- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.621
bizim işyerindekiler yapıo ama hayyatta dayanamazsın yani
biri yemek mi dedi aman aman aman ımmmmmmmm karnım aç zategerçi tok molsamda süürekli yerim :dance:
Sabahları spor yapıyım diyorum ama =) erken kalkabilseemm keşkee sempatiksalakcinni
Sabahları spor yapıyım diyorum ama =) erken kalkabilseemm keşkee sempatiksalakcinni
kıslar benim şafak kaç allah aşkına biri bişi desin de içim rahat etsin kafayı yicam burda yaw bi bakıom şafak programı 442 dio hesaplıom 448 burda yazan 452 ayyyyyyy çıldıracam :1shok: kıslar silüste yazan 21 şubat 25de teslim oldu proğramda terhis tarihine 21,05,2011 dio şincik benim şafak kaç?:sm_confused: halime bak yaa :roflol:
21 inde sülüsü aldıysa 21 i 460. gün olrak sayıcaksın ve düşüceksin
yani şuan senin şafak 448 ben öyle biliyorum.
kızlar bnimkinide hesaplayın azck düşmüş olduğunu görsem ne kaar mutlu olurum 14.07.2009 silüs tarihi 16.07.2009 teslim oldu
o kadar kötüydümki şimdi hep mesajlarını okudumda işte bizim ciddi ilişkimiiz mutluluğumuzu birbirmize borçluyuz yazmış ayy ne kötü oldum ağlıorum yasenağlamasenağlamasenağlama
nerden aklıma geldide mesajlara girip eskileri okudum ya çok kötüyüm kızlar ya şimdi anladımki gerçekten özlediğimi yeter artık bitsin bu askerliksenağlamasenağlamasenağlama
Bu konuda yalnız olmadığımı bilmekk sevindirdii benii :roflol::roflol:
kuzum ağlama yaa neşelen bak üsülür hisseder askerin ağladığını umarım hep mutlu huzurlu ve birbirinize aşık olursunuz tatlım bu arada senin şafak düştümü bilmiom ama diger topciğe gönderdim programda yazanı inşallah düşmüştür tatlım benimyerimseniben
seninki çok olmuş gideli akşam programdan hesaplarım canım.
Onun az olduğu için kafadan saydım
Üzülme canım biticek bak yarıladın askerliği
çoğu gitti azı kaldı :1hug:
Bak ne mutluymuşsunuz işte
askerlik kolay değil tabiki bunalıma giricek karın ağrıları çekiceksiniz çok normal
senin birazcık daha fedakar olman lazım salma kendini hiç :1hug:
seninki çok olmuş gideli akşam programdan hesaplarım canım.
Onun az olduğu için kafadan saydım
Üzülme canım biticek bak yarıladın askerliği
çoğu gitti azı kaldı :1hug:
Bak ne mutluymuşsunuz işte
askerlik kolay değil tabiki bunalıma giricek karın ağrıları çekiceksiniz çok normal
senin birazcık daha fedakar olman lazım salma kendini hiç :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?