- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.421
allah allah artık arama yapabılırnız mesajı geldı
bende aradım 311 kontorum vardı 240 a ınmıs bilmiyorumkismile
ozaman bi tarife var onu araştır istiosan faturalı yapıp her yone arıosun belli bi miktar ödüosun her ay ve sınırsız konuşabiliosun istersen ondan yap
ama kayıt olduğun yerde konuşcan cnm
baska bi yer olmuo bunu da bilion demi
ewet tatlım onuda buldum ama oda sabıt hatlar dıyo
obur tarıfede de sabıt hat dyodu ama benden kontor gıttı faturalıya cevırırım bu seferde aynı sorun olursa delı olurum artık
hımmmmm üfff ya askerliktede herşey sorun yav
emın ol oturdugum koltugu bıle değiştirmeden aradım yanı kaydı aynı yerde yaptım bilmiyorumkismile
yaa cep telfonu sokabılsee keskeeee mafoldumben
bilmem bende bi sorun yok ben arıommm oluoo geyette rahatım
bende onu yaptımmm :gitme: onay kodum geldı hemen askımı aradım cunku sabıt hatlarla konusma ındırımı dıyo
sonucta askerıyenınkıde sabıt hattır dıye dusundum ama meger oyle deılmıs :gitme: bende ona guverenerek aramıstım ama olmadı ıstee :gitme:
ama daha yeni hemen tel sokamazki bizimki acemiliği yaptı ustalıga gitti 5 ay sonra falan yeni yeni düzenli olarak tel kullanmaya başlamıstı yani sabretmekten başka çaremizki yokki bak şimdi 9 ay oldu daha rahat eskisine göre olucak okadar idare etceniz artık cnm
tatlım,askeriyenin telefonları sabittira.s
yaa canım bıızmkının daha ne olacagı bıle bellı deıl :sinifsinif: bugun soyledı butun moralım gıttı
45 gun önce bunların bulundugu boluge kapatılma yazısı gelmıs yanı boluk kapatılacakmıs :gitme:
tabı ne zaman olur nasıl olur bılmıyolar ama eger kapanırsa askerler dagıtılacakmıs off ınsallah oyle bırsey olmazz mafoldumben
yaww o halde nıye benden kontor gıttıııı ayy delı olacam
canım pekı arama yaoarken herhangı bı uyarı alıyomusun yanı evden arıyorsun ındırımlı konusacaksın gıbısınden bı uyarı verıyomu
valla bi yaşıma daha girdim askeriyenin kapatıldını nerde görülmüş beee nie kapatılıoki nerde yapıodu bu askerlini
eeed cnmmm bi kadın bişiyler dio önceeeee sonuçta o da kodlu bulunduğu yerinnn kodu var sen turkcelli ara kntunu geri versinlerr
kırklarelı pınarhısar canım
kapanacakmı bılmyıoruz ama resmı yazısı gelmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?