Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bence sana pehh orda 15 ayın boşa gitmesin gibi şeyler okudum gerçekten pehhhbenneyaptımki

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı boşver büşüm herkesin kendi kararıakannehir

evet aynen oyle, bende başkasından duysam bunu, sizin verdiğiniz tepkileri verirdim, ilginç cidden mafoldumben

ya nasıl bu fikir kimden çıktıysa ben bu ilişkiden şüphe ederimeyvahedigeldismile
ya senin sevdiğin askerde nasıl askerlik için ayrılırsınız evlenme filan:uhm:

evlenmede teklif etti, poff , beni denemek için dedi belkide bekleme diye, bende kabul ettim boshayallersmile

bence sana pehh orda 15 ayın boşa gitmesin gibi şeyler okudum gerçekten pehhhbenneyaptımki

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı boşver büşüm herkesin kendi kararıakannehir

askere gitmeden ayrıldık, arkasında bekletcek birnin olmaması için :S boshayallersmile

Tabii canım herkezin kendi kararıda ben merak ettim sadece :kedi:

Ama canım seviyosanız birbirinizi bu çok saçma ondan haber bile alamdan şafak saymak daha da saçma bişey olur bence, seviyosan arkasıı bırakma ara sor onu, oda seni arar belki zamanlaa bence asker beklemekk çok güzell bişeyy opuyorumnanaktan sevdiğine özlem duymak =))) onun kokusuna hasret kalmakkk

peşini bırakmadım zaten opuyorumnanaktan

evlenmede teklif etti, poff , beni denemek için dedi belkide bekleme diye, bende kabul ettim boshayallersmile

ohaaaaa demek istiyorum:1no2:
sen hata ettin kabul etmicektin ara sor sakın bırakma arkasını yaboshayallersmile
ara mutlaka bekle sevdiğini 15 ay nedirki ömrümü bitirse feda olsun:asigim:

ohaaaaa demek istiyorum:1no2:
sen hata ettin kabul etmicektin ara sor sakın bırakma arkasını yaboshayallersmile
ara mutlaka bekle sevdiğini 15 ay nedirki ömrümü bitirse feda olsun:asigim:

son konuşmamızda beni sevdiğini söylüyodu, askerden gelince tekrar deneriz fln dedi işte..

çok aradımm askere gitmeden, açmadı . mafoldumben

askerden sonra döncek eminim.

son konuşmamızda beni sevdiğini söylüyodu, askerden gelince tekrar deneriz fln dedi işte..

-tatlicadiarzu- oldu paşam deseydin 15 ay arama sorma sonra geleyim denerizbenneyaptımki
olucak iş mi madem doğru düzgün bekle oda arayıp sorsun:teselli:
sence neden böyle yaptı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…