Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amannn bende de aynı dert varr
acık ögretımede kayıt oldum bu yıl. ben ön lısans mezunuyum acık ogretımden lısans tamamlıcam nisan da sınavlar basklyo ama ben daha kıtapların kapagını bıle acmadım babam bı yandan kızıyo klava:
kpss yede gırıcem :bbo:
askım askerde senağlama
evde canım sıkıylıo bunladım calsımak ıstıyorum :1ninca:
anamm dert cokk bızde naniknanik

ümmüşümde gelmiiişşş,hoşgelmişşşşopuyorumnanaktan

yavv valla kız olmak hiç kolay değilll ya ben bunu büyünce daha çok ii anlıorum gerçektennnnn bişey oldumu erkekler yaptımı elinin karası kız yaptımı yüzünün karası oluo yaaa bazen isyan edesim gelio valla bizimkide dio bazen yapma sen kızsın die bi kavga edoz varya sorma bazen hiç anlayışlı olmuo bunaltıo beni klava:klava:

bende cogu zaman ısyan bayraklarını cekıyorum ama ne fayda hala aynı yerde saıyorum -tatlicadiarzu-

kızzz susss 165 olsam gobek atardım herhalde :roflol:

heee bak ben saten şafak bitse bile artık burdayım okadar sevdimki buranın ortamını gitmem yani senin şafak elbet birgün 165 olucak ben seni ozaman görücem gerçekten zaman azalınca böle insan daha bi sabırsız gergin oluor yavvv ben 400 lerdeyken bilem böle değildim senağlama

kız okadar seninle konuştuk bi ismini öğrenemedim heee :d isminn neyyyy

CANIMM BENİM İSMİM ÜMMÜHAN YAWRUM BUNDAN SONRA KENDİ ADINI UNUT BENİM ADIMI UNUTMA HEEEEE ONA GÖRE...kaydirigubbakcemile3yerimseniben
ümmüşümde gelmiiişşş,hoşgelmişşşşopuyorumnanaktan
HOŞBUKDUM BİTANEMMMMMM NASILSIN BAKEM...
oy oy oy yavrum sonunda geldin ya gerçi ben kızlarla kaynaştım ama tanıdık biri olması içimi rahatlattı tabihihoyyyt:teytey: kızım iyki söyledin burayı ya valla çok iyi geldi saolllllllldelikafadulden

HEHE GELDİM İŞTE BAK,,,YAAA DEMİŞTİM BEN SANAAA BURASI OLMASA BEN AKLIMI OYNATIRDIM KIZ NASI GEÇERDİ ONCA ZAMAN BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM CANIM HOŞGELMİŞEEEEENNNNN....
KIZLARRRR BU BENİM BACIM HAAAAA ONA GÖRE MUAMELE EDİN LÜTFEN...klava:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…