Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

offf yaaa öğleden sonra msj atarım tel arkta dedi atmadı sinir oluorum böle olunca aklım onda kalıo haber vermese msj atcam die direk atsa daha iim ufffklava:

hımmm kötü oluo öle karıştırmıomusun sen şafanı ben bu program olmasa karıştırırdım fisfisfis

günlük tutuuğum için sorun olmuıo bir ara günlüğe yazmayı bıraktım 260 larda kalakalmıştım geçmio geçmio die ağlamıştım bide bakarımki 230larda bişeyim ayy ne gülmüştüm o gün halimee

evet öle ben 300 lerdeyken hep diodum 200 olsam sonra 100 lerde olsam falan ama gecmişe baktımda en rahat gerçidim şafak dönemi 300 ve 200 lerdeydi şimdi günler azaldıkça bende daralıorum :1shok:

evet öle ben 300 lerdeyken hep diodum 200 olsam sonra 100 lerde olsam falan ama gecmişe baktımda en rahat gerçidim şafak dönemi 300 ve 200 lerdeydi şimdi günler azaldıkça bende daralıorum :1shok:

aynen bnde öle diodum şimdi 100 lere bi gelsem diorum geçicek gibi deilki

canım sen bu topiğe yeni geldin sanırım hoş geldin sseni ilk defa görüorum evet 11 gün sonra 400 leri bitiriosun şimdiden hayırlı ugurlu olsunnn turkbayragi

hoşbulduk öncelikle tatlım a.s. çok sağol canım böle güzel haber için a.s. kıslar ben 4 atladım diodum şimdi 41 atladım walla 41 kere maşşalahh :roflol:

dağıtım izni 7 gün kullandı canım

küp şekerumm benim 17 temmuz da sülus aldıysa ve dagıtım izninden başka hiç bi izin kullanmayıp sadece 7 günlük izin kullandıysa ne 330 202 gün var çünkü ne kadar az izin kullanırsa tam askerlik olan 460 dan çkarıosun kalan 23 günü oda 434 gün şafak yapıo aslında bu da demek oluoki senin şafakk guzum benim :d 202kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk öncelikle tatlım a.s. çok sağol canım böle güzel haber için a.s. kıslar ben 4 atladım diodum şimdi 41 atladım walla 41 kere maşşalahh :roflol:

ooooooooo sen bu topikte o şafakları daha kolayy geçirirsinnn merak etme ben mesela 6 ay kalmısken benimkinin girdim buraya şimdi 5 buçuk aydan çok az daha bişey var bitmesine nasıl geçti anlamadım valla sanki bi kaç gündür burdayım gibi

balım pamuk prensesim benim silus tarihi 14 temmuz teslim tarihi 16 temmuz dağıtım iizni 7 gün balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…