Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ya inşallah sağ salim gelirlerde sizlerde evlenirsiniz, sonsuza kadar omzunda yaşlanırsınız.benimkide sabah arayamam dedi akşam şarjım bitti 2 cümle söleyince,canım sıkıldı iice.

ayyyy canım benim memnun oldum canım bende ümmühan yaşım 21...
amin hayatım zaman su gibi geçsin inşalah sizde görürsünüz bu günleri, oh ne güzel peşinden gitcekmişin sen ama nası olcak o oralarda bi evmi tutucan...???

nereye giderse artık ev tutucam gittiği yerde.ne iş ne güç ne başka şey umrumda değil valla.
okulu zaten yeni bitirdim,yapacak geçici bişiler bulurum heralde gittiğim yerde,hem böle ona da rahat olur haftasonları evci çıkar en azından.

ulen ben geldim uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gelmiş bizim kaçık bugün keyifler düne göre ii belli hoşgeldin ebrumm....opuyorumnanaktan
şafak 218 yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
heheh heeee o zaman ne demeli yaşasssınnnnn...zemuszemus
Ya inşallah sağ salim gelirlerde sizlerde evlenirsiniz, sonsuza kadar omzunda yaşlanırsınız.benimkide sabah arayamam dedi akşam şarjım bitti 2 cümle söleyince,canım sıkıldı iice.
amiiiinnnnnnnnnnnnn......:Saruboceq:

manyah bu yawwww...kaydirigubbakcemile3

angel gozde = 03 mart 2010 451
mavimavimavi
didemevo
healt
kardelen44
susu
esmer
melike
heja
duygu91
sym
busrae
superisi
yengeç123
duyguC
eftalyaecrin
havinK
babyke
maviye_sevdalı

Son düzenleme:

cnm yazdım ben
bunalr sana safaklarını yazar görünce tmm mı

ama kankacım sen bağa niden kızıosun yaww :çok üzgünüm::gitme:mafoldumben

KIZARIM TABE PIRASAsempatiksalakcinni
TOĞİĞE YAZ FACE YAZ MSN YE YAZ BABAM YAZ CANCU YOK ALLA ALLAkafamçokkarıştı
BİZ BURDA ÖNEMLİ HABERLER VERECEZ BELKİM HATUNA AMA O YABAN YİRLERDEalsanaalsanasmileNEYSE ALLAHTAN ÜMMÜM TONTOŞUM VARDA O BİRAS İLGİLENDİ BENLEN BACISI KURBAN OLSUN ONAopuyorumnanaktan

ya bebemmm verdim ya facete yarın ağşam görüşürük deye anammmm ne önemli habermiş kıııı merak ettim ama bağa sölemicekmisin

ama bende gelinlik giydim kısss dün böleee bütün tüylerim titreşime geçtiler yaaa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…