Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sabahları spor yapıyım diyorum ama =) erken kalkabilseemm keşkee sempatiksalakcinni

yok valla o sıcak yataktan kalkılmıo malesef
bizimkiler sabahları cornflakes yiyolar 8 kaşık
öğlen 4 köfte sınırsız salata ekmek hiç yok akşamları sebze çorbası ekmek var mı bilmiorum

kıslar benim şafak kaç allah aşkına biri bişi desin de içim rahat etsin kafayı yicam burda yaw bi bakıom şafak programı 442 dio hesaplıom 448 burda yazan 452 ayyyyyyy çıldıracam :1shok: kıslar silüste yazan 21 şubat 25de teslim oldu proğramda terhis tarihine 21,05,2011 dio şincik benim şafak kaç?:sm_confused: halime bak yaa :roflol:

21 inde sülüsü aldıysa 21 i 460. gün olrak sayıcaksın ve düşüceksin
yani şuan senin şafak 448 ben öyle biliyorum.

kilo herkesin sorunu walla son bir aydır hayatımda almadığım kiloyu aldım ben yaw :roflol: hamileliğimde bile bu kadar kilo almamıştım hamile kalırken 58 dim 6.aya kadar 54e düştüm sürekli kusmaktan :CüvCüv: bu arada midenizi bulandırdıysam özür dilerim iştahınız kaçar fenamı :roflol: doğumdan 1 gün önce tartıldım 60 kiloydum şimdi 60 62 arası bişidirim heralde

kızlar bnimkinide hesaplayın azck düşmüş olduğunu görsem ne kaar mutlu olurum 14.07.2009 silüs tarihi 16.07.2009 teslim oldu

o kadar kötüydümki şimdi hep mesajlarını okudumda işte bizim ciddi ilişkimiiz mutluluğumuzu birbirmize borçluyuz yazmış ayy ne kötü oldum ağlıorum yasenağlamasenağlamasenağlama

nerden aklıma geldide mesajlara girip eskileri okudum ya çok kötüyüm kızlar ya şimdi anladımki gerçekten özlediğimi yeter artık bitsin bu askerliksenağlamasenağlamasenağlama

kuzum ağlama yaa neşelen bak üsülür hisseder askerin ağladığını umarım hep mutlu huzurlu ve birbirinize aşık olursunuz tatlım bu arada senin şafak düştümü bilmiom ama diger topciğe gönderdim programda yazanı inşallah düşmüştür tatlım benimyerimseniben

nerden aklıma geldide mesajlara girip eskileri okudum ya çok kötüyüm kızlar ya şimdi anladımki gerçekten özlediğimi yeter artık bitsin bu askerliksenağlamasenağlamasenağlama

seninki çok olmuş gideli akşam programdan hesaplarım canım.
Onun az olduğu için kafadan saydım

Üzülme canım biticek bak yarıladın askerliği
çoğu gitti azı kaldı :1hug:
Bak ne mutluymuşsunuz işte
askerlik kolay değil tabiki bunalıma giricek karın ağrıları çekiceksiniz çok normal
senin birazcık daha fedakar olman lazım salma kendini hiç :1hug:

kendimi tutamadım canım ya napim bnim şafak:226 kahretsşnkisenağlama

benimkinide hesaplarmısınnnnnnnnnnnn

sabah biliosun canım özlemedim felan deidm ama mesajlara bakınca resmen krize girdim diyebilirim tutamıorum şu an kendimi ewet yarıladım ama inan o kadar çok zorlanıorumkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…