Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yüzüm güldü sayendeeeeeeeeeee
içim huzurla doldu
kaderimde yazan aşkkkk
sonunda beni bulduuuuuuuu

:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

ULEN DAHA ERKENDEN NE GELİNLİK PROVASI BU BÖLE YAW ANAMADIM FACE GEL BARİM bayanssulusmile

uwwwww saol kuşummm kusura bakma yeni liste için adam arıyodum eklcek...
cnm yazdım ben
bunalr sana safaklarını yazar görünce tmm mı
canım benim tamam saol ben özelden mesaj atar soraraım onlara...
hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:

AYDELİLLİLİLİLİLİ LİİLİLİLLİLİL YARdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
anaaaaammmm kudurmuş bu gacılarrrr siz bi koşu askerlerinizin yanına gidinde delin gaaari ateşinizi söndürsünler biraz...kaydirigubbakcemile3
angel gozde = 03 mart 2010 451
mavimavimavi
didemevo
healt
kardelen44
susu
esmer
melike
heja
duygu91
sym
busrae
superisi
yengeç123
duyguC
eftalyaecrin
havinK
babyke
maviye_sevdalı

canımmmmmm harikasınnn ellerine sağlık çok bürük bi dertten kurtardın beniii benim topladıklarımla birlikte 19 kişi oldu şimdiden listede ohhhh maşallah yani....opuyorumnanaktan

eedd cnm sen bizi kırmadın bende arkadaşıma yardımcı olim dedimmmm şafakçılar yardım severdir kardeştir demi ama
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

s.a arkadaşlar benide listenize eklermisiniz. abim ıspartaya askere gitti 26 şubatta teslim oldu uzun dönem yapacak. şafak kaç kaçtan başlıyorlar henüz pek bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. bilmiyorumkismile

mavimavimavi
didemevo
healt
kardelen44
susu
esmer
melike
heja
duygu91
sym
busrae
superisi
yengeç123
duyguC
eftalyaecrin
havinK
babyke = 03 mart 2010 366 Kibris-Lefko$a
maviye_sevdalı​

Kendimide ekledim.. herkes boyle eklerse muhurlukaderimin fazla isi kalmaz.. cok ugrastirmayalim :kedi:

s.a arkadaşlar benide listenize eklermisiniz. abim ıspartaya askere gitti 26 şubatta teslim oldu uzun dönem yapacak. şafak kaç kaçtan başlıyorlar henüz pek bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. bilmiyorumkismile

sende kendini ve teslim tarihini listeye ekle cnmmm biz buluruz şafağını

s.a arkadaşlar benide listenize eklermisiniz. Abim ıspartaya askere gitti 26 şubatta teslim oldu uzun dönem yapacak. şafak kaç kaçtan başlıyorlar henüz pek bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. Bilmiyorumkismile

canım seninkine kaç gün yol verdiler benimkide geöçen sene 25 te asker sayıldı 27 de teslim oldu iki gün yol verdikleri için ve ben bu durumda 456 saydım sende bundan yola çıkarak hesapla ok...

mavimavimavi
didemevo
healt
kardelen44
susu
esmer
melike
heja
duygu91
sym
busrae
superisi
yengeç123
duyguC
eftalyaecrin
havinK
babyke = 03 mart 2010 366 Kibris-Lefko$a
maviye_sevdalı
pembe_beta : 26 şubat 2010

CANIM HARİKASIN YAAAA BENDE RENK AYIRIMI YAPCAKTIM 300 LERLE 400 LER ARASINDA DÜŞÜNÜYODUM KİM 300 DİE ÇOK SAOL HAYATIM YAAA ÖPÜYORUM KOCAMAN...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…