Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy canım ne bılım adı dogu işte ınsan korkuyo eyvahedigeldismile
tabı bunun yanı sıra guzel haberlerde varrr hihoyyyt yarın askım ılk defa carsı ızıne cıkabılır henuz bellı deılmıs gece 9 dan sonra arıyacam o zamana bellı olur dedı
ayy ınsallahhh cıkarr yaa opuyorumnanaktan

inş çıkar çarşısız çok zor oluo çünkü bizimki meselaher hafta çıkıo her hafta aşkımın sesiyle uyanmak okadar güzel gelioki anlatamam

inş çıkar çarşısız çok zor oluo çünkü bizimki meselaher hafta çıkıo her hafta aşkımın sesiyle uyanmak okadar güzel gelioki anlatamam

ben malesef o sesle uyanamam benneyaptımki cunku bızımkınde telefon yok ben erken kalkıp neti acıcam beklıcem
senı aramak ıcın teelfona gıdersemm zaman kaybederm dıyo malum 2 tane ınt. cafe varmıs erken gıdıp yer kapması alzımm sırnaşık şey

kız nası 382 aklımdan hesapladgımda oyle cıkmıyo ama :1shok:

bak şimdi tatlım benim normalde askerleliğe başlama tarihi sulüs tarihidir teslim oldu tarih değil buna göre hesaplarlar ayrıcada askerlerin en fazla 30 gün izin kullanma şansları var seninki 7 kullandı kaldımı 23 gün kalan izin günlerini normalde 460 olan şafaktan çıkarıolar sonra sulüs tarihinden hesalıolar o gün artık ne kadarsa okadar askerlik yapmıssa teskereyi veriolar o yüsden hiç izin kullanmayan asker 1 ay yada 1 aydan daha fazla normal tertiplerine göre erken gelio izin kullanmadın gün ne kadar fazlaysa şafak numaranda okadar düşüo mesela seninki 7 gün kullandı için 437 mi civarı yapçak 460 değil o yüsden şafagın 382 tatlım bende bunlar abimlerden gecmişteki askerlere sora sora öğrendim turkbayragiturkbayragi hadi bakalımmm :hulya:

telefonu olması gerekmioki saten dışardan bi süreline tel kiralıolar :d bizimki öle yapıo mesela

telefonu olması gerekmioki saten dışardan bi süreline tel kiralıolar :d bizimki öle yapıo mesela

onu bılmyıoum daha yenı yenı ogrenıyoss bayanssulusmile
ayy dun gece swıtı ıle uyudum mıssslerr gıbı kokuyodu :gitme: allahım bıran önce gelsınde evlenelımmmmmmmmmmm :hooray: taze taze koklarım :roflol:

aklinialirimsmileaklinialirimsmile anammmmmmmmmm bende aşkımdan isticektim ama biz yeniyis die isteyemedim :çok üzgünüm:

çok karısıkk işler yaa kaydirigubbakcemile3 benım şafak programında 408 çıkıyo ızınden sadece 7gün dusuyorum.

kullanrsa kaç oluyo ay bı anlayamaıdm bunları yaakaydirigubbakcemile3

tamamn kullanırsa 460 sadece 7 gün izin yaparsa 433 civarı oluo :d vak sen en isi ONUTeK Systems - Onutek Bilişim a gr 2003 tekere yazan yere tıkla sonra çıkan proğram resminin üstüne tıkla kaydet kur proğramını hergün böle kendin saymaktan yorulma opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…