- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.781
delikafaduldendelikafadulden kalbim durucaktı delü-tatlicadiarzu-delikafadulden
durmazz durmazzzzz valla şöle diyim bi 100 lere gelsin ben seni ozaman görcemmmmm ne biçim sabırsız olucan biliomusun artık günler daha geç bitio sannetcen bi yere sıgamıcan gör bak
oooo tatlım bıtıyo hade az kaldııı cnm bnm
turkbayragişafak 76 (ardahan)turkbayragi
turkbayragişafak 76 (ardahan)turkbayragi
tatlım yaa seni de eklicem hemen listeye şafağını bilmiodum ekliyorum hemen tatlımm..evet cnm 89/2 az kaldı ya gelicekler inşallh:lepi:
ay sorma tatlım yaa hastayım grip oldum bütün kış olmadım tam bahara girerken hasta oldum iimi..kafamçokkarıştı
geçmiş olsun yaaaa nie dikkat edmiosun bak sonra enişte kızacak heee :umursamaz:
sağol tatalımm... aman o önce kendine kızsın oda hasta:roflol:uyus ordan beri öksüre tıskıra banada geçirdi...kafamçokkarıştı
duyguuuu ya bi geleyimde yavaş mavaş geçer bana 300 ler geçmio 200 lerde geçmicek gibi:a015:
evet tatlım benim biticek inşallah yicez şu askerliği tubişim opuyorumnanaktan
anammmmmmmmmmmmmmm Allah nazarlardan saklasın tütütütü maşallah çarçabuk biter inşhehe
delikafaduldendelikafadulden varya yaazmasaydınnnnklava:
hee durcam tamam mirmirmirmir nabersin bakamsempatiksalakcinni
yavvvvvv anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmhadi kendi hasta olud kızımızı nie hasta edioooooo valla ste konuşmacıları olarak vermicez seni ona görcekkkk enişte bey delikafadulden
biraz daha gayret canım seninki bitsinde bizimde önümüz açılsın yaakaydirigubbakcemile5
kancıksın yaa kancık...kaydirigubbakcemile3
ii bitanemm yaa nası olsun plakaların tadını çıkarıyorum hasta hasta sen napıyosun bakem formun yerinde maşallah senin yine...kaydirigubbakcemile3Şeniz
ınsallah cnm bnm kının askerlıgı bıtsınde sızınkılerın de onu acılsın dımı ama:d
kancıksın yaa kancık...kaydirigubbakcemile3
ii bitanemm yaa nası olsun plakaların tadını çıkarıyorum hasta hasta sen napıyosun bakem formun yerinde maşallah senin yine...kaydirigubbakcemile3Şeniz
alıntı etmiorummm
rahat canımda çok konuşamasakta olabilen her fırsatta sesini duyuyorum iyi olsunda canımcım sağ salim gelsin az konuşalaım yeterkş bitirelim sağ salim!
benimde şafak 167 gün kaldı benimkide az kaldı ama az kalmaya başladıkça insan daha bi stres oluo yav
evettt yaaaaa söle çabuk bitirsin askerliğini olmuo böle hem sana kavussun hemde ben daha çabuk aşkıma kavuşayım saten çok özledim ben uyusumu ya aaaaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?