Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrr benim ki de 4 gün önce teslim oldu ilk gün teslim olmadan aradı aradı yoksa bi daha arayamıolarrr çok yoğun oluoyormuş kayıttı kıyafet alma idi bölük belirlenmesi fln filann yaniii arayamabilirler merak etmeyin ama sabah ilk iş sizi ararlar zatennnnnopuyorumnanaktan

benımkı az once aradı usta bırlıgıne teslımm oldu bugunn aradı ben geldim dedi kapatmak zorundayım dedi kapatttıı seside çok kötüydüü yaamafoldumben

evet kızlar benimkide öle oldu ıspartaya ayak basar basmaz aramıstı beni sonra ki gün konuştuk mu konuşmadıkmı hatırlamıorum ama araması çok zor oluodu bazen 1 haftaya yakın arayamadı günler oluodu takmamaya çalışın bu konuyu fazla kafanıza acemilikte olucak okadar

benımkı az once aradı usta bırlıgıne teslımm oldu bugunn aradı ben geldim dedi kapatmak zorundayım dedi kapatttıı seside çok kötüydüü yaamafoldumben

aaaaaaaaaaaaaa ama askerler ana kucana benzemez heralde birazcık sesi kötü gelip suratı asık olcak o askerliğin cilvesi dir diyip geççeksin şöle diyim erkekleri arkerdeyken hamile kadın gibi düşünceksin herşeye surat asan kızan tipler olurlar olucak okadar takamamaya çalıs

BU ARADA YENı GELEN ARAMIZA YENı GÖNDEREN ASKERLERıNı YENı GÖNDEREN BÜTÜN ARKADAŞLARA ALLAH SABIR VERSıN SAĞ ALıM TESKERELERıNı ALDIKLARI GÜNLERE ULAŞTIRSIN RABBıM ıNŞALLAHH...
HOŞGELDıNıZ KIZLARR...a.s.

h.b cnmmmm sizin teskere yaklaşmış artıkkk darısı bnm başıma yaaaa nasıldı cnm çabuk geçiyor mu zaman biraz anlatsanaaaa :)

napim tatlımmm bılıyorum ama ınsan elınde olmadan uzuluyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…