Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hönkkkkkkkkk bilmiyorumkismile

nbr cnm sımdı bnm sevgılım gırdı bu kulup cok merak ettı nasıl bır yer dıe o yazmıs az oncekını de cok sevıyorum sevgılımı o bnm tek gercegımm

hımmm bi an kaldım ne oluo dieee hımmm benim aşkımda burayı çok merak edio ama çaktırmıo bugün onla konuşurken buraya bi bakim dedim ne var orda erkek yok demi bak dio ayhhhh :roflol:

evet sensin sensinnnn kız uçuorummm yaaa aşkımla konuştummmmmmmm bütün günnn kavgada etsekkk onun pis kıskançlıkları yüzünden olsunnn ben aşkımı çok sevom yaaa :asigim::asigim:

oyyyyy canım benım
zaten sevmesen hıc 15 ay beklermısınn opuyorumnanaktan
bugun bende mutluyum askım yazıcı olmussssss :teytey:
hemde oradakı en ıyı askerın yanında yazıcı olacakmıs :asigim:

hımmm bi an kaldım ne oluo dieee hımmm benim aşkımda burayı çok merak edio ama çaktırmıo bugün onla konuşurken buraya bi bakim dedim ne var orda erkek yok demi bak dio ayhhhh :roflol:

bnm askımda cok merak ettı gırdıı ıste gordu sonunda bıtanem bnm ıcı rahat etsın artık dımı:dkaydirigubbakcemile5

oyyyyy canım benım
zaten sevmesen hıc 15 ay beklermısınn opuyorumnanaktan
bugun bende mutluyum askım yazıcı olmussssss :teytey:
hemde oradakı en ıyı askerın yanında yazıcı olacakmıs :asigim:

hadi yaaaa yazıcıysa emin ol çok rahat olurrr yaaa dier askerlere göre çook sevimdmmm valla oh be bugün ne güzel şeyler duyuorum öle hehe zemuszemuszemuszemus

hadi yaaaa yazıcıysa emin ol çok rahat olurrr yaaa dier askerlere göre çook sevimdmmm valla oh be bugün ne güzel şeyler duyuorum öle hehe zemuszemuszemuszemus

ewet tatlım herkes cok rahat eder
onu oradakı usta askerler ozellıkler yazıcı yapmıslar normalde benım askım komutan soforu olarak gıtmıstı burda soforluk zor sakın sesını cıkarma bız senı yazıcı yapalım sevdık senı demısler opuyorumnanaktan ayy ınsallah ıyı olur bakalım

yaaa normalde şoförler daha rahat olmuomuydu benim bildim onlara telde serbestti :uhm: nie öle demişlerki

yaaa normalde şoförler daha rahat olmuomuydu benim bildim onlara telde serbestti :uhm: nie öle demişlerki

canım benımkının gıttıgı yerde butun kadrolar dolu ımıs yanı sofor kadrolarının hepsı doluymus
sofore ıhtıyac yokmus yanı, o nedenlede senı eskı bı arabaya koyarlar sureklı arıza cıkarır basına bela acar demıslerr bilmiyorumkismile ve orası tatbıkat bolmesıymıs sureklı tatbıkat oldugu ıcın gece gunduzun olmadan goreve gıdersın ne zaman gelecegın bellı olmaz gelırsın bırde yorgun yorgun nöbet tutarsın bızım burada soforluk rahat deıl demısler işte delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…