- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.641
seninde yeni gitmişti di mi sülüsü ne zaman aldıbenimkinide hesaplarmısınnnnnnnnnnnn
biliyorum biliyorum kızgınlıkla söylenen şeyler onlar. Çok normal.sabah biliosun canım özlemedim felan deidm ama mesajlara bakınca resmen krize girdim diyebilirim tutamıorum şu an kendimi ewet yarıladım ama inan o kadar çok zorlanıorumkii
duygucum benimki 25 şubatta silüsünü maldı 27 şubatta ise teslim oldu.....
gel toparla bizi :içelim:kızlarrr yine bağlamazsınızz duygusalaa hee =)))
seninde yeni gitmişti di mi sülüsü ne zaman aldı
biliyorum biliyorum kızgınlıkla söylenen şeyler onlar. Çok normal.
Ama sakinleş biraz bak iş yerindesin. Onun üzülmesini de istemezsin di mi.
O sana naz yapıyo çünkü biliyo ki bitek sana nazı geçer.
Geçicek bunlar güzel şeyler. Herkese nasip olmuyo asker uğurlayıp beklemek.
Bazen sınırları zorluyoruz doğru ama geçicek canım.. Hep birlikte bitiricez olumunekankayizsmile
duygucum bnim şafağı hesaplayıp özel mesaj atabilirsin sayfalardan bulmakda zorlanırım çünkü
Kızlar ya telefonumu evde unuttum bugÜÜn..ben İŞteyİmm..delİrdİm ya geÇmİyo vakİt ya aradıysa(((((((((((
canım benim birazda olsa iyiyim naoim akşamleyin arıyım de rahatlıyım sesini duymadan edemiom yafewet canım dopru sölüosun iiki varsınız valla sizin dönemlerinizden bn geçtim bnim siiz teselli edeceğim yerde siz bni teselli edionuz kusura bakmayın kızlar ya
453 canım senin ki turkbayragi
gel toparla bizi :içelim:
saol duyguuuuu. c:)
canım benim birazda olsa iyiyim naoim akşamleyin arıyım de rahatlıyım sesini duymadan edemiom yafewet canım dopru sölüosun iiki varsınız valla sizin dönemlerinizden bn geçtim bnim siiz teselli edeceğim yerde siz bni teselli edionuz kusura bakmayın kızlar ya
Kıss ben hiç bu kadar üzülmedim hee, bi ilk gittiğinde üzüldüm 4-5 gün sonra geçti gitti valla =))) Değmiyo çünküü kızlarr bu kadar göz yaşı dökmeyee, birazz sabır istiyoo sadece sabredinn zamanla alışırsınızz.. =)
kızlar ONUTeK Systems - Onutek Bilişim dan girip 2003 teskere yazıo bildim en ii teskere proğramı ona grip şafak metrelerinizi pc kurabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?