Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dadlularım bende çıktım ağağıda kaynanamgil var yemeğe çagrıorlar sorada kısımla oynarım biraz belki gene gelirim yanınıza bi ara fırsat bulursam öptüm hepinizi umarım hergün bööle güzel haberler alırız duygucum allah razı olsun valla sevindirdin bizi rabbim sevdiğinden hiç ayırmasın seni :teytey: ee tabi bizide :roflol: öptm ve kaçtım byyyyyyyy:teytey:

inş ayırmas tatlım hadi sende kib umareım Allah hakkımızda ne hayırlısı varda verir bize tabi herkezede byby öptüm sonra görüşürzz

kızlarr bende hesaplıyorumm hep deıgsık cıkıyo bırisi hesaplayablırmı bana yabilmiyorumkismile
teslım tarıhı 17 ocak

hee ne bilim okudunu sanmamıstım geldini görünce bi hoş geldin diyip ayıptır okadar sohbetimiz var demi ama opuyorumnanaktan

oyyy canım benım saoll hos buldukk
valla hıc keyfım yok bı bakıp kacıcam :1no2: askımla bugun konustum hanı gecenlerde demsıtımya onların bılrıgının tasınma olasılıgı var dıye hatırlıyomusun
neyse sanırım pazartesı bellı olacakmıs askım oyle bı soylentı var dedı bızde tam net bırsye bılmyıoruz dıyo :çok üzgünüm: ve onların bırlıgı sırnağı desteklıyomus yanı askerlerını oraya yollarmıs :a015: ayy bakalım ne olacakk ben yazıcıyım benı yollamazlar dıyo ama bakalımm mafoldumben

aaaaaaaaaaaaaa ama nie az duruosunki ben kötü oldumda ölemi yaptım durda konuşalım doruda sölemiş yazıcıları doguya yollasalar bile çok rahat yapıolar nöbet yok görev yok bütün gün pc başında ohh öle yani bilmiyorumkismilea.s.sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…