- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.761
sebep o sadece boshayallersmile
bence sana pehh orda 15 ayın boşa gitmesin gibi şeyler okudum gerçekten pehhhbenneyaptımki
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı boşver büşüm herkesin kendi kararıakannehir
ya nasıl bu fikir kimden çıktıysa ben bu ilişkiden şüphe ederimeyvahedigeldismile
ya senin sevdiğin askerde nasıl askerlik için ayrılırsınız evlenme filan:uhm:
bence sana pehh orda 15 ayın boşa gitmesin gibi şeyler okudum gerçekten pehhhbenneyaptımki
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı boşver büşüm herkesin kendi kararıakannehir
askere gitmeden ayrıldık, arkasında bekletcek birnin olmaması için :S boshayallersmile
evet aynen oyle, bende başkasından duysam bunu, sizin verdiğiniz tepkileri verirdim, ilginç cidden mafoldumben
Tabii canım herkezin kendi kararıda ben merak ettim sadece :kedi:
Ama canım seviyosanız birbirinizi bu çok saçma ondan haber bile alamdan şafak saymak daha da saçma bişey olur bence, seviyosan arkasıı bırakma ara sor onu, oda seni arar belki zamanlaa bence asker beklemekk çok güzell bişeyy opuyorumnanaktan sevdiğine özlem duymak =))) onun kokusuna hasret kalmakkk
ya ilginç değil saçma ya ne demek arkasında beklicek birisi sen onun sevdiğisin:1ninca: onu beklemiceksinde limi bekliceksin o mu istedilmaz:
peşini bırakmadım zaten opuyorumnanaktan
evlenmede teklif etti, poff , beni denemek için dedi belkide bekleme diye, bende kabul ettim boshayallersmile
Niye beni kimse takmıyo burda
yalnızım zaten senağlama
Niye beni kimse takmıyo burda
yalnızım zaten senağlama
ohaaaaa demek istiyorum:1no2:
sen hata ettin kabul etmicektin ara sor sakın bırakma arkasını yaboshayallersmile
ara mutlaka bekle sevdiğini 15 ay nedirki ömrümü bitirse feda olsun:asigim:
hayır mafoldumben
hayır mafoldumben
ya ilginç değil saçma ya ne demek arkasında beklicek birisi sen onun sevdiğisin:1ninca: onu beklemiceksinde limi bekliceksin o mu istedilmaz:
E seviyosan sen arasana merak ettim seni faln de =))) ama tabi seviyosaan, onu beklicekseen burdan şafak saymakla olmazzkii canımm.. boshayallersmile Seviyosan bırakma derimm. İnann daha çok bağlanıyolarr, 15 ay sonra kazanan sen olursunn
son konuşmamızda beni sevdiğini söylüyodu, askerden gelince tekrar deneriz fln dedi işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?