Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok kız herkezle ne alakası var bunları birliğe özel bişey bu atış talimi yapmaya gitmişler senin için rahat olsun yavvvv heyecanlanma hemen delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden kalbim durucaktı delü-tatlicadiarzu-delikafadulden

öle deme yaaaaaa senin kafak kaçtı ben unuttum bak

bende unutsam 100lerde hatırlasamsırnaşık şey
369 olmalı:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ban nıye yedın kızz

:1ninca: hee heee yedim ölee sinirimdensırnaşık şey

tesekur ederım cnm bnm ee nasılsın neler yapıyortsun
ay sorma tatlım yaa hastayım grip oldum bütün kış olmadım tam bahara girerken hasta oldum iimi..kafamçokkarıştı
hoşbulduk canım saolasın hepimizi allah kavuştursun inşallah :Saruboceq:
amin hayatım amiiiiinnnn...:Saruboceq:
:kedi:sağol canım benim ama öle gerçekten bak görceksin iiki geç gelmiş diceksin zaten yokluğuna alışıyosun telefonda konuşarak yaşamaya alışcaksın artık normal gibi gelcek sana izne gelceği zaman çok acaip olcaksın hatta ben demişt,imki acaba onsuzluğa alıştımmı nie böleyim demiştim içimde heyecam var ama aynı zamanda çokda durgunum acaip bişidi ama bi geldi Alaaaaaahhhhh anlatamam o günleri yaa...ilk başta yanına gitmeye çekiniyoodum o içerde ben içerde o çağırınca gidiyodum falan neler neler ama sonra tadından yinmeyi valla sucumm...ve izin sonrası gerçekten çok daha başka ve güzel oluyo artık sensizliği bildiği için nasıl üstüne düşüyo nasıl sevgi sözleri fısılsıyoo... ayyyy aşkım yaaaa özledim şimdiii...opuyorumnanaktan

kız zilli zarife.tarla faresi seni nerrdesin kız sen iki dakka rahat dur len...hoşgeldin bebeğem...opuyorumnanaktan

inşAllah kardeş, dua et ...

mafoldumben mafoldumben

üzülmeee bak burda tebrübe konuşu ama demi valla bak bi kac gün geçsin tekrar böle karşılaşınca bana hak vericeksin hatta ben direk sorarım aradımı die benimki 1 hafta civarı arayamamıstı şimdi onuda düşün yep yeni bi yere gidio kimseyi tanımıo demi ama onun içinde zor merak etme sen içini rahat tut :teselli:

bizim biraz da farklı mevzu
boshayallersmile

gecmıs olsun cnm:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…