- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.581
yok adım eylül yaşım 27 o kadar kısaltma yaparsam anlaşılmıyo tabi:)
ya vallahi çok zor öncesinde tamam arada ayrı kaldığımız olurdu da son 5 yıldır hiiiç ayrı kalmadık,yani haftada toplasan 1 saat belki o derece:S
senin az kalmış ne güzel Allah bize de nasib eder inşallah o günleri görmeyi.Usta birliği bi belli olsaydı sonra az daha kolay peşinden gideceğim için:)
ulen ben geldim uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kankaaaaaaaaaaaaaaa ŞenizŞenizŞeniz
ayyyy canım benim memnun oldum canım bende ümmühan yaşım 21...
amin hayatım zaman su gibi geçsin inşalah sizde görürsünüz bu günleri, oh ne güzel peşinden gitcekmişin sen ama nası olcak o oralarda bi evmi tutucan...???
gelmiş bizim kaçık bugün keyifler düne göre ii belli hoşgeldin ebrumm....opuyorumnanaktanulen ben geldim uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
heheh heeee o zaman ne demeli yaşasssınnnnn...zemuszemusşafak 218 yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi:
amiiiinnnnnnnnnnnnn......:Saruboceq:Ya inşallah sağ salim gelirlerde sizlerde evlenirsiniz, sonsuza kadar omzunda yaşlanırsınız.benimkide sabah arayamam dedi akşam şarjım bitti 2 cümle söleyince,canım sıkıldı iice.
YouTube - FATIH ÜREK HOSGELDIN 'HADI HADI'
İZLEMEYİNİ DÖVÜCEMkaydirigubbakcemile3
CANSU KARISI SEN Bİ MSN YE GELSENE
YA KANKA KANKA YA KAÇ GÜNDÜR Bİ HABER OLDUĞUN KANKAklava:
evet canımm ben önce listeyi yapar herkesin ismini yazarım sonra siz bana özelden yazarsınız şafaklarınızı tarihle yazınki şu tarihte şu kadar die karışıklık olmasın sen şimdi aklındakileri söle sende yeni olduğun için daha çok bilirsin senle beraber gelenleri canım...
evet canımm ben önce listeyi yapar herkesin ismini yazarım sonra siz bana özelden yazarsınız şafaklarınızı tarihle yazınki şu tarihte şu kadar die karışıklık olmasın sen şimdi aklındakileri söle sende yeni olduğun için daha çok bilirsin senle beraber gelenleri canım...
ama kankacım sen bağa niden kızıosun yaww:çok üzgünüm::gitme:mafoldumben
hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
KIZARIM TABE PIRASAsempatiksalakcinni
TOĞİĞE YAZ FACE YAZ MSN YE YAZ BABAM YAZ CANCU YOK ALLA ALLAkafamçokkarıştı
BİZ BURDA ÖNEMLİ HABERLER VERECEZ BELKİM HATUNA AMA O YABAN YİRLERDEalsanaalsanasmileNEYSE ALLAHTAN ÜMMÜM TONTOŞUM VARDA O BİRAS İLGİLENDİ BENLEN BACISI KURBAN OLSUN ONAopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?