- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.681
inş. maşallahı yok yok canım:roflol:
hep ii olalım dimi ama balımyerimseniben
Cümletten selamünaleyküüümm =)))) sempatiksalakcinni
Şafak konusunda dertliyiimmm =((( Saymıyorumm :enbuyukkk:
hep ii olalım bencede ama askerimin sesi çok kötü geliyodu be balım:1no2:
ah yavrum senin şafakda mı geçmiyoaleyküm selammmmmmmmm
a.s nıye dertlısın bacım noldu
aleykümselammmmmmmmmmmmmm:umursamaz:
noldu kuzum yine bu şafak bu aralar seni pek arastı gibime geliii doğru mudur acep:uhm:
Kıslaarr şafakla aram yok artıkk =)) napiyiim saymıcaam bendee
hımmm olsun canım sen moreini yğksek tut sesi kötü gelsede sn ona destek ol güzel sözler söle onun keyfi yerine gelir canım
böle kafana takma canım bizim bile hala moreli bozuk oluo ama işte güzel sözler teselli ederek keyfini yerine getiriorum çok şükür..ama snra bnim morelimde bozuklmuo deil sonra düşünüorum onun keyfi yerine geldiğine göre bnde keyiflenmeliyim diorum snde bböle düşün bidanem
Kısss Güzeel sözlerr deyip kesitirip atmaa söle bakam ne diyonn sevdiğinee =))) opuyorumnanaktan
Canım çok mu yordular sennkini acep ?? sesi kötü geldi sanaa, kıss 89/4 lüyüm benn şafağım 363 sanırımm =))) daha çok varr be yavrummm sayamaya luzum yokk
ewet tatlım öleyim ama 30 lardan yeni kurtuldum oda bilmio tabi sn sölersen sevinirim balım o akşamları giiro çünkü
hımmm olsun canım sen moreini yğksek tut sesi kötü gelsede sn ona destek ol güzel sözler söle onun keyfi yerine gelir canım
böle kafana takma canım bizim bile hala moreli bozuk oluo ama işte güzel sözler teselli ederek keyfini yerine getiriorum çok şükür..ama snra bnim morelimde bozuklmuo deil sonra düşünüorum onun keyfi yerine geldiğine göre bnde keyiflenmeliyim diorum snde bböle düşün bidanem
anacım bildiğim sözler işde daaa:sm_cool:
çok yoruluyor onu biliyorum ama sesi o yüzden kötü değildi sanırım ne biileyim ya bekliceksin beni dimi filan diyo..:S beniz özlemiş belli neredeyse ağlicakttı sesi titredi çok fena oldum yahalbuki korkmasına gerek yok ailelerimiz bile tanıştı bu işin şakası yok artık ama asker psikolojisi sanırım :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kızlar ben kaçar sizde yeni gelenlere söleyin özellikle mavi senn sürekli nettesin safaklarını yazsın listeyiii düzenleriz gene gecceeee ümmü gelince tmm mı cnm hadi öptüm hepiniziiii
ne bileyim hiç kıyamıyorum ona ya((((( güzel sözler hmmm öğret bakayım bi kaç ttane
Hımm anladım canım benmki hergün diyo bunu beni bırakma, beni unutmaa vsvs.. Dilimde tüy bitti artıkınnn yeteeer diyorumm onada, ama işi dalgasına vuruyorum tabii canımm.Çok normall seninkinin durumudaa zamanla düzelir dicem ama bu konuda sanırım hiç düzelme olmuyorr.. :1no2:
Kıss söle ama yaww ne dediğinii hadee merakla bekliozzzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?