüü yaamafoldumben
benımkı az once aradı usta bırlıgıne teslımm oldu bugunn aradı ben geldim dedi kapatmak zorundayım dedi kapatttıı seside çok kötüydüü yaamafoldumben
biraz içimi rahatlattınız çok sağolun kızlar.öyle bir boşluğa düştümki.biz onunla günde 1,5 saat konuşurduk.Allahım sabır versin hepimize..
İİ AKŞAMLAR KIZLAAR BEN GELDİMMMM SONUNDA TOPİĞİME KAVUŞTUM YAA ŞİMDİK ŞU CANIM LİSTELERİMİDE YAPİM KEYFİM YERİNE GELSİN HEMENCİK...zemuszemus
İİ AKŞAMLAR KIZLAAR BEN GELDİMMMM SONUNDA TOPİĞİME KAVUŞTUM YAA ŞİMDİK ŞU CANIM LİSTELERİMİDE YAPİM KEYFİM YERİNE GELSİN HEMENCİK...zemuszemus
BU ARADA YENİ GELEN ARAMIZA YENİ GÖNDEREN ASKERLERİNİ YENİ GÖNDEREN BÜTÜN ARKADAŞLARA ALLAH SABIR VERSİN SAĞ ALİM TESKERELERİNİ ALDIKLARI GÜNLERE ULAŞTIRSIN RABBİM İNŞALLAHH...
HOŞGELDİNİZ KIZLARR...a.s.
BU ARADA YENİ GELEN ARAMIZA YENİ GÖNDEREN ASKERLERİNİ YENİ GÖNDEREN BÜTÜN ARKADAŞLARA ALLAH SABIR VERSİN SAĞ ALİM TESKERELERİNİ ALDIKLARI GÜNLERE ULAŞTIRSIN RABBİM İNŞALLAHH...
HOŞGELDİNİZ KIZLARR...a.s.
aaaaaaaaaaaaaa ama askerler ana kucana benzemez heralde birazcık sesi kötü gelip suratı asık olcak o askerliğin cilvesi dir diyip geççeksin şöle diyim erkekleri arkerdeyken hamile kadın gibi düşünceksin herşeye surat asan kızan tipler olurlar olucak okadar takamamaya çalıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?