- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.621
geçer canım ya 1 ay sabret sende :1hug:
nasıldın bakalımdelikafadulden
kaanın buycuusu hu hu napıon bis senlen bayadır konusmuosopuyorumnanaktan
oyy oyyy balım benim hiç napim çalışıorum şu an öğle yemeğindeyiz fırsat bulmuşken gireyim dedim sn napıosun canımopuyorumnanaktan
ehh işte idare eder uykusuzum ve hafta başını hiç sevmiorum ya askerimde cuma günü interbete girmiş kankamla konuşmuş (bizi tanıştıran)beni sormamış duvarıma yazı yazmamış uyuz çarşamba günü aradı açamadım bi dahada hiç aramadı bnde aramıorum ou hıhhhkötükedihüso
sn nasılsın duygucum
susucum benimki dediki aşkım eğer gelmezsem 1 ay erken dönücem ama sen gel dersen gelirim yada çok hasret kalırsak o zaman mecbur gelirim dedi benim bi yanım gelsin bi yanım gelmesin diyo gelince geri göndermek zor oluyo gelmesin 1 ay erken bitsin diyorum kararsızım canım.
Allah ımm yaaa kız asker çocuk sende bekliosun uzaktayken de nie yapıosunuz böle yazık değilmi birbirinize yasakkelime
arkadaşımla konuşuo ve bni sormuo normalde her girdiğinde hoş gire gire 2 defa girdi gittiğinden beri ama hep yazıodukesin bişelr yazan insan yazmadı uyuz oluorum artık ya ewet asker ama hiç bni soramıcak kadar zamanımı yoktu vardı tabikide ama sormak istemedi tam 1 hafta bugünde konuşmazsak 8 gün olcak ooo arayana kaadar aramıcam onu
Kıss benmkide gittikten bi gün sonra dedi, aşkımm bugn düşündümde ben izine gelmiyimm 1 ay erken bitirirmm dedi, yaz gelsinde bakarız dedim bende :1closedeyes: Daha 2 hafta bişey olduu gideli, diyokii şimdide, yaz gelsede gelsem izinee sıkıldımm burda kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
Kıss benmkide gittikten bi gün sonra dedi, aşkımm bugn düşündümde ben izine gelmiyimm 1 ay erken bitirirmm dedi, yaz gelsinde bakarız dedim bende :1closedeyes: Daha 2 hafta bişey olduu gideli, diyokii şimdide, yaz gelsede gelsem izinee sıkıldımm burda kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
arkadaşımla konuşuo ve bni sormuo normalde her girdiğinde hoş gire gire 2 defa girdi gittiğinden beri ama hep yazıodukesin bişelr yazan insan yazmadı uyuz oluorum artık ya ewet asker ama hiç bni soramıcak kadar zamanımı yoktu vardı tabikide ama sormak istemedi tam 1 hafta bugünde konuşmazsak 8 gün olcak ooo arayana kaadar aramıcam onu
hepsi öleki bi tek o değil sürekli düşünceleri değişio askere gitmeden öncede benimkide dioduki gelmicem işde çabul bitsin sonra dayanamadı geldi 10 günlük izine şimdidedi dioki aşkım ben gelmiyim ya gelirsem senden ayrılması çok kötü edio beni gitmek istemiom dio özleyincede izne geleyimmi diodelikafadulden
ayy canım ne bilim ya gelseler güzelde geri gönderirkeen koyuyo ya onlarda oraya alışıyo buraya gelince saf gibi oluyo gariplerim biraz duruyolar sonra gene gidiyolar dengeleri bozuluyo ya gelmeseler erken biticek 1 ay aman ne bilim bende dengesizleştim ne istediğimi bilmiom:roflol:
o zaaman haklısınnn şekerimm.sırf asker dıye bukadarda ezılcek halımız yok yanii
Allah ım ya valla pişman oldum şu dogum günü meselesini anlatmaktan benim yüzümden oldu sanki ya :1shok:
Herkezde aynı problem anlaşılann kaydirigubbakcemile3 Valla bende çok kararsızımm izin vakti gelsiin öle karar verelim diyorummm.. Elimde olsaa ben gitsem yanınaa ama uzak yaa gidilmezz boshayallersmile
Herkezde aynı problem anlaşılann kaydirigubbakcemile3 Valla bende çok kararsızımm izin vakti gelsiin öle karar verelim diyorummm.. Elimde olsaa ben gitsem yanınaa ama uzak yaa gidilmezz boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?