- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.401
napim tatlımmm bılıyorum ama ınsan elınde olmadan uzuluyo ya
BU ARADA YENİ GELEN ARAMIZA YENİ GÖNDEREN ASKERLERİNİ YENİ GÖNDEREN BÜTÜN ARKADAŞLARA ALLAH SABIR VERSİN SAĞ ALİM TESKERELERİNİ ALDIKLARI GÜNLERE ULAŞTIRSIN RABBİM İNŞALLAHH...
HOŞGELDİNİZ KIZLARR...a.s.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
az once oyle bırsye yaptım kııı opuyorumnanaktan
acayıp sekılde askımın sesını duymak ıstedım ev telefonundan arasam bızımkıler duyacaktı :1ninca: bende dedım dur cepten arım ve ben onu ılk defa aradım
askım telfonda sokk oldu kaldıı :asigim: cokkkk mutlu ettın benı ıyıkı aradın dıyo :asigim:
23 dk konusmusum 74 kontor gıtmıs zemuszemus ohaoldumsmile ayy askımın aramam cok hosuna gıtmıs hattını faturalı yaptır dıyo delikafadulden
yaa sızce cepten askerıyeyı aramanın en ucuz yolu nedır bı fıkrınız varmı :asigim:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
az once oyle bırsye yaptım kııı opuyorumnanaktan
acayıp sekılde askımın sesını duymak ıstedım ev telefonundan arasam bızımkıler duyacaktı :1ninca: bende dedım dur cepten arım ve ben onu ılk defa aradım
askım telfonda sokk oldu kaldıı :asigim: cokkkk mutlu ettın benı ıyıkı aradın dıyo :asigim:
23 dk konusmusum 74 kontor gıtmıs zemuszemus ohaoldumsmile ayy askımın aramam cok hosuna gıtmıs hattını faturalı yaptır dıyo delikafadulden
yaa sızce cepten askerıyeyı aramanın en ucuz yolu nedır bı fıkrınız varmı :asigim:
bilmezmiyim yaaa ben çekiorum onun bazen susatsızlını ama onunki artık bunalımdan değil kıskançlıktn senin şafak kaç
hangi hattı kullanıon cnmm ona göre
atarsa şafak 454 bilecik
benım şafak zıfırııı karanlık vallaa 418 dahaaklinialirimsmile
onların özel kartları var kontörlü kart diolar bence teline kontör alcana onlardan al ev telinede yazmaz rahat rahat isteden kadar konuşursun hemde evden arıosun hemde ev teline yazmıo ama evden aramıs gibi kontör gidio düşünsene bende öle yapıodum içeriye tel sokana kadar en isi öle oluo
turkcell
senin ki bende azmış ne zaman gitti ki senn ki cnmmmm bnm şafak 455 olcak bu gece
ben bugün ev turkcell yaptm cnmmm 39 knt e 400 dk veriolarrrr ve 400 dk bitince 5dk 2 knt
ama sadece nerde yaptıysan ordan arayabiliosun ben kendi evimde yaptımmm kullanıom çok rahatım şuan valla
bende onu yaptımmm :gitme: onay kodum geldı hemen askımı aradım cunku sabıt hatlarla konusma ındırımı dıyo
sonucta askerıyenınkıde sabıt hattır dıye dusundum ama meger oyle deılmıs :gitme: bende ona guverenerek aramıstım ama olmadı ıstee :gitme:
caım bızım normalde ev telefonundan konusma sorunumuz yok ama şöyle bırsey var
ev telefonunda konustugumda bızımkılerde ne konusutugumu duyuyo ve duymasalar bıle rahat konusamıyorum ama cep telefonu ıla oyle olmuyo işte :çok üzgünüm:
yo öle cnm ben arıom vallaaaaaa
o zaman dışardan ankösörlü tlfdan aramamız lazım değil mi duygucum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?