- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.701
Hımm anladım canım benmki hergün diyo bunu beni bırakma, beni unutmaa vsvs.. Dilimde tüy bitti artıkınnn yeteeer diyorumm onada, ama işi dalgasına vuruyorum tabii canımm.Çok normall seninkinin durumudaa zamanla düzelir dicem ama bu konuda sanırım hiç düzelme olmuyorr.. :1no2:
Kıss söle ama yaww ne dediğinii hadee merakla bekliozzzkaydirigubbakcemile3
ayy canım ya hiçbirimiz kıyamıoz çok özlüoruz çok özlüolar ama yapılcak bişe yok destek olmaktan beklemekten başkabişe yapmayız
ee tabi 15 ay canım yani öle sorması bekliceksin dimi felan sanıırm askerdeki arkadaşlarından belki duymuşsa terk etti bni felan die belki bunun etkisinde kaldığı için sana bu soruyu sormuştur.
aman canım herkesin birbirine sölediği sözler işte nolcek başka :roflol:
demek her asker böyle aynı he:S üf nasıl bi psikoloji bu ya:S
bnimki bana hiç sölemedi böle bişe neden acaba ya???
Sen bide izine gelince görr =))) yeni doğmuş gibi oluyolarrr kaydirigubbakcemile3 özellikle ilk 1 ay hiç dışarı çıkmıolar ya bi anda çıkınca şaşırıyolar doğal olarakk =) canımm
doru belki arkilerinden filan etkilenmiştir:S :sinifsinif: ama ben onu son nefesime kadar beklicem allah izin verirse :asigim: :asigim: :asigim:
söyle söyle söyle kaydirigubbakcemile
o yüzdendir inş.canım bu son ayrılığınız olur
aman canım ne bilim o an ne sölüosam işte psikolojime bağlı yane:roflol:
Benim e$im ayniydi.. ama sabah 5de hep uyaniyordu ve aksam 9 gibi uykusu geliyordu, 1 hafta icin belki 20 tane red bull aldik onun icin hahahahaha sempatiksalakcinni
seninkinin psikolojisi bozulmamış daha demekki delikafadulden delikafadulden delikafadulden
anladım canem sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:icecream: ben geldm:1hug:
anacım bilmiorum valla sıkıldım deyip duruo dayan biticek sabret demekten varya bıktım artık yahu
hayırlısıyla bi bitirip geleydiler ya
bnimki pazartesi merkeze indi 2 gündür aramıo bni ya
kızlar ben kaçar sizde yeni gelenlere söleyin özellikle mavi senn sürekli nettesin safaklarını yazsın listeyiii düzenleriz gene gecceeee ümmü gelince tmm mı cnm hadi öptüm hepiniziiii
h.g peri karusu nerleresin seni göremiom topikte
davranışları nasıl oluyor peki???Daha mı ilgili daha mı az yoksa aynı mı ??? olumunekankayizsmile
:icecream: ben geldm:1hug:
Kıss sana karşı davranışları iyi olur tabikii, ama genelde somurtkan bi yapıya sahip olur =)))
Kışş hoşgeldiin canımmmm olumunekankayizsmile
anam somurtkan olmasın keserim vala heeeeelmaz: lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?