- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.641
ben o yol izni cikarmadim safagimdan.. son gunlerde eksilirse daha super olur bence..
arkadaslar o renkler nasildi? begenmedinizmi
KARANLIKTAN AYDINLIĞA
senağlama HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER senağlama
turkbayragi ...366 BABYKE KIBRIS...turkbayragi
turkbayragi... 444 PEMBE_BETA ISPARTA...turkbayragi
turkbayragi... 451 ANGELGOZDE...turkbayragi
turkbayragi... 454 MAVİMAVİMAVİ...turkbayragi
turkbayragi... 454 YENGEÇ123...turkbayragi
turkbayragi... 455 S_Y_M...turkbayragi
AHHH CANIM YAAAAA KENDİ CANINA YAZIK HAYATIM OLURMU ÖLE AAAAA YAPMA BÖLE SAYILI GÜN HAYATIM BAK BEN HEP NE DİYORUM BU ASKERLİK İÇİN BİLİYOMUSUN "BERABER GEÇİRCEĞİMİZ GÜZEL GÜNLERİN NAZAR BONCUĞU " BEN BÖLE DİYORUM BU ASKERLİK İÇİN SENDE ÖLE DÜŞÜN BAK ZATEN YANINA GİTCEKMİŞİ BEN 10 AY YÜZÜNE HASRET YAŞADIM HAYATIM YAA DİLE KOLAY YAOMA BÖLE LÜTFEN...:teselli:Ellerine sağlık çok güzel oluyolar.ben de acıktım atıştıracak bişiler arıyorum sonra farkettim ki tam 2 gündür tek bir lokma yememişim,en son pazar akşamı yemek yemişim.Çok garip yaa insan nasıl farketmez,sonra uyuz oldum kendime başladım yine ağlamaya,krizden anca çıktım:)
TATLIM ŞAFAĞI YARILAYANLARDAKİ GİBİ RENK GEÇİŞİ OLSUN DİE ÖLE YAPTIM BEN BÖLE ÇOK FARKLI OLUR DAĞINIK DURU LİSTE HEM SADECE 400 300 VE 200 LER VAR LİSTEDE 230 DAN SONRASI YARILAYANLARDA SAYILICAK...Bence boylede guzel olur
400
300
200
100
zemuszemus karaniktan günese
yada boyle
400
300
200
100[/B]
çok sağol canım ya çok sevindim yeri ısparta opuyorumnanaktan
ümmücüm duyguc de451
ÜMMÜ KIZ O BAŞLIK NE ÖLE KIS VALLA İÇİM Bİ TUAF OLDU AĞLATTIN BENİ KIS mafoldumben ÇOK GÜZEL OLDU CANIM YA
eduk şafak 453 ümmüm duyguyu da yazdım onu da ekle ümmüm
AYYYY CANIM BENİMMM BİZ ATLATTIK ÇOK ŞÜKÜR O GÜNLERİ ALLAHIM YENİLERE YARDIM ETSİN DAYANMA GÜCÜ VERSİN İNŞALLAH...opuyorumnanaktan
canım benim çok sağol çok güzel oldu opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler arkadaşlar hihoyyyt
AMİN CANIM YA ZOR VALLA NASIL GELDİK BU GÜNLERE AĞLAYA ZIRLAYA HOŞ HALA AĞLIOM AMA BU TOPİK SAYESİNDE GELDİK CANIM BENİM.YENİLERE ALLAH SABIR VERSİN TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN RABBİM SAĞ SAÜLİM İNŞALLAH :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?