- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #22.461
yaaa bende lise mezunuyum üniv e gitmek istiorum ama hiç çalışmıorum yaaa gerçekten kafam almıo okadar bunaldımki bi yandan bizimkiler bi yandan izim uyus bi yandan öss kpss derken bunaldımmmm şafakta çokk kimsede beni anlamıo
BÖCÜKLEEEERRRİMMMMM BEN GELDİMMMM NABERSİNİZ BAKEMMM...
MAVİMAVİMAVİ MAVİLİ BİRİLERİ GELMİŞ HOŞGELMİŞŞŞŞ..... BEN ONU TANIYORUM AMA O BENİ TANIRMI ACEP...kaydirigubbakcemile3
HOŞGELDİN YAVRUM ALLAH KAVUŞTURSUN ZAMAN NASI GEÇER ANLAMAZSIN BURDA İNŞALLAH CANIMHAYIRLI TESKERELER OLSUN İNŞALLAH...Şeniz
amannn bende de aynı dert varr
acık ögretımede kayıt oldum bu yıl. ben ön lısans mezunuyum acık ogretımden lısans tamamlıcam nisan da sınavlar basklyo ama ben daha kıtapların kapagını bıle acmadım babam bı yandan kızıyoklava:
kpss yede gırıcem :bbo:
askım askerde senağlama
evde canım sıkıylıo bunladım calsımak ıstıyorum :1ninca:
anamm dert cokk bızde naniknanik
hoşbulduk canım saol a.s. amin amin inşh
tatlımmm,hoşgeldinnnnopuyorumnanaktan
evet sen benim şafak arkadaşım olcaksın anlaşılan beraber daha çookkk vaktimiz geçecek buralarda :teselli: sizin yanınızda vakit geçecek inşh üzülmicez hepberabermafoldumben
yavv valla kız olmak hiç kolay değilll ya ben bunu büyünce daha çok ii anlıorum gerçektennnnn bişey oldumu erkekler yaptımı elinin karası kız yaptımı yüzünün karası oluo yaaa bazen isyan edesim gelio valla bizimkide dio bazen yapma sen kızsın die bi kavga edoz varya sorma bazen hiç anlayışlı olmuo bunaltıo beniklava: klava:
ben baktımmmmmmmmmmm yetiştim gariiiiii :d nasılsın bakam
dadlummmm şafak kaç dedimmmmmmmmmmmm
iyiym fıstık da hep geç duyuyonuz beniiilmaz: klava:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
165 ama hiç geçmio yaaa :1no2:
ne kızıyorsun ama yeniyim ben daha anca öğrenniyorum yazmayı
165 ama hiç geçmio yaaa :1no2:
kızzz susss 165 olsam gobek atardım herhalde :roflol:
kız okadar seninle konuştuk bi ismini öğrenemedim heee :d isminn neyyyy
HOŞBUKDUM BİTANEMMMMMM NASILSIN BAKEM...ümmüşümde gelmiiişşş,hoşgelmişşşşopuyorumnanaktan
oy oy oy yavrum sonunda geldin ya gerçi ben kızlarla kaynaştım ama tanıdık biri olması içimi rahatlattı tabihihoyyyt:teytey: kızım iyki söyledin burayı ya valla çok iyi geldi saolllllllldelikafadulden
ya benimki 456 yat kalk şükret halinemahfoldumben
bu seferlik böle olsunn bak gör dirinde geldini görünceee direk atlıcammmm dicemmm küp şekerim gelmişte amanda amanhahaha nasılsın bakalım
yok ya kızarmıyım hiçççç ben görmemişin die bida yazdım bazen bendede oluo görmüoruminsanlık hali dimi ama hihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?