Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyidir cnım ama çıkmam gerek:a015:
Pekii canım, görüşmek üzere :a015:
ayy kızlar rahatsa inş. şoför olur sevdalılarımız..
Canımm inşallah yaa, kısmet tabi ama =))) ilerleyen günlerde belli olur. Seninki ustada mı şuan ??
rahat tabii cnm dua et olsun valla söferrrr opuyorumnanaktan

bnm ki de yüksek ihtimal söferr olcak kaydirigubbakcemile3

=)) Kızz bakalım yaa hayırlısıı, sennki daha acemide şöförlüğün nasıl bi eğitimi olucakki tannk faln sürcek olmasınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eheheheh vallaa ankaraya eğitime gitcekmiş galiba cnm ne tankı beeekaydirigubbakcemile3

yok büşracım benimki daha acemide bi hafta oldu gideli..evet kızlar bi eğitim alcaklamış şoförlük için.herlde iyi olanları alacaklar..

herhalde cnmmm

kızlar şimdi çıkıom bennn gee gene bol bol sohbet ederiz dün gece gibiiiii bol bol gülerizzzzz herkesiiii eğlenceye bekleriz safak güzellerim =) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Valla kızlar bi eğitim alıcaklarsa eğer, büyük bişey kullanıcaklar ki eğitim veriyolarr bence =)) hihoyyyt

kız sonuçta küçük bişiyde olsa askeriye orası tutku arabasına saldırı oldu flnnn korunmayı fln da öğretebilirler mesela büyük olarak ambulans söforü olabiliolar die biliom ben cnm

turkbayragişafak 165turkbayragi

bugün aşkımla bol bol konuşup didiştik anammmmmmmmmm çok mutluyum yavvvvvvv aşkımmm seni çok özlemişimmmmmmmmm Şeniz

selam ben hakan burdan bütün asker bekleyenlere seslenıyorummmmm şafak 74 bitiyo merak etmeyın ben bitirip çok sevdıgım askım sevgılım için dönüyorummmmm allah izin verirse,,,, onu çok sevıorummmmmm HaKaN ---- TuGbA O BENIM HERSEYIMMM ONUN ıÇıN SABRETTIMM VE SONUNDA bitiyooo iiii aksamlarrrrrrr hakkari/OTLUCA MUCK SEVGıLıMMM

heee sen tuba değilmisin :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…