Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

BİTEN:373
:hooray: ŞAFAK:75 ARDAHAN' A SELAMMMMMMMMMM :teytey:
89/1 GİRNE/DİKMEN
ALLAH'IM SENİ KORUSUN KOCACIM :Saruboceq:
BİR GÜN GELECEK
BİR GÜN KALACAK turkbayragi

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
senağlama HASRETıN KUCAĞINA YENı DÜŞENLERsenağlama

turkbayragi ...366 BABYKE...turkbayragi

turkbayragi... 451 ANGELGOZDE...turkbayragi

Son düzenleme:
Kızlar bu renk nasıl baktım ama mavi yeşil ve morun renk geçişleri var bitek mavi yarılayanlara yapıldı yeşil ii olmaz die bu rengi seçtim iimi... Başlığı falan beğendinizmi...

canım abime de iki gün yol verdiler 24ünde asker sayılıyor o zaman peki kaçtan düşmeye başlıyoruzbilmiyorumkismile

canım şafak hesaplarken üç gün eksik hesaplanır çünkü
_gelceği gün sayılmaz
_gelmeden bi gün öncesi doğan güneş diye geçer sayılmaz yani sıfır değerinde
_ve içinde olduğumuz gün sayılmaz çünkü askerler hep 12 den sonra diyerek sayarlar şafağı gece 12 den sonrasını sayarlar

benim askerim 25 inde asker sayıldığı halde 456 ise seninki 455 gün yapıcak
8 günü bitti
8+3=11
455_11=444 senin şafağın canım
ama bu şafak değişcek çünkü gelirken yol izni olcak mazerek izni falan fıstık derken şafak düşücek yine onu askerin ustaya geçince iice yerleşince anca otutturur rayına şimdi 444 canım ok bu şekilde senide ekliyim listeye hemen yeri neresi canım...

Ellerine sağlık çok güzel oluyolar.ben de acıktım atıştıracak bişiler arıyorum sonra farkettim ki tam 2 gündür tek bir lokma yememişim,en son pazar akşamı yemek yemişim.Çok garip yaa insan nasıl farketmez,sonra uyuz oldum kendime başladım yine ağlamaya,krizden anca çıktım:)

kız bu şekil olursa bizimde safaklar eksilirrr o zaman sen izinleri fln
benimde teslim tarihi 24 şubattt 2 günde yol izniii

ÜMMÜM DOĞRUDUR KUŞUM BENDE EŞıMLE BUYÜZDEN ÇOK ATIŞTIM ODA BANA KIZDI AYNI KADERı PAYLAŞIOZ BACIM olumunekankayizsmile NESE ONLARIN DEDıĞı GıBı OLSUN MADEM CANIM BENı SAOL.KIZ KENDıMı O LıSTEDE GÖRÜNCE AKLIM GıTTı VALLA ALLAH KORUSUN OKADAR GÜN GEÇTı Kı KORKUOM VALLA bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…