- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.721
Artıkk orasını bilmemm =))) naparsın onuu ama ben güldürmeyii çalıştım geneldee boshayallersmile
hangi aletle kesecen canım:)):umursamaz:
HoŞgeldİn superİsİİİİİİİ:)
hoşbuldum kızlar nasılsınız bakalımolumunekankayizsmileKışş hoşgeldiin canımmmm olumunekankayizsmile
Artıkk orasını bilmemm =))) naparsın onuu ama ben güldürmeyii çalıştım geneldee boshayallersmile
Kıss Testere moda bu aralarr zemuszemus onunla kezsiinn =))))
Kıss Testere moda bu aralarr zemuszemus onunla kezsiinn =))))
hoşbuldum kızlar nasılsınız bakalımolumunekankayizsmile
kızlarrr askımla konustummm
adama bugun 50 gun oldu sen gıdelı dıyorum aaa o kadar olmus mu dıyoo lülülülülülü
resım cektırmıs bana resım yollayacakmısss :teytey:
ıyı guzel hosta bızımkıler gorunce kesın bu nerden cıktı deyıp benı gıcık edecekler offfffffffklava:
nısanlı oldugumuz halde babam bıle arada laf atıyo ne o oyle hergun arıyo dıyoklava:
bıde resım gorunce ne tepkı verır allah bılır sempatiksalakcinni
ben evlenıncede babam ne o oyle her aksam nıye kendı evıne gıdıyorsun derse hıc sasrımayacamm -tatlicadiarzu-
oh ne güzel rahat askerlik yapıyor demekki sevindim adına:) allah bizimkinede nasip etsin inşh:S ayyy ya ne güzel resim yollasın bende isterim benimkide bana atsasende sizinkilere gösterme canım olumunekankayizsmile
aa neden hayırdır neden iyi sayılmazsın bişeymi olduakannehirben pek iyi sayılmam ama sizle iyi olmaya çalışıyorum işte olumunekankayizsmile sen????
hayy allah seni napmaya bni gülmketen öldürüdn:))
nbr kız superisi
süperdi bu a özellikle sana koysun askerlik uazdı allah belanı versin koptum bunlara ya:roflol:
aa neden hayırdır neden iyi sayılmazsın bişeymi olduakannehir
ne bileyim ya çok özledim bide gece aradı 5 dk ama sesi çok kötüydü çok kafam takıldı bu askerlik ne menem şey ya :sinifsinif: :sinifsinif: :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben
canım valla annem ajan gıbı hatunun herseyden haberı var yaa saklamam ımkansız
askım ıcın gıttıgı gunden berı gunluk tutuyordum sanırım onuda bulmus oyle gıbıme gelıyoklava:
ayrıca resmı zaten saklayamam cunku ben pek dısarı cıkmam kesın bızımkıler bulur getırır zarfı :sinifsinif: hee bıde ısın komık yanı askım resmı guya bana suprıs yapmıss
hayatım bu nasıl suprız allah askına soyledıne dedım :roflol: olsun dıyo yaa opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ühüüüüüü senin işin zor be canım bilmiyorumkismile dayanamamış kız ne yapsın sırnaşık şey
ne bileyim ya çok özledim bide gece aradı 5 dk ama sesi çok kötüydü çok kafam takıldı bu askerlik ne menem şey ya :sinifsinif: :sinifsinif: :gitme: :gitme: mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?