Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hep ii olalım bencede ama askerimin sesi çok kötü geliyodu be balım :1no2:

hımmm olsun canım sen moreini yğksek tut sesi kötü gelsede sn ona destek ol güzel sözler söle onun keyfi yerine gelir canım

böle kafana takma canım bizim bile hala moreli bozuk oluo ama işte güzel sözler teselli ederek keyfini yerine getiriorum çok şükür..ama snra bnim morelimde bozuklmuo deil sonra düşünüorum onun keyfi yerine geldiğine göre bnde keyiflenmeliyim diorum snde bböle düşün bidanem

Kıslaarr şafakla aram yok artıkk =)) napiyiim saymıcaam bendee

şu anki sayılarında bnde böleydim saymazdım deftere yazmazdım aklımdan ayardım ama hep yanlış saymışımdır deftere yazıp sayınca sanki bi dünya şafaklar ggitmiş gibi gelirdi:)))

çk normal napıcan canım sayma o zaman bi müddet sonra tekrardan başlarsın

Kısss Güzeel sözlerr deyip kesitirip atmaa söle bakam ne diyonn sevdiğinee =))) opuyorumnanaktan

Canım çok mu yordular sennkini acep ?? sesi kötü geldi sanaa, kıss 89/4 lüyüm benn şafağım 363 sanırımm =))) daha çok varr be yavrummm sayamaya luzum yokk

çok yoruluyor onu biliyorum ama sesi o yüzden kötü değildi sanırım ne biileyim ya bekliceksin beni dimi filan diyo..:S beniz özlemiş belli neredeyse ağlicakttı sesi titredi çok fena oldum ya halbuki korkmasına gerek yok ailelerimiz bile tanıştı bu işin şakası yok artık ama asker psikolojisi sanırım :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ne bileyim hiç kıyamıyorum ona ya((((( güzel sözler hmmm öğret bakayım bi kaç ttane

kızlar ben kaçar sizde yeni gelenlere söleyin özellikle mavi senn sürekli nettesin safaklarını yazsın listeyiii düzenleriz gene gecceeee ümmü gelince tmm mı cnm hadi öptüm hepiniziiii

anacım bildiğim sözler işde daaa:sm_cool:

Hımm anladım canım benmki hergün diyo bunu beni bırakma, beni unutmaa vsvs.. Dilimde tüy bitti artıkınnn yeteeer diyorumm onada, ama işi dalgasına vuruyorum tabii canımm.Çok normall seninkinin durumudaa zamanla düzelir dicem ama bu konuda sanırım hiç düzelme olmuyorr.. :1no2:

Kıss söle ama yaww ne dediğinii hadee merakla bekliozzz kaydirigubbakcemile3

ne bileyim hiç kıyamıyorum ona ya((((( güzel sözler hmmm öğret bakayım bi kaç ttane

ayy canım ya hiçbirimiz kıyamıoz çok özlüoruz çok özlüolar ama yapılcak bişe yok destek olmaktan beklemekten başkabişe yapmayız

ee tabi 15 ay canım yani öle sorması bekliceksin dimi felan sanıırm askerdeki arkadaşlarından belki duymuşsa terk etti bni felan die belki bunun etkisinde kaldığı için sana bu soruyu sormuştur.

aman canım herkesin birbirine sölediği sözler işte nolcek başka :roflol:

demek her asker böyle aynı he:S üf nasıl bi psikoloji bu ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…