- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.681
aynen bnde öle diodum şimdi 100 lere bi gelsem diorum geçicek gibi deilki
küp şekerumm benim 17 temmuz da sülus aldıysa ve dagıtım izninden başka hiç bi izin kullanmayıp sadece 7 günlük izin kullandıysa ne 330 202 gün varçünkü ne kadar az izin kullanırsa tam askerlik olan 460 dan çkarıosun kalan 23 günü oda 434 gün şafak yapıo aslında bu da demek oluoki senin şafakk guzum benim :d 202kaydirigubbakcemile5
:uhm: bişi anlamadım dediğinden tatlım yaa :) kıslar bende bi algılılama sorunu olabilir mi yeni farkettim de
ooooooooo sen bu topikte o şafakları daha kolayy geçirirsinnn merak etme ben mesela 6 ay kalmısken benimkinin girdim buraya şimdi 5 buçuk aydan çok az daha bişey var bitmesine nasıl geçti anlamadım valla sanki bi kaç gündür burdayım gibi
inşallah çabuk geçer tatlım walla burda olmak hakketten çok güsel hem askerlerimiz hakkında konuşuos insan hep sevdiğinden bahsetmek istio heralde bide zafer günümüzü sayyos daa ne olsun walla herifim geldikten soorada ben burda olurum heralde bayıldım size tatlişlerim benim :sm_cool:
yok ya gerçekten geçmiooo 100 lere gelince anlarsınız beni benneyaptımki
balım pamuk prensesim benim silus tarihi 14 temmuz teslim tarihi 16 temmuz dağıtım iizni 7 gün balım
inşallah çabuk geçer tatlım walla burda olmak hakketten çok güsel hem askerlerimiz hakkında konuşuos insan hep sevdiğinden bahsetmek istio heralde bide zafer günümüzü sayyos daa ne olsun walla herifim geldikten soorada ben burda olurum heralde bayıldım size tatlişlerim benim :sm_cool:
bilmiorum bu askerlik bizi mahvetti diyebilirim
aynen yazdım sülüs tarihini 14 temmuz teslim olma tarihi gerekmio bunda 7 günde izinn dedim şimdide 199 şafak gösterio bak şimdi ballı kadayıfımmbunlar ilk gittiklerinde şafak 460 dır ya aslında askerlerde en fazla 30 gün izin kullana bilirler işde bu 30 günden 7 gün izni kullanmıs ya kaldımı sana 23 gün izin o 23 gün izini 460 dan çıkarıolarr izin günü die kaldımı sana 234 civarı izin bunun cülusü alından itibaren asker safagı baslıo aslında teslim oldundan saymıscaksın sülüs ü aldı tarihten saymaya başlıcaktınnn ve 199 şafak kalıo valla ben askerlikten gelen abimlerin yalancısıyım eski askerlerden örendim yani
ayyy yaşasın 200 lerden kurtuldıummm:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
duyugum balım çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy yaşasın 200 lerden kurtuldıummm:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
duyugum balım çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm
nisancım gelince bi bakmışın herkeinki düşüvermiş liste baştan yenilenecek bu gidişle dadlum kısma bana nerden çıktın sen deyi haa :tomato: :roflol:
tezkereci güzeller bn çıkıorum mesai bitti hepinizi kocaman öpüorum pamuk prensesim bni öle mutlu ettinki allahda seni bir ömür mutlu etsin balım benim hepinizi seviommmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5hihoyyyt
yanii sen boşuna sayıomusun :d asıl şafak senin 199 :d bende diodum yav biz aynı tertibiz bu kadar arada şafak farkı nasıl olur die :d düşün tescili asker proğramından baktım için rahat ossun yane nie kız biz eskidik die şimdi mutlu olmuomusun bizimle konuşurken he :umursamaz:
gözün aydın bitanem inşallah hep bööle güzel haberler alırıs hepberaber :Saruboceq::sm_cool:
byby pazartesi gün
görüşürükzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?