Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Annesi mantı yapıp götürmüş, almışlar canım içeri ama başka yerlerde farklı olabilir, içeri almıyabilirler ama ziyaretçi parkında serbestdir canımm yerimseniben

tamam çok teşekkür ederim,o zaman ben hemen alacaklarımı alıp gelip işe koyulayım.12de otobüs anca yetişir.

haha güldürdün beni ya vayy aynı yerdeler demekki hehe sevindim hee=)))) senin eşinin adı ne söylesene özelden istersen bi tanışsınlar düzceli demek he o da iyiymiş :lepi:

ceydacım uğur adı benimkinin.tanır heralde zaten fazla yaşı büyük kişi yoktur heralde.sen de yaz bana özelden istersen adını.Allahım ya orda aynı yatakhanede tanışamıyolar biz burdan tanıştırıyoz iyi mi

biz olmasak ne edecek bunlar

sorma canım yaaaa her iş biz kızlara bakıyor heee ne beceriksizler benimkinin adıda zeki.. düzceli zeki hahaha :lepi:

Son düzenleme:
özledimm..çok özledim:gitme:
gelecegin günü bekledim..
sen mutsuz günlerim mutsuz.
aşksız olmazmış öğrettınn
çook sevdimm..çok sevmişim
sensizken bunu ezberledım
çok sevdim..çok sevmişim:asigim:
turkbayragi şafak 409turkbayragi
300lere az kaldı:sm_cool:​

Şırnak'taki kazada yaralı asker de şehit oldu

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanan 19 askerden er Yıldırım Arat, tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.

Akdizgin Tabur Komutanlığı'nda görev yapan askerleri taşıyan aracın Akdizgin köyü yakınlarında devrilmesi sonucu yaralanan er Yıldırım Arat (22), 9 gündür tedavi gördüğü GATA'da bu sabah hayatını kaybetti.

Kazanın yaşandığı gün terhisine 4 gün kaldığı öğrenilen şehit asker Arat'ın cenazesinin, bugün memleketi Konyaya getirildigi bildirildi.

Arkadaslar bu Sehit bizim uzaktan akraba.. taniyorum onu.. cok kotu oldum ya.. butun kemileri kirilmisti.. bide nisanliydi.. pfffff bugun vefat etmis.. cok kotuyum kizlar :gitme:

kızlar bu sabah gönderdim nişanlımı izne gelmiştisenağlama 10 gün kaldı o kadar çok belli oluyoki yeri ama şafak azalıyo çok mutluyum 252

off çok kötü ya allah yakınlarına sabır versinnn.
Çokkkk üzüldümmmm mafoldumbenmafoldumben

kizlar cok kotuyum ya.. Taniyorum sehidimizi ya.. Nisanlisi ne durumdadir acebaa.. Dusunmek bile istemiyorum.. Esimde askerde.. Allah korusun askerlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…