Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:uhm: bişi anlamadım dediğinden tatlım yaa :) kıslar bende bi algılılama sorunu olabilir mi yeni farkettim de

inşallah çabuk geçer tatlım walla burda olmak hakketten çok güsel hem askerlerimiz hakkında konuşuos insan hep sevdiğinden bahsetmek istio heralde bide zafer günümüzü sayyos daa ne olsun walla herifim geldikten soorada ben burda olurum heralde bayıldım size tatlişlerim benim :sm_cool:

ayy canım bneim buraya yeni katılıpda yenibiirlerini tanımak bni çok mutlu edio

balım pamuk prensesim benim silus tarihi 14 temmuz teslim tarihi 16 temmuz dağıtım iizni 7 gün balım

aynen yazdım sülüs tarihini 14 temmuz teslim olma tarihi gerekmio bunda 7 günde izinn dedim şimdide 199 şafak gösterio bak şimdi ballı kadayıfımm bunlar ilk gittiklerinde şafak 460 dır ya aslında askerlerde en fazla 30 gün izin kullana bilirler işde bu 30 günden 7 gün izni kullanmıs ya kaldımı sana 23 gün izin o 23 gün izini 460 dan çıkarıolarr izin günü die kaldımı sana 234 civarı izin bunun cülusü alından itibaren asker safagı baslıo aslında teslim oldundan saymıscaksın sülüs ü aldı tarihten saymaya başlıcaktınnn ve 199 şafak kalıo valla ben askerlikten gelen abimlerin yalancısıyım eski askerlerden örendim yani

valla bende diorumm bizim ki gelsinn ama hiççç burdan ayrılmam gelse bile acayip eğlenceli bi yer opuyorumnanaktan

ayyy yaşasın 200 lerden kurtuldıummm:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

duyugum balım çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy yaşasın 200 lerden kurtuldıummm:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

duyugum balım çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm

yanii sen boşuna sayıomusun :d asıl şafak senin 199 :d bende diodum yav biz aynı tertibiz bu kadar arada şafak farkı nasıl olur die :d düşün tescili asker proğramından baktım için rahat ossun yane nie kız biz eskidik die şimdi mutlu olmuomusun bizimle konuşurken he :umursamaz:

tezkereci güzeller bn çıkıorum mesai bitti hepinizi kocaman öpüorum pamuk prensesim bni öle mutlu ettinki allahda seni bir ömür mutlu etsin balım benim hepinizi seviommmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5hihoyyyt

nisancım gelince bi bakmışın herkeinki düşüvermiş liste baştan yenilenecek bu gidişle dadlum kısma bana nerden çıktın sen deyi haa :tomato: :roflol:

ayyyy saten bizimki buraya üye oldumu öğrenince havalara uctu bir sürü kız var ya :d face kapar kapat diyip duruodu buda bahanesi oldu ordan çıkmıosun face neden kapatmıosunki diyo :d kıskançç sevgulüm benimmmmmmmmm

byby pazartesi gün
görüşürük zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dimi bnde şaşırıodum yane nasıl oluo die olur mu balım hiç siizn yeriniz ayrı yeni arkadaşlar tanımak dertlerine ortak olmak daima iidir hele bide aynı derdi yaşıosak hep birbirimize destek olmalıyız:)sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…