Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar öncelikle başımız sağolsun allah ailelerine tanıdıklarına eşine dostuna sabırlar versin herkesede sağsalim kavuşmayı nasip etsin yarabbim:gitme: ama tatlılarım nolur burda bööle haberleri sölemeyelim hepimizin sevdiği askerde insan ister istemez korkuyor ve karamsarlığa düşüyor biz birbirimize destek vermek için burdayız ne olur günü çabuk geçirecek keyif verecek şeyler yazın saten sevdiklerimizi çok özlüyoruz zaman geçmek bilmiyor bunları okuyunca daa beter oluyoruz en azından ben öle oluyorum senağlama sizden en büyük ricam böle konuları yazmayalım hem kendim için hem sizin için sölüyorum bunu umarım düşüncelerimi doğru ifade etmişimdir kıslar öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

neşelenin die benden hepinize a.s
Vaktiyle koyün birinde delikanlının biri evlendikten kısa bır sure sonra askere gitmiş.
Biraz zaman geçince. 'Acaba eşim hamile kaldımı?' diye merak eder olmuş.
Bu hep rüyalarına giriyormuş.Ama nasıl ogrenecek?Eşi okuma yazma bilmiyor.Mektup evde okunurmuş.açıktan açığa soramaz...
Sonunda karar vermiş ve normal bir mektup yazmış hane halkına hitaben.
''Nasılsınızsizleri köyu ozledimvs''Mektubun sonunuda bir 4'luk eklemiş:

''Yürü mektubum yürü
Düşü hayra yor da gel
1 idik 2 olduk
3 olduk mu sor da gel''

Mektup ev halkı tarafından okunmuş.Delikanlının uyanık babası oğlunun ne demek istediğini hemen anlayarak cevap mektubunun sonuna bir 4'luk de o eklemiş:

'Mektubun iyi mektup
Boyle mektup gene yaz
Tarlan ürün vermedi
ızinli gel yine kaz'' :roflol:

kizlar cok kotuyum ya.. Taniyorum sehidimizi ya.. Nisanlisi ne durumdadir acebaa.. Dusunmek bile istemiyorum.. Esimde askerde.. Allah korusun askerlerimizi..

tatlım başın sağolsun allah sabır versin eşinede sağsalim kavuşursun iiinnnşşşaaalllaahhh ammmiiinnn güsel şeyler düşün korkma sakın sağsalim kavuşacağız sevdiklerimize allahın izniyle inşallah tatlım a.s

ben siparişleri aldım geldim,oturdum az bi yaprak sardım pişiyo.birazdan da yufkayla börek yapcam yeter heralde.baklava aldım az da sever benimki tatlıyı 12de bincem otobüse,yarın aşkımlayım inşallah

eftelya tanışmamıştık senle daha demi?

ben eylül,şafak 451,amasyada eşim.seninki nerde?

tatlım ben gönül buyrunnnnnnnnn şafak 440 dicem olmicak şimdi yani dün 440 dı şimdi kaç olacak bilmiom bi türlü sabitleyemedim safağımı:roflol: şöle deyim artık 21 şubat silüsüydü :roflol: gerisini sen hesapla banada sölersen sevinirim tatlım :roflol: bakalım sen kaç dicen boshayallersmile eşim manisa alaşehirde bitanem :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…