- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.361
Pekii canım, görüşmek üzere :a015:iyidir cnım ama çıkmam gerek:a015:
Canımm inşallah yaa, kısmet tabi ama =))) ilerleyen günlerde belli olur. Seninki ustada mı şuan ??ayy kızlar rahatsa inş. şoför olur sevdalılarımız..
rahat tabii cnm dua et olsun valla söferrrr opuyorumnanaktan
bnm ki de yüksek ihtimal söferr olcak kaydirigubbakcemile3
Pekii canım, görüşmek üzere :a015:
Canımm inşallah yaa, kısmet tabi ama =))) ilerleyen günlerde belli olur. Seninki ustada mı şuan ??
=)) Kızz bakalım yaa hayırlısıı, sennki daha acemide şöförlüğün nasıl bi eğitimi olucakki tannk faln sürcek olmasınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eheheheh vallaa ankaraya eğitime gitcekmiş galiba cnm ne tankı beeekaydirigubbakcemile3
Kıss olabilir bence onun eğitimini görürlerr =))) delikafadulden
yok daha neler kızım rand rower ehliyeti alır büyük ihtimal =))))
yok büşracım benimki daha acemide bi hafta oldu gideli..evet kızlar bi eğitim alcaklamış şoförlük için.herlde iyi olanları alacaklar..
yok büşracım benimki daha acemide bi hafta oldu gideli..evet kızlar bi eğitim alcaklamış şoförlük için.herlde iyi olanları alacaklar..
Valla kızlar bi eğitim alıcaklarsa eğer, büyük bişey kullanıcaklar ki eğitim veriyolarr bence =)) hihoyyyt
herhalde cnmmm
kızlar şimdi çıkıom bennn gee gene bol bol sohbet ederiz dün gece gibiiiii bol bol gülerizzzzz herkesiiii eğlenceye bekleriz safak güzellerim =) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slmm kızlar bn geldımmm
amanda aman benim fundam gelmiş miş
selam ben hakan burdan bütün asker bekleyenlere seslenıyorummmmm şafak 74 bitiyo merak etmeyın ben bitirip çok sevdıgım askım sevgılım için dönüyorummmmm allah izin verirse,,,, onu çok sevıorummmmmm HaKaN ---- TuGbA O BENIM HERSEYIMMM ONUN İÇİN SABRETTIMM VE SONUNDA bitiyooo iiii aksamlarrrrrrr hakkari/OTLUCA MUCK SEVGİLİMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?