Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrr askımla konustummm
adama bugun 50 gun oldu sen gıdelı dıyorum aaa o kadar olmus mu dıyoo lülülülülülü
resım cektırmıs bana resım yollayacakmısss :teytey:
ıyı guzel hosta bızımkıler gorunce kesın bu nerden cıktı deyıp benı gıcık edecekler offfffffff klava:
nısanlı oldugumuz halde babam bıle arada laf atıyo ne o oyle hergun arıyo dıyo klava:
bıde resım gorunce ne tepkı verır allah bılır sempatiksalakcinni
ben evlenıncede babam ne o oyle her aksam nıye kendı evıne gıdıyorsun derse hıc sasrımayacamm -tatlicadiarzu-

oh ne güzel rahat askerlik yapıyor demekki sevindim adına:) allah bizimkinede nasip etsin inşh:S ayyy ya ne güzel resim yollasın bende isterim benimkide bana atsa sende sizinkilere gösterme canım olumunekankayizsmile

Fıkra gibi ama yaşanmış asker anıları kaydirigubbakcemile3

- asker, yemekler güzel olmuş nasıl yapıyorsunuz?
- sana koyuyoruz komtanım. (asker "sana" vurgusunu margarin değil de zamirmiş gibi yapmıştır. bu sırada tugayda görevli üst subaylar gülmemek için götünü sıkmaktadır)
heyet başkanı cevap verir;
- ben de diğer birliklere söyleyim, onlar da sana koysunlar.
anlatılana göre sonuç: tugayda görevli bir üst subay kendini tutamayıp güldüğü için sicil puanından kırılmış ve erken terfiden olmuştur.

astsubay başçavuş-oğlum sana bir şey sorucam ama doğru cevap ver
dobermann-emredersiniz komutanım
astsubay başçavuş-sen sivil hayatta da mı böyle baştan savma çalışıyosun yoksa askerdesin diye siklemiyor musun?
dobermann-askerdeyim diye siklemiyom komutanım
astsubay başçavuş-afferim len doğruyu söyledin git bana çay getir
dobermann-emredersiniz komutanım
astsubay başçavuş diğer astsubaya dönerek
-doğruyu söylesin canımı yesin süper çocuk bu

o gün öğle yemeğinde tas kebap, pilav ve kadayıf vardır.yemekhaneye yemek için gelen nöbetçi astsubay, acemi kısa dönem askerlerin masasına oturur.

- nabıyonuz gençler afiyet olsun
- saolun komutanım.
- bakın ne güzel yemek çıkarıyoz size.bunları dışarda yesen; pilav 2 milyon, tas kebabı en az 4 milyon, kadayıf da 2 milyon.bak dışarda yesen 8-10 milyon para vercen burda bedava
iyi de komutanım ben de dışarda 2 milyar maaş alıyodum, burda 35 milyon lira veriyonuz

içtima düzenine geçip komutanın gelmesi beklenirken askerler kendi aralarında konuşmakta, ufak tefek şakalaşmaktadir.
birden içtima alanına doğru gelen bölük komutanı gören askerlerden bir tanesi " hişşşt adam geliyo " der ve herkes susar:

- kim lan o adam geliyo diyen?
- benim komutanım
- ben adam mıyım lan?
- euu, kem küm...
- söylesene lan adam mıyım ben?
- evet komutanım
-S***** G** (Defol) lan it herif.koskoca bölük komutanıyım ben

komutan: içinizde elektrik mühendisi var mı?
acemi asker: emredin komutanım!
komutan: şu ampülü değiştir bakim
acemi asker: ?!!?!!?!
komutan: ayrıca bugünden sonra yatarken ışıkları sen kapatacaksın!!
acemi asker: emredersiniz komutanım!!

komutanın yanında arkadaşımızın cep telefonu çalar aslında komutanda biliyordur durumu hatta o arkadaşı cepten aramışlığı vardır.telefon çalınca tabi bir gerginlik olur komutan sorar:
-açıcak mısın?
gayet tırsmış olan kısa dönem er süklüm püklüm cevaplar:
-hayır komutanım
komutan gayet pişkin bir şekilde:
- aç olum açta askerlik uzadı de

Sağını solunu öğrenemeyen acemi askere fena halde sinirlenmiştir bölük komutanı
Komutan: Allah belanı versin asker
Acemi: Emredersiniz Komutanım
kaydirigubbakcemile3

oh ne güzel rahat askerlik yapıyor demekki sevindim adına:) allah bizimkinede nasip etsin inşh:S ayyy ya ne güzel resim yollasın bende isterim benimkide bana atsa sende sizinkilere gösterme canım olumunekankayizsmile

canım valla annem ajan gıbı hatunun herseyden haberı var yaa saklamam ımkansız
askım ıcın gıttıgı gunden berı gunluk tutuyordum sanırım onuda bulmus oyle gıbıme gelıyo klava:
ayrıca resmı zaten saklayamam cunku ben pek dısarı cıkmam kesın bızımkıler bulur getırır zarfı :sinifsinif: hee bıde ısın komık yanı askım resmı guya bana suprıs yapmıss
hayatım bu nasıl suprız allah askına soyledıne dedım :roflol: olsun dıyo yaa opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

ben pek iyi sayılmam ama sizle iyi olmaya çalışıyorum işte olumunekankayizsmile sen????
aa neden hayırdır neden iyi sayılmazsın bişeymi olduakannehir
bende idare ediyorum şafak saymıcam diyorum gözümü alamıyorum mart biticek nisan biticek 300ler anca biticek:çok üzgünüm:

hayy allah seni napmaya bni gülmketen öldürüdn:))

nbr kız superisi

iyi be ne olsun senden naber annat bakam:hulya:

ühüüüüüü senin işin zor be canım bilmiyorumkismile dayanamamış kız ne yapsın sırnaşık şey

ühüüüüüü senin işin zor be canım bilmiyorumkismile dayanamamış kız ne yapsın sırnaşık şey

benım askım her zaman boyleee bilmiyorumkismile bana hedıye alır yada bırsey yapar ama dayanamaz soylerr senden bırsey saklayınca kendımı cok garıp hıssedıyorum dıyo sempatiksalakcinni amannn canı saolsunda :asigim:

ne bileyim ya çok özledim bide gece aradı 5 dk ama sesi çok kötüydü çok kafam takıldı bu askerlik ne menem şey ya :sinifsinif: :sinifsinif: :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben

gece mi seninki acemide değilmiydi:sm_confused: nasıl aradıeyvahedigeldismile
neyse iyi olmuş sesini duymuşsun. sesinin kötü olma sebebi uykusuz olması olabilir saah 5 te 6da kalkan adam gece telefonda nasıl olabilir tabikide sersem tavuk gibiakannehir
ne sandın orda bide bütün günün yorgunluğu siniri yani askerlik sesi yorgundur tatlum
üzme kendini seninle konuştuğu 5 dk da sadece onu eğlendirmek için uğraşıcaksın sıkılma sen:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…