Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:roflol::roflol: saklamaması gerekn bişey olsa saklarlar:roflol:
şaka bi yana olsun diyo dedin ya koptmsırnaşık şey
heralde ya en önemlisi canı sağolsun sevdiceklerimizin:asigim:

he he sürpriz olsa bile saklamıyo yani sırnaşık şey o da güzel sırnaşık şey

gece nöbeti varmış nöbete geçmeden hemen aradı işte bende bilmiyorum zaten sadece5 dkk konuştuk konuşmadık öyle bişi mafoldumben mafoldumben mafoldumben
oy kızlar oy ne zor işmiş bu böyle ya her iki taraf içinde :gitme: :gitme:

evet canları saolsun yeterki :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

:asigim::asigim:

ya acemide ne nöbeti ya anlamadım ben bilmiyorumkismile
ya güzelim ohoo sen şimdiden böle salarsan askerlik zor biter azcık avut kendiniboshayallersmile kelin ilacı olsa başına sürer ama bul bişeyleropuyorumnanaktan
zaten çalışıyosun sen daha ne yapabilirsin bilmiyorum ama:1ninca:
of of sorma çok zor ya sevdiğime daha zor biliyorum ama bana da zor:çok üzgünüm:

-dön dayanamıyorum artık.. dön bu ne çok yalnızlık.. çık gel ne olursun apansız.. hadi dön.. hadi dön.. hadi dön.. . .!!-
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: mafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme: :gitme: :gitme:

bot nöbetiymiş..botları çalıyolar ya? bot nöbeti oluyor işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben ya sorma işte iyi edemiyorum kendimi birden öyle bi boşluğa düştümki :gitme: :gitme: çalışmadığım zamanlar daha da berbat oluyorum :gitme: :gitme:
ve dediğin gibi sevdiklerimize daha zor ama bizede zor be mafoldumben

aa ilk kez duydum bizde yoktu sankimirmirmirmir
ya boşluğa düşmekte haklısın bende düştüm ama işte iyi olmak zorundayızboshayallersmile
başka bi seçenek yok bunalım olarak geçirsekte askerlik daha çabul bitmicek:gitme:
evet gerçekten çok zormafoldumben sen nişanlı filan değilsin demi ne kadardır birliktesinizboshayallersmile

Kıss senn bi topiğin var orda askere giderken sevgilinden ayrılmışssın sanırım =)) bu ne şafağı pekii boshayallersmile

ayrılsakta beraberiz, mecburi ayrılık bizimki, sebepsiz, tek sebep askerlik ... ama ne olursa olsun ayrılsakta beraberiz işte, sayıyorum şafağımı opuyorumnanaktan

ayrılsakta beraberiz, mecburi ayrılık bizimki, sebepsiz, tek sebep askerlik ... ama ne olursa olsun ayrılsakta beraberiz işte, sayıyorum şafağımı opuyorumnanaktan

sen bu dediğine kendin inanıyomusun-tatlicadiarzu-
mecburi diye duyanda hayati bi mesele sanır sen madem şafak sayıcaksın neden ayrısınız askerlik sebep olamaz bence ya konuna yazmadım ama mantıksızboshayallersmile

yes büşüm bende okudum ve ne akdar saçma bi konu diye içimden geçirdim:kedi:

Kıss şimdii hiç görüşmüyonuz mu eski sevgilinlee ???

Kıss bilmiyom valla kafamçokkarıştı

peehh boshayallersmile

bence sana pehh orda 15 ayın boşa gitmesin gibi şeyler okudum gerçekten pehhhbenneyaptımki

Kıss şimdii hiç görüşmüyonuz mu eski sevgilinlee ???

Kıss bilmiyom valla kafamçokkarıştı

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı boşver büşüm herkesin kendi kararıakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…