Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
az once oyle bırsye yaptım kııı opuyorumnanaktan
acayıp sekılde askımın sesını duymak ıstedım ev telefonundan arasam bızımkıler duyacaktı :1ninca: bende dedım dur cepten arım ve ben onu ılk defa aradım
askım telfonda sokk oldu kaldıı :asigim: cokkkk mutlu ettın benı ıyıkı aradın dıyo :asigim:
23 dk konusmusum 74 kontor gıtmıs zemuszemus ohaoldumsmile ayy askımın aramam cok hosuna gıtmıs hattını faturalı yaptır dıyo delikafadulden
yaa sızce cepten askerıyeyı aramanın en ucuz yolu nedır bı fıkrınız varmı :asigim:

h.b. arkadaşım.seninde az kalmış.Allahım o günleri bizede gösterir inşallah..

hangi hattı kullanıon cnmm ona göre

onların özel kartları var kontörlü kart diolar bence teline kontör alcana onlardan al ev telinede yazmaz rahat rahat isteden kadar konuşursun hemde evden arıosun hemde ev teline yazmıo ama evden aramıs gibi kontör gidio düşünsene bende öle yapıodum içeriye tel sokana kadar en isi öle oluo

benım şafak zıfırııı karanlık vallaa 418 dahaaklinialirimsmile

bizimkide hafif hafif ışıklanmaya başladı 168 18 gün sonra tam 5 kalcak ama şöle diyim ben şafak 418 ken daha rahattım günler azaldıkça şafak bastırmaya başlıo yaaa için içini yiyo bendede o olmaya başladı işde

caım bızım normalde ev telefonundan konusma sorunumuz yok ama şöyle bırsey var
ev telefonunda konustugumda bızımkılerde ne konusutugumu duyuyo ve duymasalar bıle rahat konusamıyorum ama cep telefonu ıla oyle olmuyo işte :çok üzgünüm:

ben bugün ev turkcell yaptm cnmmm 39 knt e 400 dk veriolarrrr ve 400 dk bitince 5dk 2 knt
ama sadece nerde yaptıysan ordan arayabiliosun ben kendi evimde yaptımmm kullanıom çok rahatım şuan valla

bende onu yaptımmm :gitme: onay kodum geldı hemen askımı aradım cunku sabıt hatlarla konusma ındırımı dıyo
sonucta askerıyenınkıde sabıt hattır dıye dusundum ama meger oyle deılmıs :gitme: bende ona guverenerek aramıstım ama olmadı ıstee :gitme:

yo öle cnm ben arıom vallaaaaaa

ozaman bi tarife var onu araştır istiosan faturalı yapıp her yone arıosun belli bi miktar ödüosun her ay ve sınırsız konuşabiliosun istersen ondan yap

o zaman dışardan ankösörlü tlfdan aramamız lazım değil mi duygucum?

yok sabit her hattan arayabiliosun ama karrtan gene arıosun onlar özel satılıo kartan kontör gidio nerden ararsan ara normal türk tel.komdan satılan kartlar değil onlar şifresi var onu giriosun aramak istedin yeri arıosun aradın yerden para veye kontör gitmio karttan gidio ben öle konuşuodum tel sokana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…