Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nasıldın bakalım delikafadulden

ehh işte idare eder uykusuzum ve hafta başını hiç sevmiorum ya askerimde cuma günü interbete girmiş kankamla konuşmuş (bizi tanıştıran)beni sormamış duvarıma yazı yazmamış uyuz çarşamba günü aradı açamadım bi dahada hiç aramadı bnde aramıorum ou hıhhhkötükedihüso

sn nasılsın duygucum

susucum benimki dediki aşkım eğer gelmezsem 1 ay erken dönücem ama sen gel dersen gelirim yada çok hasret kalırsak o zaman mecbur gelirim dedi benim bi yanım gelsin bi yanım gelmesin diyo gelince geri göndermek zor oluyo gelmesin 1 ay erken bitsin diyorum kararsızım canım.

Allah ımm yaaa kız asker çocuk sende bekliosun uzaktayken de nie yapıosunuz böle yazık değilmi birbirinize yasakkelime

Kıss benmkide gittikten bi gün sonra dedi, aşkımm bugn düşündümde ben izine gelmiyimm 1 ay erken bitirirmm dedi, yaz gelsinde bakarız dedim bende :1closedeyes: Daha 2 hafta bişey olduu gideli, diyokii şimdide, yaz gelsede gelsem izinee sıkıldımm burda kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

Allah ımm yaaa kız asker çocuk sende bekliosun uzaktayken de nie yapıosunuz böle yazık değilmi birbirinize yasakkelime

arkadaşımla konuşuo ve bni sormuo normalde her girdiğinde hoş gire gire 2 defa girdi gittiğinden beri ama hep yazıodukesin bişelr yazan insan yazmadı uyuz oluorum artık ya ewet asker ama hiç bni soramıcak kadar zamanımı yoktu vardı tabikide ama sormak istemedi tam 1 hafta bugünde konuşmazsak 8 gün olcak ooo arayana kaadar aramıcam onu

o zaaman haklısınnn şekerimm.sırf asker dıye bukadarda ezılcek halımız yok yanii

hepsi öleki bi tek o değil sürekli düşünceleri değişio askere gitmeden öncede benimkide dioduki gelmicem işde çabul bitsin sonra dayanamadı geldi 10 günlük izine şimdidedi dioki aşkım ben gelmiyim ya gelirsem senden ayrılması çok kötü edio beni gitmek istemiom dio özleyincede izne geleyimmi dio delikafadulden

ayy canım ne bilim ya gelseler güzelde geri gönderirkeen koyuyo ya onlarda oraya alışıyo buraya gelince saf gibi oluyo gariplerim biraz duruyolar sonra gene gidiyolar dengeleri bozuluyo ya gelmeseler erken biticek 1 ay aman ne bilim bende dengesizleştim ne istediğimi bilmiom:roflol:

Allah ım ya valla pişman oldum şu dogum günü meselesini anlatmaktan benim yüzümden oldu sanki ya :1shok:

burcum sonuna kadar haklısın bende kaldıramazdım geri çek kendini askerse asker ihmal etmeye hakkı yok bence sert konuştuysam kusura bakma kıyamadım sana ondan.

Herkezde aynı problem anlaşılann kaydirigubbakcemile3 Valla bende çok kararsızımm izin vakti gelsiin öle karar verelim diyorummm.. Elimde olsaa ben gitsem yanınaa ama uzak yaa gidilmezz boshayallersmile

o zaaman haklısınnn şekerimm.sırf asker dıye bukadarda ezılcek halımız yok yanii

yani canım hiç olucak şey mi en çok koyan bana ne bilio muusnuz her telefon konuşmamızda bana arkadaşımı soruor ama beyfendibin kendisi girio bni sormuo bile olucak şe mi çıldırıca ya dün hatta dedimki acaba ondan mı hoşlanıo mu ya

Herkezde aynı problem anlaşılann kaydirigubbakcemile3 Valla bende çok kararsızımm izin vakti gelsiin öle karar verelim diyorummm.. Elimde olsaa ben gitsem yanınaa ama uzak yaa gidilmezz boshayallersmile

valla benimki hatayda yapıo daha öncede ıspartadaydı acemilikte yani hiç yakın olmadı bizimkiler biraz sıkıdır yani böle konularda uzak oldu için gidememiştim o yüzden izin kullanmıstı ama benden sana tavsiye çok fazla izin kullanmasın izin kullanmayınca daha erken gelio çünkü bak bizim şafak 17 gün izin kullandı için sadece 444 şimdi 460 değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…