- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.021
ben siparişleri aldım geldim,oturdum az bi yaprak sardım pişiyo.birazdan da yufkayla börek yapcam yeter heralde.baklava aldım az da sever benimki tatlıyı12de bincem otobüse,yarın aşkımlayım inşallah
oh oh darısı başımıza tatlım inşallah sağsalim tezkeresini alırda beraber çıkarsınız kapıda ve bidaa hiç ayrılmamak üzere...boshayallersmile
şafak 77 yalovaya selamlar olsunsempatiksalakcinni
sLm kızlar nbR?
tatlım ben gönül buyrunnnnnnnnn şafak 440 dicem olmicak şimdi yani dün 440 dı şimdi kaç olacak bilmiom bi türlü sabitleyemedim safağımı:roflol: şöle deyim artık 21 şubat silüsüydü :roflol: gerisini sen hesapla banada sölersen sevinirim tatlım :roflol: bakalım sen kaç dicen boshayallersmile eşim manisa alaşehirde bitanem :gitme:
sLm kızlar nbR?
hos geldin tatlım iyi olmaya çalışıoz kaydirigubbakcemile3 senden naber
EftelyaEcrin
Güzel sözlerin icin cok tsk ederim..
Sehit Tanidik olursa daha bir kotu oluyo.. pfffff...
Kocacima bisey anlatmicam ben.. oda cok uzulur..
Eduk hadi bakalim allah kavustursun.. insallah cok guzel zaman gecirirsin..
$afak 361
canım 21 şubatsa sülüs ben 446 derim şafak:)
benimki 25de teslim oldu,451 diyorum,gerçi yoldu,izindi falan düşüyor heralde ama,ben yol izni yokmuş ve bütün iznini de kullanmış gibi düşüyorum şafağı.sabit oluyor en azından,bir de erken bitince daha iyi olurizin ne kullanacak ne kullanmayacak karar vermedik zaten.
tatlım hesap için soğol ama benimkide silüs 21 ama 25de teslim oldu o saman benimkide mi 451? bizde bütün izini kullanacas :uhm:
Anlatabildimmi arkadaslar, benimki 89/4 benim $afagim 456da basladi
eftelya
Safak hesaplama programa yazdim..
Izin kullanirsa eger $afak 441
izin kullanmazsa $afak 411
Dagitima 7 gun kullanacak... bide extra kullanirsa 441 canim
$afagin 441 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?