- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.381
selam ben hakan burdan bütün asker bekleyenlere seslenıyorummmmm şafak 74 bitiyo merak etmeyın ben bitirip çok sevdıgım askım sevgılım için dönüyorummmmm allah izin verirse,,,, onu çok sevıorummmmmm HaKaN ---- TuGbA O BENIM HERSEYIMMM ONUN İÇİN SABRETTIMM VE SONUNDA bitiyooo iiii aksamlarrrrrrr hakkari/OTLUCA MUCK SEVGİLİMMM
hoş geldin tatlım ama senle benden başka kimse yok
heheeh o funda benım galıbaaa
nabersınız fıstıklarr
heee sen tuba değilmisin :S
nbr cnm sımdı bnm sevgılım gırdı bu kulup cok merak ettı nasıl bır yer dıe o yazmıs az oncekını de cok sevıyorum sevgılımı o bnm tek gercegımm
evet sensin sensinnnn kız uçuorummm yaaa aşkımla konuştummmmmmmm bütün günnn kavgada etsekkk onun pis kıskançlıkları yüzünden olsunnn ben aşkımı çok sevom yaaa :asigim::asigim:
hımmm bi an kaldım ne oluo dieee hımmm benim aşkımda burayı çok merak edio ama çaktırmıobugün onla konuşurken buraya bi bakim dedim ne var orda erkek yok demi bak dio ayhhhh :roflol:
oyyyyy canım benım
zaten sevmesen hıc 15 ay beklermısınn opuyorumnanaktan
bugun bende mutluyum askım yazıcı olmussssss :teytey:
hemde oradakı en ıyı askerın yanında yazıcı olacakmıs :asigim:
hönkkkkkkkkk bilmiyorumkismile
bnm askımda cok merak ettı gırdıı ıste gordu sonunda bıtanem bnm ıcı rahat etsın artık dımı:dkaydirigubbakcemile5
cnm sevgılım bakmak ıcın gırmıstı o yazmıs bu yorumu
seninkidemi çok kıskanç yoksa CADIARZU
hadi yaaaa yazıcıysa emin ol çok rahat olurrr yaaa dier askerlere göre çook sevimdmmm valla oh be bugün ne güzel şeyler duyuorum öle hehe zemuszemuszemuszemus
yaa canım verıdıgm tepkı ıcın kusura bakma bırden gorunce anlamadım
aynen tatlım kıskanc valla:d
ewet tatlım herkes cok rahat eder
onu oradakı usta askerler ozellıkler yazıcı yapmıslar normalde benım askım komutan soforu olarak gıtmıstı burda soforluk zor sakın sesını cıkarma bız senı yazıcı yapalım sevdık senı demısler opuyorumnanaktan ayy ınsallah ıyı olur bakalım
oyyyyyyyy benimkide vallane çekiom bi ben bi Allah bilioo :1no2:
heh ole valla da bı o kadarda anlayıslı sevgılım yaole kıskanctır ama herseye kıskanmaz yerı geldıgı zmn cok kıskanır
yaaa normalde şoförler daha rahat olmuomuydu benim bildim onlara telde serbestti :uhm: nie öle demişlerki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?