- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.741
benım askım her zaman boyleee bilmiyorumkismile bana hedıye alır yada bırsey yapar ama dayanamaz soylerr senden bırsey saklayınca kendımı cok garıp hıssedıyorum dıyo sempatiksalakcinni amannn canı saolsunda :asigim:
benım askım her zaman boyleee bilmiyorumkismile bana hedıye alır yada bırsey yapar ama dayanamaz soylerr senden bırsey saklayınca kendımı cok garıp hıssedıyorum dıyo sempatiksalakcinni amannn canı saolsunda :asigim:
gece mi seninki acemide değilmiydi:sm_confused: nasıl aradıeyvahedigeldismile
neyse iyi olmuş sesini duymuşsun. sesinin kötü olma sebebi uykusuz olması olabilir saah 5 te 6da kalkan adam gece telefonda nasıl olabilir tabikide sersem tavuk gibiakannehir
ne sandın orda bide bütün günün yorgunluğu siniri yani askerlik sesi yorgundur tatlum
üzme kendini seninle konuştuğu 5 dk da sadece onu eğlendirmek için uğraşıcaksın sıkılma sen:teselli:
:roflol::roflol: saklamaması gerekn bişey olsa saklarlar:roflol:
şaka bi yana olsun diyo dedin ya koptmsırnaşık şey
heralde ya en önemlisi canı sağolsun sevdiceklerimizin:asigim:
evet canları saolsun yeterki :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
gece nöbeti varmış nöbete geçmeden hemen aradı işte bende bilmiyorum zaten sadece5 dkk konuştuk konuşmadık öyle bişi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
oy kızlar oy ne zor işmiş bu böyle ya her iki taraf içinde :gitme: :gitme:
:asigim::asigim:
ya acemide ne nöbeti ya anlamadım ben bilmiyorumkismile
ya güzelim ohoo sen şimdiden böle salarsan askerlik zor biter azcık avut kendiniboshayallersmile kelin ilacı olsa başına sürer ama bul bişeyleropuyorumnanaktan
zaten çalışıyosun sen daha ne yapabilirsin bilmiyorum ama:1ninca:
of of sorma çok zor ya sevdiğime daha zor biliyorum ama bana da zor:çok üzgünüm:
yeni bir gün, yeni bir şafak ... 454 ... opuyorumnanaktan
bot nöbetiymiş..botları çalıyolar ya? bot nöbeti oluyor işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben ya sorma işte iyi edemiyorum kendimi birden öyle bi boşluğa düştümki :gitme: :gitme: çalışmadığım zamanlar daha da berbat oluyorum :gitme: :gitme:
ve dediğin gibi sevdiklerimize daha zor ama bizede zor be mafoldumben
Kıss senn bi topiğin var orda askere giderken sevgilinden ayrılmışssın sanırım =)) bu ne şafağı pekii boshayallersmile
Kıss senn bi topiğin var orda askere giderken sevgilinden ayrılmışssın sanırım =)) bu ne şafağı pekii boshayallersmile
ayrılsakta beraberiz, mecburi ayrılık bizimki, sebepsiz, tek sebep askerlik ... ama ne olursa olsun ayrılsakta beraberiz işte, sayıyorum şafağımı opuyorumnanaktan
yes büşüm bende okudum ve ne akdar saçma bi konu diye içimden geçirdim:kedi:
ayrılsakta beraberiz, mecburi ayrılık bizimki, sebepsiz, tek sebep askerlik ... ama ne olursa olsun ayrılsakta beraberiz işte, sayıyorum şafağımı opuyorumnanaktan
yes büşüm bende okudum ve ne akdar saçma bi konu diye içimden geçirdim:kedi:
sen bu dediğine kendin inanıyomusun-tatlicadiarzu-
mecburi diye duyanda hayati bi mesele sanır sen madem şafak sayıcaksın neden ayrısınız askerlik sebep olamaz bence ya konuna yazmadım ama mantıksızboshayallersmile
peehh boshayallersmile
Kıss şimdii hiç görüşmüyonuz mu eski sevgilinlee ???
Kıss bilmiyom valla kafamçokkarıştı
Kıss şimdii hiç görüşmüyonuz mu eski sevgilinlee ???
Kıss bilmiyom valla kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?