- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.601
ya bebemmm verdim ya facete yarın ağşam görüşürük deye anammmm ne önemli habermiş kıııı merak ettim amabağa sölemicekmisin
ama bende gelinlik giydim kısss dün böleee bütün tüylerim titreşime geçtiler yaaa akannehir
ULEN DAHA ERKENDEN NE GELİNLİK PROVASI BU BÖLE YAW ANAMADIM FACE GEL BARİM bayanssulusmile
uwwwww saol kuşummm kusura bakma yeni liste için adam arıyodum eklcek...KIZARIM TABE PIRASAsempatiksalakcinni
TOĞİĞE YAZ FACE YAZ MSN YE YAZ BABAM YAZ CANCU YOK ALLA ALLAkafamçokkarıştı
BİZ BURDA ÖNEMLİ HABERLER VERECEZ BELKİM HATUNA AMA O YABAN YİRLERDEalsanaalsanasmileNEYSE ALLAHTAN ÜMMÜM TONTOŞUM VARDA O BİRAS İLGİLENDİ BENLEN BACISI KURBAN OLSUN ONAopuyorumnanaktan
canım benim tamam saol ben özelden mesaj atar soraraım onlara...cnm yazdım ben
bunalr sana safaklarını yazar görünce tmm mı
hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance:
anaaaaammmm kudurmuş bu gacılarrrr siz bi koşu askerlerinizin yanına gidinde delin gaaari ateşinizi söndürsünler biraz...kaydirigubbakcemile3AYDELİLLİLİLİLİLİ LİİLİLİLLİLİL YARdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
angel gozde = 03 mart 2010 451
mavimavimavi
didemevo
healt
kardelen44
susu
esmer
melike
heja
duygu91
sym
busrae
superisi
yengeç123
duyguC
eftalyaecrin
havinK
babyke
maviye_sevdalı
şafak 150:Saruboceq:
uwwwww saol kuşummm kusura bakma yeni liste için adam arıyodum eklcek...
canım benim tamam saol ben özelden mesaj atar soraraım onlara...
anaaaaammmm kudurmuş bu gacılarrrr siz bi koşu askerlerinizin yanına gidinde delin gaaari ateşinizi söndürsünler biraz...kaydirigubbakcemile3
canımmmmmm harikasınnn ellerine sağlık çok bürük bi dertten kurtardın beniii benim topladıklarımla birlikte 19 kişi oldu şimdiden listede ohhhh maşallah yani....opuyorumnanaktan
s.a arkadaşlar benide listenize eklermisiniz. abim ıspartaya askere gitti 26 şubatta teslim oldu uzun dönem yapacak. şafak kaç kaçtan başlıyorlar henüz pek bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. bilmiyorumkismile
s.a arkadaşlar benide listenize eklermisiniz. Abim ıspartaya askere gitti 26 şubatta teslim oldu uzun dönem yapacak. şafak kaç kaçtan başlıyorlar henüz pek bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. Bilmiyorumkismile
angel gozde = 03 mart 2010 451
mavimavimavi
didemevo
healt
kardelen44
susu
esmer
melike
heja
duygu91
sym
busrae
superisi
yengeç123
duyguC
eftalyaecrin
havinK
babyke = 03 mart 2010 366 Kibris-Lefko$a
maviye_sevdalı
Kendimide ekledim.. herkes boyle eklerse muhurlukaderimin fazla isi kalmaz.. cok ugrastirmayalim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?