- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.561
tamam canım madem bu kadar istiyosunuz sizede bi liste yapalım ama hemen olmaz o iş boş bi günümde oturur yaparım yarın eltimdeyim yarından sonra oturur yaparım canım oyalayıcı biraz hemen olmuyo öle sakin bi kafayla güzel bi liste çıkarmama lazım ok...kırmıyım sizi...opuyorumnanaktan
canımmmmmmmm beniiiimmmm hoşgeldiiinnnnn....opuyorumnanaktan
diğerlerini bilmemde ben aradım seni ama yoktum susu_ varya onu görünce aklıma hep sen geldin nedense...naber canım...
♥ ♥219 CANCUU ♥ ♥
amaninnn gittim geldim şafak düşmüş ben neden 220 hesap ediyim peki uleyynn akannehir
tamam canım madem bu kadar istiyosunuz sizede bi liste yapalım ama hemen olmaz o iş boş bi günümde oturur yaparım yarın eltimdeyim yarından sonra oturur yaparım canım oyalayıcı biraz hemen olmuyo öle sakin bi kafayla güzel bi liste çıkarmama lazım ok...kırmıyım sizi...opuyorumnanaktan
MEG benimle küsmüşşş hiç selam vermiyo mafoldumben
aaaa yanlışmıı sen bana teskere tarihini söle hesaplıyım canım...sende hesaplaya bilirsin istersen teskere tarihine bak geldiğini günü sayma ondan bi önceki günüde sayma çünkü doğan güneş olarak geçiyo bide içinde olduğun günüde sayma çünkü askerler hep 12 den sonra diyerek sayar şafağı yani ü gün azaltıcan kalan toplam askerlikten anladınmı...
oooooo cancuuumm selammmopuyorumnanaktan
cancu hoşgeldin cnm zemuszemus
kalplerimiz bir bebeğemmm yirim seni opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ojjbuldum şeker kıs candyy Şeniz
ümmümm,bence de olabilir yani,epey kalabalıklar çünkü..
istiyolarsa,neden olmasın dimiibilmiyorumkismile
eylül 27 ne canım anlamadım doğum tarihinmi...Amin saol.454 şafak karanlık:S Eşim amasyada acemilikte.
hemen tanıtayım kısaca kendimi de
eylül,27,ankara
pek kısa oldu yaf:)
senin durumlar nasıl?
ayyy ne güzel yapmışın yaaaa için nasıl kıır kıpır olmuşturr...oyy ballı lokma tatlısı susuyla bi benzerlik sözkonusu ya bebeğim cansu- susu
napim hareketli bi haftasonu geçirdim günler nası geçti anlamadım
cmt gecesi arkadaşımda kaldım
pazar ve pazartesi geceleride amcamlar kaldım
pazartesi kuzenime gelinlik baktık ona bakarken bi tane bende giydim keşke giymez olaydım boshayallersmile kendimi öle görünce bi havaya girdimki sorma hemen geçsin bitsin giyeyim o gelinliği istiyorum boshayallersmile
:Saruboceq::Saruboceq:Allahım hevesim kursağımda kalmasın kazasız belasız hayırlısıyla sağ salim aşkım gelsinde bende onun gelini olayım kısmetseee:Saruboceq::Saruboceq: İSTEYEN HERKESE DE NASİP ET RABBİM :Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL ET :Saruboceq:
bebişim normalde 10 ekim teskere tarihi onu saymadım 9 ekimide saymadım ee noldu şimdi 219mu oldu hobbaaaaa eller havaya kıslarrr
:teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
o yana da bu yana da sallaaaaa sositososito
evir kıvır çevir kıvır sallaaaaa sositososito
salla salla salla salla titrettttttttttt delikafadulden
ne kadar sallarsan salla da delikafadulden
benim olacan sonundaaaa Şeniz
evet canım yapıcam zaten ama bu akşam yapmaya çalışcam ama olmaz heralde isimleri falan toplamam lazım yarın bütün herkesin ismini tam alırım şimdi bana kafanızdaki isimleri söleyinde eklim 400 ler ve 300 leri yaparız yarılayana kadar orda yarıladıktan sonra dier listede aynı yarılayanlar listesi gibi yani ama uğraştırıcak baya o yüzden böle akşam deilde gündüz geniş geniş takılmam lazım burda onuda anca yarından sonra yapabilirim...bilmiyorumkismile
eylül 27 ne canım anlamadım doğum tarihinmi...
benimde nişanlım vanda asker hayatım şafağım 74 oldu çok şükür...Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin evliler için çoo daha zor...:çok üzgünüm:Allahım kolaylık versinnn bizlere ama bizden çok senin gibi evlilere....:teselli:
ayyy ne güzel yapmışın yaaaa için nasıl kıır kıpır olmuşturr...
amin hayatım aminnnnn inşallahhh....bu arada ii kafa dağıtmışın heee hafta sonundan bu yana ama o gelinlik baktığınız gün dokunmuştur azcık sana özlemin depreşmiştir birazcık...:1no2:
tmm cnm olmadı biz yenilerrr sana safağımızı özel msj olarak atarız senin içinde kolay olurrrr ne dersin
ayyy ne güzel yapmışın yaaaa için nasıl kıır kıpır olmuşturr...
amin hayatım aminnnnn inşallahhh....bu arada ii kafa dağıtmışın heee hafta sonundan bu yana ama o gelinlik baktığınız gün dokunmuştur azcık sana özlemin depreşmiştir birazcık...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?