- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.761
ne olsun canım aynı hamam aynı taseyvahedigeldismile
canım balıkesırde aramz zor oluo bnımkı 6 gun arayamadıgı bıle oldu hıc merak etme ıcını rahat tut cnm
valla gelsin kırıcam kafasını bune cnm insan gitmeden önce bi arar demi anaaaaaaaaaaaaa 3 gün meraktan kudurttu beniklava: klava::mymeka:
yok, konuşmadık :gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ban nıye yedın kızz:lepi: kısa bi banın ardından burdayım kızlar:1ninca:
nasılsınız bakayım:kedi:
sen ıcını rahat tut tatlım bnm
bak biliorum çünkü bizimkide öle olmustu takma kafanı yeni gitti ya ondan böle birazcıkdaha zaman geçsin konuşmaya başlarsınız :1hug:
şafak 171yupppiiiiii alkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden kalbim durucaktı delü-tatlicadiarzu-delikafaduldenyok kız herkezle ne alakası varbunları birliğe özel bişey bu atış talimi yapmaya gitmişler senin için rahat olsun yavvvv heyecanlanma hemen delikafadulden
öle deme yaaaaaa senin kafak kaçtı ben unuttum bak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ban nıye yedın kızz
ay sorma tatlım yaa hastayım grip oldum bütün kış olmadım tam bahara girerken hasta oldum iimi..kafamçokkarıştıtesekur ederım cnm bnm ee nasılsın neler yapıyortsun
amin hayatım amiiiiinnnn...:Saruboceq:hoşbulduk canım saolasın hepimizi allah kavuştursun inşallah :Saruboceq:
:kedi:sağol canım benim ama öle gerçekten bak görceksin iiki geç gelmiş diceksin zaten yokluğuna alışıyosun telefonda konuşarak yaşamaya alışcaksın artık normal gibi gelcek sana izne gelceği zaman çok acaip olcaksın hatta ben demişt,imki acaba onsuzluğa alıştımmı nie böleyim demiştim içimde heyecam var ama aynı zamanda çokda durgunum acaip bişidi ama bi geldi Alaaaaaahhhhh anlatamam o günleri yaa...ilk başta yanına gitmeye çekiniyoodum o içerde ben içerde o çağırınca gidiyodum falan neler neler ama sonra tadından yinmeyi valla sucumm...ve izin sonrası gerçekten çok daha başka ve güzel oluyo artık sensizliği bildiği için nasıl üstüne düşüyo nasıl sevgi sözleri fısılsıyoo... ayyyy aşkım yaaaa özledim şimdiii...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankız sen ne tatlı şeysin yaa varya yazdıklarını okuyunca mutlu ettın ben:asigim: daha iiyi oldu böyle gerçi ızne geldıkten sonra az kalmış oluyo artık çok özlersem ben giderimmkaydirigubbakcemile3 4saatlık yol
kızlarr
inşAllah kardeş, dua et ...
mafoldumben mafoldumben
şafak 171yupppiiiiii alkisalkisalkis
üzülmeee bak burda tebrübe konuşu ama demi valla bak bi kac gün geçsin tekrar böle karşılaşınca bana hak vericeksin hatta ben direk sorarım aradımı die benimki 1 hafta civarı arayamamıstı şimdi onuda düşün yep yeni bi yere gidio kimseyi tanımıo demi ama onun içinde zor merak etme sen içini rahat tut :teselli:
ay sorma tatlım yaa hastayım grip oldum bütün kış olmadım tam bahara girerken hasta oldum iimi..kafamçokkarıştı
amin hayatım amiiiiinnnn...:Saruboceq:
:kedi:sağol canım benim ama öle gerçekten bak görceksin iiki geç gelmiş diceksin zaten yokluğuna alışıyosun telefonda konuşarak yaşamaya alışcaksın artık normal gibi gelcek sana izne gelceği zaman çok acaip olcaksın hatta ben demişt,imki acaba onsuzluğa alıştımmı nie böleyim demiştim içimde heyecam var ama aynı zamanda çokda durgunum acaip bişidi ama bi geldi Alaaaaaahhhhh anlatamam o günleri yaa...ilk başta yanına gitmeye çekiniyoodum o içerde ben içerde o çağırınca gidiyodum falan neler neler ama sonra tadından yinmeyi valla sucumm...ve izin sonrası gerçekten çok daha başka ve güzel oluyo artık sensizliği bildiği için nasıl üstüne düşüyo nasıl sevgi sözleri fısılsıyoo... ayyyy aşkım yaaaa özledim şimdiii...opuyorumnanaktan
kız zilli zarife.tarla faresi seni nerrdesin kız sen iki dakka rahat dur len...hoşgeldin bebeğem...opuyorumnanaktan
çokkkk sevindim şafaklarımız birbirimize çok yakın seninkide 89/2 sanırım turkbayragi
ay sorma tatlım yaa hastayım grip oldum bütün kış olmadım tam bahara girerken hasta oldum iimi..kafamçokkarıştı
geçmiş olsun yaaaa nie dikkat edmiosun bak sonra enişte kızacak heee :umursamaz:
evet cnm 89/2 az kaldı ya gelicekler inşallh:lepi:
kız zilli zarife.tarla faresi seni nerrdesin kız sen iki dakka rahat dur len...hoşgeldin bebeğem...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?