Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben siparişleri aldım geldim,oturdum az bi yaprak sardım pişiyo.birazdan da yufkayla börek yapcam yeter heralde.baklava aldım az da sever benimki tatlıyı 12de bincem otobüse,yarın aşkımlayım inşallah

oh oh darısı başımıza tatlım inşallah sağsalim tezkeresini alırda beraber çıkarsınız kapıda ve bidaa hiç ayrılmamak üzere...boshayallersmile

canım 21 şubatsa sülüs ben 446 derim şafak:)
benimki 25de teslim oldu,451 diyorum,gerçi yoldu,izindi falan düşüyor heralde ama,ben yol izni yokmuş ve bütün iznini de kullanmış gibi düşüyorum şafağı.sabit oluyor en azından,bir de erken bitince daha iyi olurizin ne kullanacak ne kullanmayacak karar vermedik zaten.

EftelyaEcrin
Güzel sözlerin icin cok tsk ederim..
Sehit Tanidik olursa daha bir kotu oluyo.. pfffff...
Kocacima bisey anlatmicam ben.. oda cok uzulur..

Eduk hadi bakalim allah kavustursun.. insallah cok guzel zaman gecirirsin..

$afak 361

saol canım teşekkür ederim,kim şehit olmuş:Soff içim cız etti,Allah sabır versin.Ben tv falan izlemiyorum sırf bu haberler yüzünden,yoksa gidip adamı ordan kaçırasım geliyo.

tatlım hesap için soğol ama benimkide silüs 21 ama 25de teslim oldu o saman benimkide mi 451? bizde bütün izini kullanacas :uhm:

tatlım hesap için soğol ama benimkide silüs 21 ama 25de teslim oldu o saman benimkide mi 451? bizde bütün izini kullanacas :uhm:

canım büyük ihtimalle hatta yüzde 99 21den itibaren asker sayılır ama ben teslim tarihinden itibaren hesaplıyorum.şöyle bişi vardı benimkinin sülüsde 23-25 arası idi,23den itibaren asker sayılıyodu yani bişi olsa asker olarak işlem görecekti.demekki 23den düşcez normalde.sen de21den.21 den bu yana 14 gün var,30 günde hepsini kullanacaksa,460-14 olur.

eftelya

Safak hesaplama programa yazdim..
Izin kullanirsa eger $afak 441
izin kullanmazsa $afak 411
Dagitima 7 gun kullanacak... bide extra kullanirsa 441 canim
$afagin 441 canim

yahu benimki gideli de 10 gün olmuş,451 değil yani 450 o zaman benim hesaba göre gönülcüm babyke daha deneyimli 441 dir seninki.benim hesaba güven olmuyor şu ara sen bana bakma ben fazla hesaplıyorum:)

Canim yanlis biliyorsunuz.. safak herzaman 460tan baslamaz.. bakin

Askerlik hizmeti, sülüs tarihinde başlar ve süresi 15 aydır. Sülüs tarihi ile acemi birliğine teslim tarihi arasında geçen süre askerlikten sayılan süredir. Bizim amacımız 15 aylık süreyi gün hesabına çevirmek. Kısa yoldan "bir ay 30 gündür, dolayısıyla askerlik süresi de 450 gündür" derseniz hatayı baştan yaparsınız. Zira, bazı aylar 28-29-30 ya da 31 gün olduğundan gün hesabı tutmayabilir. Zaten bu yüzdendir ki bazı devreler 455 gün, bazıları 457 gün gibi değişik süreler askerlik yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…