Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkinide hesaplarmısınnnnnnnnnnnn
seninde yeni gitmişti di mi sülüsü ne zaman aldı

sabah biliosun canım özlemedim felan deidm ama mesajlara bakınca resmen krize girdim diyebilirim tutamıorum şu an kendimi ewet yarıladım ama inan o kadar çok zorlanıorumkii
biliyorum biliyorum kızgınlıkla söylenen şeyler onlar. Çok normal.
Ama sakinleş biraz bak iş yerindesin. Onun üzülmesini de istemezsin di mi.
O sana naz yapıyo çünkü biliyo ki bitek sana nazı geçer.
Geçicek bunlar güzel şeyler. Herkese nasip olmuyo asker uğurlayıp beklemek.
Bazen sınırları zorluyoruz doğru ama geçicek canım.. Hep birlikte bitiricez olumunekankayizsmile

canımıniçi güzel şeyler düşün geldiği dünü düşün ona süprizler yapacaksan hayallerini kur ne bilim yada senden fenaları düşün bak benim daha 400 kaçtı yaa 448 yani sanırım ee ben napim :1no2: bide sen bekarsın aynı evde yaşamaya alışmadın ben evliyim gözüm sürekli eşimi arıyor evde bazen boşluga düşüom mutfaga sesleniom heriiff die yeni ya daha alışamadım bizim bilgisayar mutfakta akşam işten geldimi oyuna takılırdı hep kavga ederdik tabi birbirimizi kırmadan :roflol: şimdi gelsin burda olsunda sabah akşam oynasın diom ama yalan tabi gene kaldırırım bilgisayardan walla benle ilgilensin sadece yada kızıyla :roflol:

canım benim birazda olsa iyiyim naoim akşamleyin arıyım de rahatlıyım sesini duymadan edemiom yafewet canım dopru sölüosun iiki varsınız valla sizin dönemlerinizden bn geçtim bnim siiz teselli edeceğim yerde siz bni teselli edionuz kusura bakmayın kızlar ya

öyle şey mi olur canım ya ne kusuru
hangimiz dağılırsak onu toparlayacağız burda onun için KK da değil miyiz zaten

tatlım özele msj yolladım bi bakcen mi bidenem a.s

öyle tabi elden bişey gelmiyo oturup ağlıyoruz anca kaydirigubbakcemile3
olsun deşarj oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…