- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.341
daha izin kullanmadı ki senn ki bilmiyorumkismilepeki kaçtan düşecem 460tan mı? izinleri çıkartıptamı düşecem yoksaeyvahedigeldismile
daha izin kullanmadı ki senn ki bilmiyorumkismile
belki kullanır diye dedim:) tmm ozaman anladım şimdi sonunda..şafak 456 :a015:
belki kullanır diye dedim:) tmm ozaman anladım şimdi sonunda..şafak 456 :a015:
dağıtımdaki 7 günlük izin mecburi zaten cnmmm
dağıtımdaki 7 günlük izin mecburi zaten cnmmm
anladım canım çok saol:teselli:
anladım canım çok saol:teselli:
önemli değil cnm bnm benimde askerim daha yeni gittii aynı senn durumdaim safak 453 =((( ben onu tek kullanıom teskere programı sende kullan cnmmmm salyangoz senn için de yürüsün =)
önemli değil cnm bnm benimde askerim daha yeni gittii aynı senn durumdaim safak 453 =((( ben onu tek kullanıom teskere programı sende kullan cnmmmm salyangoz senn için de yürüsün =)
o nasıl bişiyki??? akannehir seninkide daha yeni gitmiş ya ama ben dayanamıyorum he iyki sizi buldum:a015:
o nasıl bişiyki??? akannehir seninkide daha yeni gitmiş ya ama ben dayanamıyorum he iyki sizi buldum:a015:
bende dayanamıorum cnm ama alışacağız mecburrr bakkk böle düşün cnmmm dağıtıma ne zaman gelcek senn ki ona konsantre ol benim ki 26sında evde olcakkkk ona şafak sayıyom şuan mutlu oluom =)
onu tek diee bi site var oraya gir orda teskere yazan yere tıkla ve kaydet bu kadar cnmmm
onu indir gerisini beraber yaparızz =)
bende dayanamıorum cnm ama alışacağız mecburrr bakkk böle düşün cnmmm dağıtıma ne zaman gelcek senn ki ona konsantre ol benim ki 26sında evde olcakkkk ona şafak sayıyom şuan mutlu oluom =)
onu tek diee bi site var oraya gir orda teskere yazan yere tıkla ve kaydet bu kadar cnmmm
onu indir gerisini beraber yaparızz =)
benim askerimin 26sında yemin töreni var.. 7 mayısta da usta birlliğine geçerken 7 günlük izin oluyormuş orda görcem işte..3 ay onsuz napcam bilemiyorum(( seninki de yeni gittmiş ama nasıl gelcek:S nerde asker??? tmm iindircem eve gidince sonra beraber yapalıma.s=)
benim askerimin 26sında yemin töreni var.. 7 mayısta da usta birlliğine geçerken 7 günlük izin oluyormuş orda görcem işte..3 ay onsuz napcam bilemiyorum(( seninki de yeni gittmiş ama nasıl gelcek:S nerde asker??? tmm iindircem eve gidince sonra beraber yapalıma.s=)
bilmiorum bnmkinn acemiliğ 1 ay sanırımmm 26sında evde olcam dedi bana cnmmm
söför edğitimi alcak bnm ki şöfor olcak belkiiii ondan gönderiyorardırrr bilemiorum yaniii ama gelcem dediiiii öleymiş onun kiii
bilmiorum bnmkinn acemiliğ 1 ay sanırımmm 26sında evde olcam dedi bana cnmmm
söför edğitimi alcak bnm ki şöfor olcak belkiiii ondan gönderiyorardırrr bilemiorum yaniii ama gelcem dediiiii öleymiş onun kiii
oh ne güzel ya sevindim adına:teselli:
ebuşşşş kandırdın biziiilmaz: lmaz:
masum duygularımızla oynadın kaydirigubbakcemile3
burdaym:icecream:
selam tezkereci güzeller..nasılsınız bakalım?ben bugün daha iyiyim çok şükür.aşkım öğlen aradı..dün duymamıştım tlfu çok üzülmüştüm.bugünde aramış canım benim diyoki dün açamadın diye için içini yiyordur,hemen arayayım dedim diyor..benim meleğim çok düşünceli yaaa..şoför seçilebilirmiş bi de..nasıl kızlar şoför olmak askerde?
valla canım benmkide şöför olmak istiyo, büyük ihtimal olucakta, genelde herkez çok rahat diyolar ama bilemiyorumm bende boshayallersmile
alcam şimdi siz ayağımın altına heeeeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?