Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bnimki bana hiç sölemedi böle bişe neden acaba ya???

doru belki arkilerinden filan etkilenmiştir:S :sinifsinif: ama ben onu son nefesime kadar beklicem allah izin verirse :asigim: :asigim: :asigim:

söyle söyle söyle kaydirigubbakcemile

doru belki arkilerinden filan etkilenmiştir:S :sinifsinif: ama ben onu son nefesime kadar beklicem allah izin verirse :asigim: :asigim: :asigim:

söyle söyle söyle kaydirigubbakcemile

o yüzdendir inş.canım bu son ayrılığınız olur

aman canım ne bilim o an ne sölüosam işte psikolojime bağlı yane:roflol:

Benim e$im ayniydi.. ama sabah 5de hep uyaniyordu ve aksam 9 gibi uykusu geliyordu, 1 hafta icin belki 20 tane red bull aldik onun icin hahahahaha sempatiksalakcinni

seninkinin psikolojisi bozulmamış daha demekki delikafadulden delikafadulden delikafadulden

anacım bilmiorum valla sıkıldım deyip duruo dayan biticek sabret demekten varya bıktım artık yahu

hayırlısıyla bi bitirip geleydiler ya

bnimki pazartesi merkeze indi 2 gündür aramıo bni ya

kızlar ben kaçar sizde yeni gelenlere söleyin özellikle mavi senn sürekli nettesin safaklarını yazsın listeyiii düzenleriz gene gecceeee ümmü gelince tmm mı cnm hadi öptüm hepiniziiii

KIZLAR DUYDUNUZ DıMEE HERKES ŞAFAKLARINI VE BULUNDUKLARI ŞEHıRLERı YAZSIN BURAYA VE ÖZELE LıSTE ıÇıNNNNN olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…