E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.981
Annesi mantı yapıp götürmüş, almışlar canım içeri ama başka yerlerde farklı olabilir, içeri almıyabilirler ama ziyaretçi parkında serbestdir canımm yerimseniben
ben de konuştum aynı yerdeler sanırım ceyda 1.taburdaymış benimki de ben niye 2. biliyom onu da anlamadım
Bir tane düzceli bir çocuk varmış,ben de seninkidir diye düşündüm,genelde düzceli diyolarmış,ismiyle hitap etmiyolarmışAdını sordum öyle dedi benimki de:)
ceydacım uğur adı benimkinin.tanır heralde zaten fazla yaşı büyük kişi yoktur heralde.sen de yaz bana özelden istersen adını.Allahım ya orda aynı yatakhanede tanışamıyolar biz burdan tanıştırıyoz iyi mi
biz olmasak ne edecek bunlar
ceyda bi gün gel ankaraya,ben de misafir olursun,burdan da kalkar birlikte gideriz istersen:)
oy oyyyyyy ne güzel olur var ya ama hiç kaçabilme imkanım yokkiama olursa ilk seni aricam gideriz beraber söz
tamam beklerim:)eğer ordaki tek düzceli seninkiyse kesin odur:)
slm kızlaropuyorumnanaktan
şafak......71 KIRIKKALE:lepi:
biten..377
ohhhhhhhhhhhhh maşallh benim arkadaşıma :lepi:
darısı banakaydirigubbakcemile3
Şırnak'taki kazada yaralı asker de şehit oldu
Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan 19 askerden er Yıldırım Arat, tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.
Akdizgin Tabur Komutanlığı'nda görev yapan askerleri taşıyan aracın Akdizgin köyü yakınlarında devrilmesi sonucu yaralanan er Yıldırım Arat (22), 9 gündür tedavi gördüğü GATA'da bu sabah hayatını kaybetti.
Kazanın yaşandığı gün terhisine 4 gün kaldığı öğrenilen şehit asker Arat'ın cenazesinin, bugün memleketi Konyaya getirildigi bildirildi.
Arkadaslar bu Sehit bizim uzaktan akraba.. taniyorum onu.. cok kotu oldum ya.. butun kemileri kirilmisti.. bide nisanliydi.. pfffff bugun vefat etmis.. cok kotuyum kizlar :gitme:
kizlar cok kotuyum ya.. Taniyorum sehidimizi ya.. Nisanlisi ne durumdadir acebaa.. Dusunmek bile istemiyorum.. Esimde askerde.. Allah korusun askerlerimizi..
Ah canım ben tanımadığım halde çook kötü oldum.
Allah Bütün askerlerimizi korusun. Düşüncesi bile çok kötü
:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?