- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.661
tamam canım akşam atarım olumunekankayizsmile
tatlım özele msj yolladım bi bakcen mi bidenem a.s
malesef işyerine kuarmıom onu ya
kızlar ONUTeK Systems - Onutek Bilişim dan girip 2003 teskere yazıo bildim en ii teskere proğramı ona grip şafak metrelerinizi pc kurabilirsiniz
hımmm kötü oluo öle karıştırmıomusun sen şafanı ben bu program olmasa karıştırırdım fisfisfis
sn bnimkine hemen bakıversene duygucum ya haftasonu yokumsilus tarihi 14.07.2009 16.07.2009 teslim tarihi canımcım
günlük tutuuğum için sorun olmuıo bir ara günlüğe yazmayı bıraktım 260 larda kalakalmıştım geçmio geçmio die ağlamıştım bide bakarımki 230larda bişeyim ayy ne gülmüştüm o gün halimee
tmm ne kadar izin kullandı peki
canım duygucum ondan baktım şimdi benim şafaga 411 diyo? doğrumu şincikbu ? doğrudur de lütfen canım 400leri bitiriom mu ben şimdi :uhm:
evet öle ben 300 lerdeyken hep diodum 200 olsam sonra 100 lerde olsam falan ama gecmişe baktımda en rahat gerçidim şafak dönemi 300 ve 200 lerdeydi şimdi günler azaldıkça bende daralıorum :1shok:
canım sen bu topiğe yeni geldin sanırım hoş geldin sseni ilk defa görüorum evet 11 gün sonra 400 leri bitiriosun şimdiden hayırlı ugurlu olsunnnturkbayragi
canım olur mu öle şey 21 şubat silüs 25 şubat teslim tarihi nasıl oluo daha fazla olması lazım
canım sen bu topiğe yeni geldin sanırım hoş geldin sseni ilk defa görüorum evet 11 gün sonra 400 leri bitiriosun şimdiden hayırlı ugurlu olsunnnturkbayragi
dağıtım izni 7 gün kullandı canım
canım olur mu öle şey 21 şubat silüs 25 şubat teslim tarihi nasıl oluo daha fazla olması lazım
hoşbulduk öncelikle tatlım a.s. çok sağol canım böle güzel haber için a.s. kıslar ben 4 atladım diodum şimdi 41 atladım walla 41 kere maşşalahh :roflol:
küp şekerumm benim 17 temmuz da sülus aldıysa ve dagıtım izninden başka hiç bi izin kullanmayıp sadece 7 günlük izin kullandıysa ne 330 202 gün varçünkü ne kadar az izin kullanırsa tam askerlik olan 460 dan çkarıosun kalan 23 günü oda 434 gün şafak yapıo aslında bu da demek oluoki senin şafakk guzum benim :d 202kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?